Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mopsik

kompleksy

Polecane posty

Gość mopsik

Mam kompleksy od zarania.Mam 25 lat, ukończone studia, pracę, która mi daje satysfakcję, od 4 lat kochanego faceta, z którym za rok bierzemy slub, świeżo kupione m3 na kredyt. Wydaje sie, ze życie mam cudne. Ale ja nie patrze w lustro, wydaję się sobie okropna, mimo jakichs tam potwierdzeń swojej atrakcyjnosci. Odchudzam sie od zawsze. Pomimo tego, ze dla innych wygladam moze ładnie, ja mam obsesje.Mam 165 kg, waże 61 kg. Dla jednych pewnie to okropny balast tłuszczu, dla innych fanaberia. Spotykam się z uznaniem meżczyzn, wiem, ze moje biodra i wciecie w talii moga sie podobac, ale walcze z tym . Nie wiem czemu zakodowalam soebie w głowie, że jestem oblesnie tłusta, skoro ukochany patrzy na mnie jakbym była boginia, skoro poznaje facetów, którzy sa mna zainteresowani i generalnie ludzie wyśmiewaja moje próby zrzucenia paru kg. Nie wiem jak sie z tego wyleczyć. jest napeno lepiej niz kiedyś, bo przestałam nosić wielkie swetry, i odkrywam, że lubie wygladać kobieco. ale za chwile ta kobiecośc mnie dobija, bo marza mi sie malutkie bioderka, których miec nigdy nie będę. nosze rozmiar 38- w porywach do 40 jak sobie pofolguję, ale czuje się z tym rozmiarem żle. Nie wiem co mam zrobic, żeby siebie zaakceptować. Przegladam sie w oczach facetów, widze , ze moge sie podobać, ale ciągle w sobie widzę tłustość....

Gość a ja uwielbiam
Jezu Chruste!!! Kobieto, masz faceta, który Cie kocha, pracę, wykształcenie, chatę. Wrzuć na luz i przestań sie przejmowac ;) I tak wszyscy umrzemy a w grobie to juz bez róznicy jaka figura.

Gość jestem kasia
ona specjalnie to napisala by sie pochwalic

Gość mopsik
racja:(

Gość neturbinka
zgadzam sie z kasia:))) dziewczyna specjalnie napisala by sie pochwalic i bysmy jeszcze jej moze wspolczuli. a ja ci napisze: jestem pusta i glupia. chcesz schudnac to po prostu nnie zryj tyle i koniec

Gość do chyba niee
mopsik w sukience ślubenj będziesz wygladać pieknie:)

Gość nadgniła stara panna
mam Ci współczuć?:O

Gość mopsik
spadaj:(

a ja mam po dziurki w nosie mojego psa.............ciagle chce sie bawic CO ROBIC??????????????

Gość mopsik
Szkoda, ze ktos lubi sie wypowiadac w czyims imieniu. to tak na marginesie. Nie, niczym nie chce sie chwalić. Chciałam sie podzielić czyms co mnnie boli i tyle. Chyba mogę, a jak komus nie pasuje, nie musi czytać, krytykowac, albo się podszywać!

Gość hr fredro vel banderas
co cie obchodzi zdanie innych dziadow jak masz swojego? dieta zryj polowe zalatwia sprawe. przeczytalem jeszcze raz o co tobie chodzi?

Wymyślasz coś, ale to pewnie dlatego, że nie masz innych problemów. I to tak z nudów, też tak czasem mam.