Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś poradzi

jak wytrzymać bez jedzenia po 18???

Polecane posty

Gość ktoś poradzi

już nie wiem co mam robić???

Gość ktoś poradzi
mam taki ślinotok wieczorami że hej

Gość ktoś poradzi
dodam że nie czuję głodu tylko mam ochotę gębą ruszać

nie ma sposobu. poprostu po pewnym czasie sie przywyzcziasz ja jem tak 2 lata moze 2,5.. na poczatku bylo ciezko, bo bylam przyzwyczajona do jedzenia wieczorem. moez chodz wczesniej spac :D ?

to zuj gume a najlepiej sie czyms zajmij a innych rad nie mam bo nie mam z tym problemu :)

Gość ktoś poradzi
dżajna otóż to...dopiero wieczorem nabieram apetytu a w ciągu dnia mogę nie jeść, wystarczy kawka, woda i herba... Porąbało mi się coś w organizmie

Gość ktoś poradzi
wczoraj wypiłam trzy herbaty, dwie zielone i jedną roibos a w końcu nażarłam się orzechów :(

Gość no pewnie ze sie da
jak bedzie cie ssalo, to polecam 2 lyzki stolowe platkow owsianych zapic woda niegazowana. Glod mija :) Latwiej wytrzymac do nastepnego dnia :)

Gość ktoś poradzi
dzisiaj od nowa spróbuje, będę dużo piła oczywiście bez cukru, co chwila zrobię sobie coś do picia, najwyżej będę wstawać na siusianie...Polożę się też wcześniej spać... Guma do żucia pobudza apetyt a poza tym tez zawiera kalorie... Myślę że Wasze rady siom dobre

Gość ktoś poradzi
ale właśnie to nie o głod chodzi.Ja nie mam głodu tylko wielki aptetyt a żołądek to mi się robi jak wór u kangura

Gość Poćwicz trochę
Po wysiłku przechodzi ochota na jedzenie. :)

Gość a mi pomaga
prysznic i wino.

Gość ktoś poradzi
ćwiczę rano ale masz rację "Poćwicz trochę" przecież mogę poskakać i wieczorem chociaż 15 minutek Chciałabym zacząć biegać ale jakoś nie mogę się do tego zebrać

Gość matitkaaa
Ja dużo piję w ciągu dnia. Po 18-stej nie jem i jak jestem w domu, to już nie piję. Kiedyś zagłuszałam głód wodą i do 3 nad ranem latałam do łazienki.:( Jestem dosyć dużą kolację o 17.30, jestem tak zapchana, że nawet nie mam ochoty na jedzenie. Wieczorem zazwyczaj mam ochotę na chipsy i fast foody, ale jakoś się tego oduczyłam. Moje plany biorą w łeb latem, bo wtedy chodzę na grilla, do kebabowni, do baru i siłą rzeczy jem po 18-stej.

no wlasnie to samo mialam najlepiej (na poczatku) nawpierdalac sie zjesc naprawde duzo przed osiemnasta, potem juz bedzie latwiej sie porzyzwyczaic ze po 18 nic, albo moze zjedz jakies jablko? i duzo wody mineralnej (jak ktos wspomnial)

Mam podobny problem, też lubię jeść wieczorami, ale potrafię sobie z tym poradzić.Popijam zieloną herbatkę najczęściej, no i gumy do żucia mnie ratują.Poradzisz sobie tylko musisz bardzo tego chcieć ;).

Gość Poćwicz trochę
Po jabłku jeszcze bardziej chce się jeść. :) Zamiast wody lepsza będzie wieczorem ciepła herbatka, np. malinowa. :) Oczywiście ekspresowa, ma 2,5kcal. :) Po ciepłym łatwiej wytrzymać głód. :)

woda z cytryną ... po tygodniu się przyzwyczaisz i nie będziesz czuła głodu. pierwsze dni są najgorsze

Gość ktoś poradzi
sama już nie wiem co wybrać, ale najlepiej zrobię jak wypróbuję wszystkiego po kolei, wtedy się dowiem która opcja dla mnie najlepsza :) Dzięki wielkie za rady

Gość jaaaaa___
ale to musisz choć raz wytrzymać. skoro się najadasz na noc, to nic dziwnego, że rano nie masz apetytu. a powinnaś właśnie jeść rano i do wieczora coraz mniej... tak więc jeden dzień spróbuj się powstrzymać, a nawet przygłodzić od 15, następnego dnia rano powinnaś być głodna i może jakoś ci się powoli wyreguluje...

Gość ktoś poradzi
no właśnie ja jadłam dużo jabłek i wydaje mi się że to od nich mam ten koński apetyt, spróbuję narazie zrezygnować z jabłek

Gość ktoś poradzi
najgorsze są wzdęcia po jabłkach.Jak zjem jedno lub dwa w ciągu dnia to nie mam a jak przekroczę dwa, to uuuuuuuuuu, nie będę tego opisywać ;), ale biada tym którzy są blisko mnie ;)

Gość wychodz do kina teatru
dyskoteki - wszędzie gdzie jeść nie dają

Gość ktoś poradzi
o wychodzeniu wieczorami nie ma mowy, mam zazdrosnego męża ;)

Gość to wychodź z mężem
a jak nie chce - jego sprawa -ty proponowałaś :)

Gość Zabcia0031
jesli masz potrzbe ruszania tylko geba a nie jest to zuj Gume a jesli to Cie nie satysfakcjonuje to wtedy wez zorganizuj sobie czas tak by nie myslec o jedzeniu rób cos ciekawego spontanicznego wychodz z przyjaciółmi moze wtedy zapomnisz o głodzie

Gość ja tez tak mamm
i juz nie moge z tym wytrzymac. ale ostatnio pijam taki koktajl z tesco i pomaga. trzeba go wypic 300 ml. a to chyba duzo i on tak zapycha ze hej. pozatym pomysl ze jak nie zjesz to rano bedziesz mniej wazyc i miec mniejszy brzuch. mi to czasem pomaga.