Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grAAm

odchudzić miłość

Polecane posty

Gość grAAm

Tu dużo dziewczyn jest więc postanowiłem zasięgnąć rady. Moja dziewczyna ostatnio przytyła. Sporo. A nie potrafię namówić ją na dietę czy coś takiego. Jak coś wspominam - zaczyna płakać i krzyczeć że już jej nie kocham. A kocham. I nie chodzi o to ze brzydko wygląda - bo dla mnie jest piękna. Chodzi o to że martwię się o jej zdrowie. Wiadomo że ludzie przy tuszy mają więcej problemów - bo to i kamienie żółciowe się mogą pojawić i cholesterol wzrasta. Poradźcie coś - jak bez bólu odchudzić ją trochę?

Gość dededed
a Ty ile wazysz?

Gość grAAm
Ja wg. wszystkich wskaźników mam wagę w normie. I naprawdę nie chodzi mi o jej wygląd - bo nawet jak będzie ważyła 130 kilo to będzie dla mnie piękna - chodzi o jej dobro.

Ty niestety nic nie mozesz zrobic jesli ona nie bedzie tego chciala mozesz jedynie z nia rozmawiam ale bardzo delikatnie bo dla dziewczyny to naprawde drazliwy temat nie dawaj jej zadnych slodyczy to przede wszystkim

.. nad wode, na rower, na wędrówki... i zeszczupleje w niewiedzy, a jeszcze ją dowatościujesz,żę tak o nią dbasz .. Powodzenia

Gość sfaf
moze zaproponuj wspolna wycieczke rowerowa czy dlugie spacery? staraj namowic sie ja do ruchu ale tak zeby wygladalo to na spontaniczne pomysly :) wez ja na basen ( moze sie zgodzic bez oporu - i wtedy mozecie chodzic regularnie ;moze byc tez opcja ze propozycja basenu pozwoli jej sie zastanowic 'jak bede wygladac w kostiumie' i sama postanowi zrzucic pare kilo) gdy sie spotykacie, jak juz ktos pisal - nie kupuj slodyczy, chipsow, kup np. swieze owoce, pokroj je i podaj ukochanej. trudna sytuacja, zdaje sobie sprawe. kobiety sa bardzo wrazliwe na temat swojego wygladu i atrakcyjnosci fizycznej. napewno nie mow jej tego wprost, nie pokazuj zdjec modelek czy nie ogladaj sie na szczuplymi dziewczynami. ale moze jak bedziecie chodzic razem po sklepach, pokaz jej jakas sukienke, powiedz ze slicznie by w niej wygladala.moze sama wpadnie na to zeby sie odchudzic. nie wiem. a ile wazy ( i jaki ma wzrost) jesli moge spytac? bo nie wiem czy chodzi tu o nadwage czy juz otylosc. i co spowodowalo ze sie roztyla?

Gość no wlasnie.........
ile ona wazy i jaki ma wzrost. Bo moze to ty masz problemy wagowe a nie ona. Moze dla Ciebie fakt ze przytyla 2-3 kg z 45 na 48 kg jest problemem?

Gość sfaf
a pytam dlaczego sie roztyla bo moze miales na to wplyw? moze gotowala dla Ciebie jakies tluste potrawy i sama je z Toba jadla? ( trudno wcinac salate gdy obok ktos zajada schabowszczaka;) ) moze to Ty zapraszales ja na lody, kupowales chipsy na wspolny wieczor? jesli uznasz ze miales udzial w jej przybraniu na wadze - oboje musicie zmienic pare rzeczy. pozdrawiam

Gość *marcopolo*
nie wierze ze bylaby dla ciebie rownie piekna wazac 130 kg :/

Gość baska 73
powinienes z nia duzo spacerowac i okazywac jej milosc-bo moze zajda potajemnie stresy slodyczami-a nkolacje np rob ty,jakies salatki dietetyczne

Gość trzeba być chorym
ŻEBY PYTAĆ O TAKIE RZECZY BABY-TŁUSTE BABY.ZOBACZ FRAJERZE JAK CIE KROWY ZAATAKOWAŁY.TUTAJ NIE ZNAJDZIESZ WSPARCIA ANI DOBRYCH RAD.ONE TAK BARDZO CHCĄ BYĆ PIĘKNE,ZE POSIEKAŁY BY SIE ZA TO.A ŻREĆ I TAK I TAK BĘDĄ.TŁUTE CIELSKA.POWIEDZ SWOJEJ DUPIE,ŻEBY MNIEJ ŻARŁA BO JA KOPNIESZ W DUPĘ...ŻYCZLIWY

Gość *martika*
a ciebie gnoju to nawet ta tlusta krowa nie chce!! i nie wierze ze przypadkiem wszedles na forum o odchudzaniu, przyznaj ze sam jestes gruby a sadzac po twojej frustracji - zapewne masz malego ptaszka ! a na to nic juz nie pomoze... poza tym dziewczyny wcale go nie zaatakowaly. tym masz chyba dodatkowo problem z czytaniem ze zrozumieniem!

