Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soldier Matriks

Co kobiety sądzą o żołnierzach ????

Polecane posty

Gość Soldier Matriks

Gość dla mnie to facet bez ambicji
:) którego wcielono na siłe do armii

Nawet najbardziej nieciekawy facet w mundurze nabiera wyglądu ;) cos w nich jest:P

Gość jeśli chodzi o wojsko polskie
to sądze podobnie

Gość mi tam szkoda facetów
wcielanych na siłe do armii, mój facet firma,budowa domu,plany na przyszłosc - a tu trzeba isc do wojska, no i rok wyjety z zyciorysu - tylko się pić nauczył :(

Gość Soldier Matriks
hehe to fakt .. na siłe .. racja.... Ambicje są,perspektywy. .... wojsko to inny świat.....w wojsku zależy wszystko od twojego nastawienia .. postawy .. rozumowania .. analizowania ...... Wojsko Wojsko ....a kobieta... która jest dla ciebie .. ważna.... plątanina mysli a ty wiesz że nic nie możesz zrobić... psycha się ....uodparnia.. możesz byc kimś albo nikim zależy jak wszystko poukładasz sobie w głowie,.....

Gość żona..
o jakich żołnierzy chodzi to po pierwsze bo jeżeli o poborowych to sie zgodzę ale nie zgodzę sie jeżeli chodzi o zawodowych żołnierzy

Gość jeśli ktoś chce być żołnierzem
to nie mam nic przeciwko, ale zasadnicza służba wojskowa to pomyłka nic na siłe

\"dla mnie to facet bez ambicji\" tylko zasrany stulej może tak napisać. Przydała by Ci się taka szkoła. Zaraz byś inaczej popiskiwał.

Gość Soldier Matriks
Tak to fakt .. przymus wojsko ... duzo mnie nauczyło ...ale wszystko ma 2 strony medalu zawodowy żołnierz.. poborowy żołnierz..... to niema znaczenia .. zależy jak sobie wszystko poukładasz w głowie... jak odbierasz wszystko ... jak analizujesz......Poborowy może być nawet lepszy od kadrusów .. zawodowców... cele... analiza.. droga.... W jednej chwili jak się zadręczysz możesz się załamać ... i upaść na dno ... A znowu zachwile ...możesz być taki twardy i gotowy.. na śmierć w każdej .. chwili .. W tym że zawodowy jest dla kasy .. przerobić i emerytura .. tyle.. a poborowy.. zmuszony przez państwo ...prawo itp ...

Gość ja tam w wojsku byłem miło
wspominam, 9 miesiecy imprezy :D ale fakt szkoda czasu :)

Gość faceci bez ambicji ida do
wojska, nieuki i tym podobne

Gość wojsko to szkoła życia

Gość szkoła picia chyba hehehehe
warta pod wpływem.....bezcenna :)

Gość Soldier Matriks
Z tym się zgodze że dużo jest ludzi z wyksztalceniem podstawowym w wojsku....którzy nie mogli poukładac sobie życia itp .... ale sa tez ludzie na poziomie pozatym ....kiedy np wybuchła byh wojna kto będzie miał większe szanse przeżyć ten co jest obyty z bronia po przeszkoleniu .....czy student .. który niema zielonego pojęcia co to syf. dziadostwo .... jednym słowem ...brutalna rzeczywistość...z psychiką ..tak słabą .. jak gałązka ....na drzewie ..

Gość trepy to tragedia
:D

Gość BeataB-jow
zgadzam sie z tym co ktos tu napisal ze chlopak w mundurze nabiera tego czegos. W koncu nie bezpodsatwnie wymyslono powiedzenie jakze prawdziwe ze za mundurem panny sznurem... Fakt, wcielanie na sile mlodych to kpina a przeciez sa chetni co sami ida.... I naprawde rok wyjety z zycia taka dziura w zyciorysie. Bo tak naprawde te 9 miesiecy to za dlugo bo jak by sie spieli to by wszystko co maja zalatawic zrobiliby nawet w 6miechow. Wiem, bo na biezaco dzien w dzien jestem informowana co sie dzieje...ale wlasnie pechowy okres sobie wybralam na uczucia :):) Chlopak w wojsku ja tu.... ehhh :):):):):):):) dlatego ja uwazam ze zolnierze to tacy sami faceci jak pozostali tylko ze w mundurze :) Ale co racja to racja, czesto sie dzieje ze trafiaja tam ludzie z marnym wyksztalceniem czy cos. ALe studia mozna zaczac po wojsku a tym bardziej w obecnych czasach warto meic odbyta sluzbe, poniewaz czesto biorac cos na raty lub starajac sie o kredyt spotyka sie z pytaniem o odrobiona sluzbe :) wiec nie ma tego zlego...

nie ma to jak widok mężczyzny w mundurze... :) od razu się ciepło robi :P

ale muszę przyznać, żę takie samo wrażenie robo mężczyzna w garniturze...:D:D ;)

ale byki... :-o ale wiecie o co chodzi ;)

.....za mundurem panny sznurem elegancie sie liczy , bo niema to jak facet z klasa

hehehe spotykalam sie z panem podporucznikiem:) fajnie w mundurze oficerskim wygladal:) Ale charakter tez wojskowy:)a ze oboje mamy ciezki to łatwo było o spiecia:) z tym ze on nigdy nie wie co go czeka! zadnych planow....ale podoba sie...

Gość solid
Większość tych, którzy sądzą, że wojsko to tylko syf i chlanie nie widziało jeszcze zapewne wojska zawodowego.

Gość liptonnnnnn
faceci z wojska sa jacys tacy niesmaczni i kojaza sie z prostakami