Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pragne dzidzie

JAK ZWIEKSZYC PLODNOSC

Polecane posty

Gość pragne dzidzie
kurcze jakie to wszystko drogie a te co nie chca miec dzieci maja mase

to prawda... Ale i my bedziemy miec:) A dlugie te Wasze starania?

Gość pragne dzidzie
ojjj dlugo jakies 2lata wczesniej nigdy bym nie pomyslala ze beda takie klopoty ....znamy sie 11 lat od 2 lat jestem mezatka i widzisz tak sie to potoczylo wszystkie znajome maja maluchow a ja nie to mnie najbardziej dobija siedzimy w czterech scianach sami i tak patrzymy sie na siebie ,cicho wszedzie nikt nic nie rozrabia achhhhhh.....jak mi sie marzy

Gość pragne dzidzie
ja caly czas bylam przekonana ze to z nim jest cos nie tak a chlap i moja wina....poszlam do lekarza zrobilam badania na owulacje i podobno jest za niska poszlam do innego lekarza i mam za wysokie hormony :prolaktyna,testosteron ....we wtorek ide pobrac znowu krew i zobaczymy czy cos sie poprawilo....a jak myslisz czy ta owulacja moze ma jakies powiazanie z tymi hormonami ....albo mam i to i to

oczywiscie ze tak.to hormony steruja calym procesem dzietnosci naszej. Pytaj lekarza o wszystko .Niech Ci dokladnie tlumaczy. Zbyt wysoki poziom hormonow sprawa ze np. moze niedojrzewac pecherzyk albo moze nie zagniezdzac sie zarodek itp. Nie wiem co dokladnie jest u Ciebie problemem.Ale widze ze sama dokladnie nie umiesz tego powiedziec. Powiem Ci ze dwa lata to faktycznie juz problem.Musisz dokladnie pytac o wszystko gina .a jak nie pomogl ci tak dlugo to moze warto poprostu zmienic go.Popytac o jakiegos dobrego ginka w Twoim miescie .

potrafisz sobie okreslic kiedy u Ciebie jest owulacja? Masz regularne cykle?

w klinice od niepłodności nie ma potrzeby leżenia kilka dni, bo to nie szpital tylko po prostu specjalistyczna przychodnia, nie ma tam oddziału szpitalnego, a przynajmniej w Provicie w Katowicach nie ma, lekarz na pierwszej wizycie robi ogólny wywiad chorobowy oraz dokładne badanie gin. z USG, zleca szczególowe badania hormonalne oraz spermiogram dla męża z posiewem, żeby byc zakwalifikowanym do inseminacji musisz miec drozne jajowody czyli zleci ci na 100% badanie HSG, robią też badanie PCT czyli test po stosunku, no i monitoring cyklu zeby sprawdzić czy masz owulację, jeżeli okaze się ze nie masz owulacji to dostajesz leki na stymulację, w takiej klinice celem lekarza jest ciąża pacjentki, niestety koszty tych specjalistycznych zabiegów są bardzo drogie( mam na mysli IN- VITRO i ISCI), najtańsza jest inseminacja ale do niej musisz miec drozne jajowody i twój mąz musi miec troche ruchliwych plemników

Yola mam przyjaciolke ktora poznalam dzieki temu forum a teraz juz jest to przyjazn taka w realu i Ona jest z rybnika a leczy sie w Provicie własnie.Jest tak toćka w toćke jak napisalas:) Jej powiodla sie inseminacja .Niestety ale ciaza ulegla poronieniu poniewaz zarodek sie nie rozwijal. Ja w Krakowskim Ivf-ie przeszlam podobna droge do swojego zabiegu. Czyli to standartowe procedury.

Gość pragne dzidzie
tak jak mowie lekarz mi powiedzial ze mam niska owulacje teraz biore tabletki na unormowanie hormonow ......nie mieszkam w polsce i jest mi ciezko o wszystko sie pytac i rozumiec

nie ma czegos takiego jak niska owulacja, albo owulacja jest albo jej nie ma

a jaki masz poziom tej Prolaktyny i Testosteronu?

Gość pragne dzidzie
testosteronu mam 77 a prolaktyny 335

Gość pragne dzidzie
no to juz nic nie wiem lekarz tak wlasnie sie wyrazil " za niska"

Gość eska12
Bez owijania w bawełnę, przyjżyjcie się Pani i Panowie produktowi Viamax Volumizer. Zawiera on wszystko, czego potrzebują męskie narządy - ma karnitynę, l-argininę, żeńszeń, selen, lizynę i koenzym q10. Ja to łykałem + vita-min plus od olimpu dla uzupełniania minerałów (selen jest w obu specyfikach, ale tego się nie przedawkuje). Nam pomogło, bardzo szybko. 2 miesiące brania i trafiony. Potem przy drugich staraniach jeszcze szybciej, że aż można powiedzieć "wpadka" była :) Czytałem setki postów i wypowiedzi, artukułów, czego potrzebują plemniczki i tylko tej jeden produkt ma wszystko w jednej pigułce i w nie przesadzonych ilościach. Trafiłem na to przypadkiem, bo w zasadzie sprzedają to jako specyfik dla poprawienia "wytrysku" przeważnie w sexshopach^^, pownie niedługo zrobi drugą karierę. Tanie to może nie jest, ale jak ktoś woli jeść miesiącami bezsensowne salfaziny i inne tanie witaminy, a potem narzekać na forum to proszę. Ja zaryzykowałem, bo nikt volumizera nigdzie nie wymieniał jako preparat na poprawę jakości nasienia, ale wyszło, że miałem dobre przeczucie.

Gość johhhanka2
Wiadomo ze sa rózne sposoby na to zeby wzmocnic męską potencje ;) I tutaj sama musze powiedzieć ze najlepsze efekty daje - patrząc po moim męzu ManForte. Polecam, regularne przyjmowanie działa cuda.

Gość gość
A moze teraz warto jest też podac mężowi suplement Erekton na takie ogólne wzmocnienie. Bo przeciez w sumie o naszych facetów tez trzeba dbac.

Gość gość
No własnie zawsze jest tak ze taki męski suplement na pewno bedzie bardzo skuteczny i pozytywnie wpłynie na samopoczucie i zdrowie mężczyzny.

Gość lajblisz
Ja szukalem dlugo sposobu jak zwiekszyc potencje i udalo sie, choc to wymaga systematyki w działaniu, biore suplement diety erekton od paru m-scy i jest super poprawa.

Gość bobson
równiez zaczalem przyjmować ten suplement diety, póki co mam jakby wiecej energii ale dopiero zacząłem, a efekty są po systematycznym stosowaniu jak mowisz , dam znac w swoim czasie :)

Gość marioka
kwas foliowy jak i ferti lady pomagają utrzymać "formę" organizmu a nie leczą niepłodności;)