Gość trzeba być chorym
A TY GNOJÓWO TO PO CO TU WLAZLAŚ? POJA PANI BYŁA TAKA TŁUSTA JAK TY A TERAZ WYGLADA JAK SZESNASTKA,BO JEJ ZAGROZIŁEM,ŻE JAK NIE PRZESTANIE TYĆ TO papa.I TERAZ JEST MI WDZIĘCZNA ZA TEGO KOPA.

Gość trzeba być chorym
GDZIEŚ PRZECZYTAŁEM JAK KTOŚ GRATULOWAŁ CI KULTURY.TO JAKAS POMYŁKA-TAKIEJ CHAMCE??!!

Gość *martika*
hehe, odezwal sie kulturalny czlowiek ! i do tego szanujacy kobiety! brawo! i przykro mi - nie jestem gruba. bylam - fakt ale schudlam. Ty za jestes zalosny i takim juz pozostaniesz!

Gość trzeba było
ja mam na odwrót.. mój facet namawia mnie bym więcej jadła...w sumie to jem więcej ale zamiast waga isc w górę stoi w miejscu:-( a jestem strasznie chuda przydałoby mi się jakies 5 kg więcej.. ja rozumiem autora tematu bo jesli dziewczyna ma nadwagę 20 kg to juz jednak problem...moja koleżanka ma sporo nadprogramowych kilogramów i ciagle jezdzi samochodem bo nie ma sił iść albo bolą ja kolana od marszu. Nieraz mówi ze nie może sie spieszyc bo jest zasapana i ocieka potem...ostanio przez duze piersi narzeka na kręgosłup. Nie wspomnę jak wyglądają jej narzady wewnetrzne pewnie strasznie otłuszczone..była u lekarza i zalecił dietę ale koleżanka uważa ze nie może zyc bez pączków itp... najlepsze jest ze kiedy idziemy do restauracji na spaghetti to zamawia podwójną porcję a ja ledwo mogę zjeść połowę normalnej porcji.. ona ma żołądek jak studnia bez dna a mój żołądek przypomina małą sakiewkę chyba...

Gość trzeba być chorym
ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ,MĄDRY Z CIEBIE CZŁOWIEK.CHOĆ JEDNA

Gość trzeba było
mówi się ze kochanego ciałka nigdy nie za dużo prawda? ja nie jestem o tym przekonana bo w rodzinie o dziwo jestem jedyna której waga jest ciu za mała, babcia, kuzynki ciotki mają wagi w górnej granicy norm lub zaczyna się nadwaga..ciocia akurat tak gruba nie jest ale zaczyna się u niej nadcisnienie i miazdzyca.. kilka koleżanek kocha bardziej fast foody niż ruch i zdrowe jedzenie i ciągle słyszę narzekania.. ze ich faceci oglądają się za szczuplejszymi i ostatnio przypominają im ze ważą trochę za dużo...a one wielce się obrażają..ale czy same nie są sobie winne? krytykują mnie ze jem duzo wazryw owoców chudego mięsa ze niby jestem na diecie a potem zapychają się hamburgerami i zazdroszczą mi, ze jestem szczupła... a ja im mówię zeby skonczyły z hamburgerami to schudną...a one??

Gość trzeba być chorym
JAK JUŻ WSPOMINAŁEM FAJNA I MĄDRA Z CIEBIE BABKA,JA SAM WAŻE PRZY WZROŚCIE 185-70KG,A JAK LASKI MNIE ZACZEPIAJA NA UCZELNI TO ODRAZU HUMOR MI SIE POPRAWIA 🌻

Gość trzeba być chorym
ZARAZ MNIE OPIERNICZĄ ŻE TO NIE TO FORUM

Gość trzeba być chorym
NO TO -SPODOBAŁA MI SIE TA LASKA,FAJNIE JEST,TAKA SWOJSKA,A NIE ŻADNA TAM -CO TO NIE JA!

