Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uert

jestem przegrancem m

Polecane posty

Gość uert

dajcie mi trutke

Gość uert
chodzi mi o cos silniejszego ,po czym nie wstane.

Gość t r u t k a
oddaje ci sie w calosci :O

Gość uert
zasł€zylem na smierc ,bo pod wieloma wzgledami nie jestem idealny .Mam za duzo wad.

Gość chyba taak
docinaj suce, bedzie okey. Np ze taka maruda z niej, ze biadoli ze kasy nie ma a hulanki ma czemu z siebie robisz pajaca a zniej mądrą kobniete, choc wiesz ze to głupia baba? Mówisz ona nie mazgaj nietypowa:O bo nie siedzi w domu ze złamanym sercem kurwa.. a czemu ona taka nie była w 2002? obciągneła za prace, wykorzystała cię i paszła zadowolona! czemu wtedy nie czuła sie wykorzytnaa, rozkochana przez ciebie! Widzisz jaka cwana? w 2005 trzabyło z mostu mowic: z ALice znalismy sie juz w 2002, jak była w potrzebie pomagałem jej, nawet ją w tearze dzieki mnie przyjęli. itp czemu jej słodzidsz, takiej suce.. co cie wykorzystała i zraniła, twoja psychike, serce..

Gość chyba taak
Nie masz wad tylko złe jets to, ze słuzysz 2 kobietom.. Alce.. bo manipulantka wie jak cie zmiękczyc- jęczeniem,, dziecmi, mowieniem ze sama biedna kasy brak ale na hulanki to ma? nie widzisz ze ona gra na tobie jak jej sie zawidzisz? pozwala ci na widzenia dziecka i nie, a publicznie nazywa niedfojząłym! kto tu niedojrzały/ ona bo mowi mała ma wujka.. no pierdolnieta! czemu piublika o tym nie wie? czemu dałes z siebie wycieraczke dla takiego mongoła zrobic?|

Gość chyba taak
a tak w ogole to uciklem z wariatkowa :o