Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia wawa

czy taki zwiazek ma sens?

Polecane posty

Gość natalia wawa

jestem z chlopakiem juz rok czasu a on nie ma teraz kompletnie czasu widzimy sie raz na tydzien bo wiecznie jest niewysoanyu mieszkamy od siebie 5 km, jemu szkoda kasy na wszystko;/a dawniej bylo inaczej na nic nie zalowal...a dzis sie dowiedzialam co mysli o mnie moja mama ze jestem stara krowa bo mam juz 25 lat ze powinna sie z domu wyprowadzic i wziasc z kims slub, ze wogole nie myske o zyciu i jestem stara...a ja pracuje...zarabiama na siebie a ze nie jestem gotowa na slub z kims komu juz na mnie nie zalezy to rzeczywiscie powod zeby mi tak to wszystko wypominac? zalamalam sie po dzisiejszym dniu....mam dosc zycia....czy wszyskie dziewczyny w moim wieku maja juz rodziny i odeszly z domu?

Gość trusski
piowiem ci tak... wez go olej!!! znajdz sobie kogos kto bedzie mial dla ciebie czas, bedzie chcial spedzac z toba kazda chwile. jezeli zalezy ci na tym kolesiu to spytaj go dlaczego zmienilo sie jego nastawienie do cibeie, powiedz mu co czujesz... i moze wtedy bedziesz pewna tego czy chce byc z toba czy juz nie... a co do mamy... jezeli twoje zarobki wystarcza na to, aby zaplacic za mieszkanie i inne rachunki, jezeli mama juz do niczego ci nie doklada to bierz dupe w kupe i sie wyprowadz. pokaz ze potrafisz... moze mama to doceni i zmieni zdanie ... ahhh i znajdz porzadnego faceta :) jezeli tego chcesz :) tego ci zycze :>

Gość nic mi sie nie chce
ale masz fajna mamuskę, nie ma co :o ja mam juz prawie 23 lata i tez stara panna 😭

Gość trusski
stare panny to sa po 40 !!!

Gość kania bania
ja nie odeszlam ja ucieklam: bo nie tez wyzywali od starych dup! mam 25 lat swoja prace i swoje mieszkanko a tobie radze wynajmij cos niedrogiego i uciekaj z tej chalupy co cie zwa STARA

nie ma...ale czasem ciężko pewnie rzeczy dopuścić do siebie:( Czasem trwamy w czymś z nadzieją, że sprawy przybiorą inny obrót...ehhhh...kogoś mi to przypomina:)...

Gość Nooo taaaaak
ja mam z rodzicami jeszcze gorzej, czepiaja sie doslownie o wszystko, a matka jest tak falszywa, ze tylko ja w kosmos wypalic. tez chce uciec, ale zyje w malym miescie bez przyszlosci i nie ma mowy zeby bylo mnie stac na wynajem, a ze wszyscy znajomi juz uciekli za granice nawet nie mialabym z kim wynajac:o