Gość trzeba było
nie wiem czy fajna w kazdym badz razie dbam o siebie regularnie trenuję bo w przyszłości nie chcę wyglądac jak pewne dziewczyny które w zimie jedzą co chcą agdy zbliza się lato to oczy im się otwierają bo maja kilka kilo za dużo...albo jeszcze gorsze myslą ze jak są grube to juz zawsze bedą abo uwazają ze taka ich uroda itp... jak ja miałabym tak mysleć to pewnie nadal byłabym pączusiem bo jak ogladam zdjecia z dziecinstwa no naprawdę byłam okagła... (rodzice tuczyli) potem mama zaczęła sie odchudzać bo miała lekka nadwagę wiec zmieniła zasady zywienia całej rodziny... ona schudła a mnie swoim zachowaniem nauczyła ze ruch i zdrowe jedzenie to podstawa dobrego samopoczucia i odpowiedniej wagi ciała... fajnie jest gdy zwracają na Ciebie uwagę.. ja jednak za bradzo nie lubię kiedy idę na siłownię a tam faceci z niedowierzaniem patrzą przez ramię jak taka mała drobna kobieta moze na klatę podnieść 35 kilo. nie wygladam jak kulturystka choc faktycznie silna jestem. jednak najgorsze jest to ze ja cwiczę dla siebie nie dla faceta, a kolezanki uwazają mnie za dziwaka ze to misubyc straszna katorga i dziwią się po co to robię..

Gość trzeba być chorym
PĘDZĘ SŁONKO NA TRENING,MOŻE JESZCZE CIĘ WYŁOWIĘ 🌻 DLA CIEBIE

Gość trzeba było
na tym forum są różni ludzie zresztą wiele dziewczyn opisuje tu swoje diety restrykcyjne wytrzymują 2-3 dni a potem jedzą wszystko co popadnie... nieraz tu wchodzę tylko nie wiem po co bo jak daję rady by sie wiecej ruszały a zrezygnowały z niektórych rzeczy to im nie podpowiada i wola diety 300 kalorii a potem się dziwia dlaczego jest jo-jo albo dlaczego chudną tak mało..najlepsze pytania to ile moge schudnąc jedzac 300 kalori i cwiczac 2 godziny dziennie...a potem jedza wiecej niz 300 kalorii a cwicza góra pół godziny bo są za słabe a po 3 dniach zupełnie rezygnuja ze wszystkiego... kobiety chyba popadaja z jednej skrajnosci w drugą- jedza albo duzo albo nic..ja tez czasem sobie pozwolę na czekoladę czy pizze ale nie tak by zjesc całą od razu..

Gość trzeba było
miłego treningu:-) ja moze wpadne po 20

Gość trzeba być chorym
na tym forum często siedzi moja siostra,nie wyłączyła komputera i trafiłem tu przez ciekawość.no to pa

Gość trzeba być chorym
ZAŁAMAŁAŚ MNIE,MASZ FACETA-NO CÓŻ,ZNIKAM.

Gość trzeba być chorym
JEDNAK CIĘŻKO MI SIĘ Z TOBĄ ROZSTAĆ,ALE TAKIE JEST ŻYCIE.TERAZ TO JUŻ NAPRAWDĘ IDĘ,BO KUMPLE WBIJAJA MI NÓŻ POD ŻEBRA.

Gość trzeba było
eee nie narzekaj...na pewno znajdziesz dziewczynę.. mam przerwe w zajeciach. fajnie się z Tobą rozmawia...:-)dzis daje miesniom odpocząc od ciezarów... mam faceta jednak widujemy się rzadko..zwiazek na odległosć...:-( mam nadzieję ze wieczorem zajrzysz.

Gość grAAm
Przytyła coś koło 10 kilo. Ja jej nie mówię: schudnij bo Cię rzucę - bo jej nie rzucę. I mi nie przeszkadza że ma tu i ówdzie trochę tłuszczyku. Boję się że to będzie miało tendencję zwyżkową i odbije się to na jej zdrowiu. Miała ostatnio dużo stresów i przez nie właśnie tak zaczęła podjadać. Nie chcę jej teraz urazić ale martwię się. Będę jej przygotowywał sałatki na kolację - sam je też będę jadł. A zamiast popcornu do filmu będę kupował takie okrągłe ryżowe albo kukurydziane.