Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konii

kolczyk w jezyku.. normalnie na srodku czy dla odmiany i oryginalnosci na boku?

Polecane posty

Gość konii

glosowanie kto jak bym wolal :)

Gość konii
nikt nie ma zdania? ja osobiscie wole na boku tak jakos niespotykane to jest co myslicie?

w życiu bym sobie nie zrobiła na boku. ale w wakacje ide przekłuc jezyczek-na środku ;) pozdrawiam

Gość tak sobie tylko wyrażam pogląd
Fajnie, że was to rajcuje te języki przekłute. Jak mi np nie przeszkadzają przekłute burzuchy, brwi ani tym bardziej uszy, tak przekłuty język niestety napawa mnie obrzydzeniem. Może to by mnie tak nie raziło, ale niektóre osoby z taką ozdobą mielą jęzorem w autobusach, robią jakieś wygibasy tym ... i uważam, że to wcale nie jest fajne :/ ani cool, ani wypasione, ani zajebiste, ani nic co by działało pozytywnie na poczucie estetyki moje i wielu innych ludzików. Ale nikt wam oczywiscie niczego nie zabrania :D pozdro po prostu nie kumam co was w tym kręci ;)

Gość kocicaaaaaaaaa
co nas kreci? kawalek metalu :) hehe ale gdzie wolicie na boku czy na srodku?

Gość kawałek metalu
to se wole behemota zapuscic

mi sie tam podoba. tyle ze nie mam zamiaru robic jakis wygibasów tym ;) lubie jak np, ktos spiewa i tak ładnie kolczyk sie błyszczy niektórym sie podoba, innym nie. ale zauwazyłam, ze to przewanie ludzie w wieku +27 uwazają to za brzydkie, niechlujne, nieestetyczne. no i \'jak sie z tym całowac\' ;)

zapomnialam dodac, ze sama spiewam w zespole, wiec to moje marzenie (kolczycek) ;]

Gość rfeaf
slyszałem że od kolczyka w języku psują się zęby, bo metal uderza o szkliwo

Gość hgdxsz
ohydne niehigieniczne niemodne popoularne dziwkarskie

to nie prawda ze zeby sie psują. jak cos to zdiera sie szkliwo ;) ale to tylko wtedy gdy przez dłuzszy czas nosi sie kolczyka z zadługą sztangą (tym pretem miedzy kulkami;p) jezeli ma sie kolca dopasowanego to nic sie nie dzieje ;) no chyba ze jest za blisko zrobiony (prawie na koncu jezyka)

ejj sory. ale to oznacza, ze kazdy kto ma kolczyk w jezyku jest dziwką? no przepraszam bardzo, ale nie zmierzam w kierunku tego \'zawodu\'

Gość konii
no wlasnie, jednym sie podoba drugim nie . kazdy ma wlasne zdanie wiec po co obrazac sie nawzajem . gdzie wolicie na srodku czy z boku?

Gość James Bond
kolczyki jak i tatuaże sa już nie modne

Gość od grzesia ta
dla odmiany... w policzku moze?:D

James Bond- ja nigdy nie goniłam za modą i nie gonię. ;] wiec mi to nie robi róznicy czy są modne czy nie. wazne ze mi sie podoba. kiedys moda na to wróci. i wtedy co? bede sie chwalic ze mam, bo teraz to modne? nie, absolutnie. ja taka nie jestem ;]

Gość konii
a na imie mam Agnieszka ;) i wlasnie mam zamiar sobie kolca zrobic :P

ja jestem Magdalena. i chcę zrobic jakos w wakacje. ;) i mam nadzieje ze mi sie uda. a chcesz na srodku czy na boku?

Mam pytanie, sama myśle na przekuciem języka..ale czy to boli???

kazdy organizm reaguje inaczej. ale 90% moich kolezanek mówi ze nie bolało, a tylko 10% ze tak. no i podobno jezyk to miejsce przekłucia, które najmniej boli ;)

Gość ona_xo
hej :] ja nosilam kolczyk w jezyku przez rok..i znudzil sie mi, wiec go wyjelam..teraz mam zrosnieta dziurke ale chce go z powrotem ]: przeklucie w ogole nie boli. mysle jednak ze zeby sie od niego troche psuja, nie wiem..moze jestem odosobnionym przypadkiem...ale po pol roku noszenia wypadla mi plomba w zebie :| nie wiem czy to moze byc dowod na to, ze to moj kolczyk to spowodowal...ale kto wie :/ mimo wszystko planuje przekluc sobie jezyk poraz drugii ^^

ona_xo no to rób ;) ja tez, moze juz niedługo go zrobię ;)

tak ! udało sie ;) robie kolca w lipcu :D juz nie moge sie doczekac ;]

Gość MAAAARTA
Moim zdaniem normalnie na srodku. Sama mam kolczy w jezyku juz od trzech lat i nie zaobserwowalam z tego powodu jakis uszkodzen zebow. A i to wcale nie boli tylko poczatkowo jest troche nie wygodnie z tym dlugim kolczykiem ale potej jest juz okis. Pozdrawiam

Gość Saxofonistka
Mi osobiście bardzo podoba sie kolczy w języku i chętnie bym go sobie zrobiła, lec niestety nie mogę... ;/

Gość bzdurne to wszystko
kolczyki w "nietypowych" miejscach zrobiły sie już tak typowe, ze chyba tylko owczy pęd do niewyróżniania sie z tłumu mod sprawić, ze ktoś bedzie chciał :P

witam :) Powiem szczerze , że przebicie jezyka na boku zdaje mi sie jest trochce niebezpieczne trzeba uwazac na nerwy które przewazne znajduja sie na bokach jezyka niz na samym srodku.Kolczyka na srodku jezyka ale z przodu przeszkadzaw mówieniu ( zaczyna sie seplenic) a na srodku ale trochce z tyłu jest o wiele lepiej i lzej nic nie przeszkadza. Ja tak mialam i teraz popieram tylko przebijanie na srodku ale trochce tyłu nie na czubku jezyka :) Ja wyrazilam swoje zdanie miłej pogawedki zycze :)