Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana aż po grób...

Kocham go nad życie,pomimo,że mnie zostawił....

Polecane posty

Gość Zakochana aż po grób...

Gość Pokazałeś dojrzałość
Przejdzie Ci

Wiem, co czujesz.. Mój ukochany bardzo mnie rani.. I najciekawsze jest to, że im bardziej czuję, że go tracę, tym mocniej się angażuję... Słowo \"rozstanie\" jest u nas na porządku dziennym. Nie wiem jak sobie z tym poradzę.

Gość kiciusia123
olac to wszystko :)

Gość do chyba taak
kocham go, mimo ze mnie ranił.. rani.. moze zmądzreje:) napyskuje matce, alce:) tak inteligentnie, tak miedyz wierszami;) nie kaze mu bluzgac, Alce moze:P bede happy wtedy

przejdzie ci po jakis dwoch miesiacach- pierwszy przesiedzisz/lezysz w domu, w drudgim zaczniesz wychodzic do ludzi ..a potem nauczysz sie nie myslec o nim :(

Gość do chyba taak
po 2 meisiacach? hahaha 1 rok przelezany.. i kolejny.. wcale tak szybko to nie jest

a po co dolowac autorke jeszcze bardziej? dziewczyno wychodz do ludzi zaden mezczyzna nie jest wart kobiecych lez

Gość ja już leczę się 6 mies

Gość weteranka ...
ja prawie 3 lata dochodzilam do siebie, ale w koncu sie udalo. Teraz ukladam sobie zycie z innym, duzo lepszym mezczyna:)

Gość ajakjato mamzrobic
ja tez kocham pomimo ze mnie zostwail i juz jest w zwiazku z inna od 9 miesiecy...czy jeszcze go kiedy zdolam odzyskac?jak pozbyc sie tego uczucia??ja nie chce tak zyc;(

Gość do chyba taak
a ja 4 lata... Nie tak łatwo zabic miłosc, mimo usilnych stsran zabiacia jej z jego strony:) nic tylko ją zabijał, kazdego roku, u siebie a mne mamił.. obiecanki, wystawianie do wiatru, wyznania a publicznie sie wypierał.. ranił.. cacał ex, pokazywał sie z zinnymk..

Gość weteranka ...
pozbedziesz sie tylko zacznij zyc swoim nowym zyciem i postaraj sie nie rozpamietywac, bo to tylko pogarsza. Poznawaj nowych ludzi, wychodz, spotykaj sie ze znajomymi. Rob wszystko, zeby nie miec czasu na myslenie :) Przejdzie w koncu, a kiedys poznasz innego i uznasz, ze tamto nie mialo sensu. Wiem, bo tak mam, a kiedys bym dla niego w ogien skoczyla :)

Gość ajakjato mamzrobic
tylko ja juz dwno zaczelam nowe zycie...tylko ze za kadzym razem jest taki czas ze on wraca...dzsiaj np mi sie snil:/ to byla jego i moja pierwsza milosc...2.5 roku i sie odkochal....pezez pewien czas w oglnie z nim nie gaalam a jak zaczelam po 5 miesiaciach to wyslal mi piosenke wilkow.na zawsze i na wiecznosc. co to mialo oznaczac?

Gość Zakochana aż po grób
ja mu wszystko wybaczam,nie gniewam się.będę go kochała wiecznie i taka też będę wierna,Aneto-Ty przecież wróciłas do swojego X...

Gość zapytaniea
jak sie kocha to sie wybacza:) ale jak sie kocha to sie juz nie robie tego i owego;)