Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja ja ja ja ja

Studenci wpisujcie wasze plany na wakacje

Polecane posty

Gość ja juz po studiach
ale jak byłam studentką to w każde wakacje jexdziłam w tatry i spałam w schroniskach. ciagle po gorach lazilismy. zajebiscie bylo. mielismy karty PTTK i znizki chyba 20% na noclegi w schroniskcha. taki wypad na 2 tyg. kosztowal na jakies 500 zl. tyle ze trzeba sil aby dojsc z wielgachnym placakiem (wszystkimi rzeczami, zarciem wlasnymbo tak taniej i wody ile sie da) do schroniska i pozniej od jednego schroniska do drugiego. dobre miejsce na wypady to schronisko w dolinie 5 stawow, murowaniec na hali gasienicowej i morskie oko. o boze... jak bym teraz tak pojechala soibie... tylko w 5 stawach nie bylo cieplej wody w lazienkach. moze teraz juz jest. spiac w schroniskach mozna niedzwiedzie zobaczyc.

Gość ja juz po studiach
oczywiscie alkohol tez byl ciezki aby go wniesc pod gore do schroniska... :P

Gość modelka
plany na wakacje pieluchy i wstawanie co diwe godziny w nocy:) bo urodze na wakacje ktos zazdrosci?

Gość ja juz po studiach
i koniecznie trzeba pojsc na rysy!!!!!!!!!!! oraz od koziek przełęczy do zawratu - to najłtwiejszy szlak orlej perci.

Gość upupupupupupupupupup

Gość swdswd
bede robic prawko hurrraaa :D

Gość jhgdfs
swdswd ---> "zajebiscie"

10 tygodni praktyk, ale zaczynam już w czerwcu i robię po 12 h żeby szybciej skończyć, bo w sierpniu wybieram się do Grecji :D

Gość studia skończyły się rok temu
ale nigdy nigdzie nie wyjeżdżałem. Nigdy nie lubiłem wyjazdów. Najlepiej mi zawsze było we własnym pokoju przy komputerze.

miesięczne praktyki :/ i dwa misiące w UK w pracy :/ żadne przyjemności...a szkoda bo mi się należą!!!!!!