Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hasta

typowe męskie zachowanie??

Polecane posty

Gość hasta

pisze tutaj poniewaz szukam odpowiedzi na jedno pytanie. otoz dluzszy czas pdooal mi sie chlopak, spotykalismy sie ze soba ale na gruncie koleenski, niedawmo bylismy na imprezie i tam doszlo miedzy nami co bardzoprzyjemnych rzeczy całlowanie, czule usciski az w koncu spaalam u miego. powiedzial ze pdoobalam mu sie od dawna . od tej pory minelo kilka dni a on odzywa sie sporadycznie jak by nic sie nie stalo, fakt faktem bylismy pod wpywem alkoholu ale nie az tak! nie zauwazylam zeby on dą,żyl do czegod wiecej niz zwykla znajomosc ze mną... co o ttym myslicie?? co mam robic?...

Gość muchoss prawdos
jestes małointeligetna na imprezie oto chodiz by sie bawic nie byc samu zatem przejawy słowa wyznania i caowanie nie nalezy traktowac powanzie bo takim nie jest czesto wynika z pragnienia miec kogos chociaz na ten wieczor

Gość TaKaTaMjEdNa
mi sie wydaje ze powinnas go sobie olać...

Gość zaliczona odhaczona
spałaś u niego?? no to luz. odhaczona jesteś i się nie odzywa.. laski wy autentycznie takie głupiutkie jesteście czy to z powodu upałów? czego się spodziewałaś? miłości po grób? hahahha

Gość TaKaTaMjEdNa
i zgadzam sie w 100% ze slowami muchoss prawdos tzn "zatem przejawy słowa wyznania i caowanie nie nalezy traktowac powanzie bo takim nie jest".

Gość TaKaTaMjEdNa
hasta jak mozna po jednym spedzonym wieczorze spac u chlopaka? ;/ absolutnie nie chce Cie obrażać, ok Twoja sprawa ale dla mnie to jest dziwne.

Gość TaKaTaMjEdNa
nio nic ja spadam spac, myslalam ze autorka topiku sie pojawi, no ale jak nie to nie:P dobranoc

Gość harderr
Moze jest niesmaly?Wykaz inicjatywe.

Gość 505
Otóż chłopak może czekać na twoja reakcję. Jeżeli zapytasz go czy mówił poważnie, to na pewno się dowiesz. A jeżeli nie, to nie dowiesz się nigdy. Bo może liczy na to, że ty też mu to powiesz. I że oboje będziecie wykazywać równą inicjatywę, która stopniowo bardziej będzie się rozwijać lub po prostu się oddali z czasem. Wtedy na pewno będzie wiadomo.

Camp :P Ale niestety się z nim zgadzam :) Już nie jesteś niedostępna :)