Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strongman

dlaczego większość modelek jest taka brzydka?

Polecane posty

Gość strongman

już nawet na modelki popatrzeć nie można. na plakatach w mieście czy w gazetach jakieś straszydła!!! jak to się dzieje że wybierane są takie maszkary. taka blondyna na przykład ze sztucznym cycem, malutka, gęba ociosana i zrąbana, brak usta, zacięte spojrzenie i jeszcze wielgaaaachny nos i taka proszę brana jest do sesji, chyba przeważyły tylko blond włosy i jej sztuczne, bo niczym innym nie ma co tu się podniecać. patrząc na amerykńskie gazetki, tv, tam takich kaszan nie biorą do reklam, do zdjęć. maja lepsze oko. lub po prostu mają w czym wybierać. a u nas nyndza-bryndza. aż szkoda, bo kiedyś to chociaż nastolatki były ładne, jeszcze nie wyostrzone rysy, buzie delikatne i takie nieprzerobione, a teraz nastolatki biorę za panny po 27 r .ż więc co to za nastolatki?? jeszcze czesto gesto bardzij zajechane niż ich starsze koleżanki. co to będzie za ta kilknaście lat??

Gość pan
strongman pomysl co bedzie kiedy te nastki beda miec 27 lat.. jedna zmarcha .. to te starsze kobietki wygladaja o niebo lepiej od tych mlodszych bo kiedy one byly nastkami nie malowaly sie tak jak te mlode dzisiaj

Gość strongman
dokładnie o to mi chodzi. że te młode przeegrywają w przedbiegach z tymi nawet 10 l starszymi kobietkami. współczuję następnym pokoleniom, jeżeli taki stan rzeczy będzie się pogłębiał.

Gość aas...
bo to chodzi o to zeby buzia nie przeslonila figury modelki na wybiegu np ma sie zwracac uwage na stroj i figure , nie twarz

Gość strongman
aas, ale te figury też mają do bani. to są same kości , rzadko która ma cyca czy bioderka i zrobne sexowne nogi. ok ta co chodzi po wybiegu to w sumie jest am tylko dla ubrania, ma go dobrze sprzedać, ale w prasie??? reklama kosmetyków czy plakaty w mieście gdzie pierwszą rolę gra buzia i powinna być naprawdę ładna.

kuźwa mać ja nie wiem gdzie wy żyjecie :O Polki są tandetne i nijakie, polskie modelki brzydkie :O Ciekawe co sobą reprezentujecie :O. ps. modelka nie ma być powalająca tylko oryginalna (a piękność nie zawsze tej się równa) 🖐️

Gość strongman
ja nie wiem w jakim ty świecie żyjesz. bo ja piszę o tym dokładnie co mnie otacza. ok niby się przyjęlo, że modelki mają być ciekawe , charakterystyczne i dobrze chodzić po wybiegu, ale takie, które reklmaują seksowną bieliznę czy dobry krem?? to też mają być tylko ciekawe?? ja wolę oglądać ładne buzie, ale wtedy musze przełączyć na zagraniczny program. nasz prezenterki na vivie to porażka.

bo \"ładność\" czy piękno to pojęcie względne i temu od kamapni się owa panna podobała i pewnie setkom tys. odbiorców też a ze Tobie nie leży to Twój problem i inna sprawa. Kobieta reklamująca krem ma mieć idealną cerę bieliznę - ładną figurę najlepiej z cycem. A jak Ty chcesz sobie ..... - to lepszym wyjściem są jpgki :O 🖐️

Znam kilka modelek i w większości mają śliczne, słodkie buźki- fotomodelki. Modelki chodzące po wybiegu są zazwyczaj przeraźliwie chude, mają zapadnięte policzki i oryginalne, wręcz brzydkie twarze.

Gość John RAMBO
Modelki sa zbyt wychudzone, na ulicach w pół godziny znajdziesz ładniejsze dzieweczki,niz te z wybiegówe.POLKI GÓRĄ!!!!

Gość Brzydubrzydu
Strongmen, a wg Ciebie jaka kobieta jest ładna? Albo, która z plakatu (reklamującego co) wzbudziła tyle negatywnych emocji? Może załóż agencję modelek :P

Gość strongman
zakumuflowana, nie tylko to do mnie nie trafia, koledzy w wiekszośći popierają moj odbiór tego stanu rzeczy, i cześto myślimy że widocznie dobrze się przespała z organizatorem, patrząc kogo wybierają do takich fajnych reklam czy sam konkusr miss polonia,. pewnie jestes jedną z nich?? też widziałem ładne buzie, ale to nie były modelki a zwykłe dziewczyny spotykana na ulicach w innych krajach, wyglądały jak laleczki. u nas znajduję 1 na 400 spotkanch, a dużo podrużuje. widzialyscie modelki na naszej polskiej stronce ? kto tam zasługuje na miano piękna??

Gość strongman
pomysle o założeniu agencji modelek, z tym, że miałby wieki problem z doborem, musiałbym ściągać z zagranicy, a to by mnie wiele kosztowało.:)

przede wszystkim musisz rozgraniczyć pojęcie fotomodelki i modelki. Fotomodelka dobierana jest na zasadzie dopasowania: jest aututem musi a przynajmniej powinno być to, co będzie reklamować (np. cera, rzęsy, włosy etc). Natomiast modelka musi spełniać określone parametry (min 172-173cm i wymiary). No i oczywiście że na ulicach spotkasz ładniejsze dziewczęta, przede wszystkim dlatego, że nie każda próbuje szczęścia w modelingu, tylko wąska grupa i jakby z tek grupy eliminowane są kolejne. Poza tym dużą rolę odgrywa tutaj szczęście (jakkolwiek to brzmi). Nie mam na myśli przespania się z kimś tam :O, trzeba się spodobać, mieć charakter, coś w sobie etc... Ale nie pieprz że polskie modelki są takie złe, bo to że jakaś Ci i Twoim funflom nie pochodzi to jakby śmieszne argument. Spójrz na nową niemiecką modelkę Cosmopolity (jest ruda, piegowata i bez makijażu naprawdę - > :O; a pobiła na łeb całą masę innych). Modelek nie dobiera się pod Twoje gusta i to Ty masz jakieś spaczone pojęcie jej funkcjonalości (nie ma się podobać Tobie ). Nadal podtrzymuję, abyś szukał wśród jpgków. 🖐️

Gość diascja
strongman pedofilia jest karalna

Gość piwo karmi
a w jakim niby to kraju sa takie powalajaco piekne dziewczyny?? z tego co tu zauwazylam polacy wogole nie doceniaja urody polek za to obcokrajowcy i owszem, sa zachwyceni... :?

Gość diascja
no w Ameryce, przecież strongman tak napisał

Gość piwo karmi
tylko ze w ameryce sa najlepsze modelki z calego swiata zebrane...