Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotcold

co po solarium??

Polecane posty

Gość hotcold

bylam dzis pierwszy raz.jakie kremy stosujecie? i czy zaraz po bierzecie prysznic,czy normalnie wieczorem.czytalalm gdzies ze tuz po lepiej nie brac prysznica?

Gość ja bym się raczej spytał
po co solarium? Skoro taka dobra pogoda na opalanie jest za oknem.

Gość kobieta pracująca
niektórzy pracują od rana do wieczora i nie bardzo mają czas wysmażać się godzinami na słońcu.. po to solarium! ja po solarium smaruję się zwykłym balsamem, tym co zwykle używam. na twarz zawsze po solarium - tego dnia - maseczka naiwlżająca - jakakolwiek w saszetce - ja kupuję sorai albo perfecta z aloesem

Gość hotcold
a prysznic zaraz po czy pod wieczor?

No to niech sobie pracują. A nie mogą np. zamiast jechać parę metrów samochodem czy autobusem do pracy przejść się na piechotę? Wierz mi, że po miesiącu takiego chodzenia byłabyś całkiem nieźle opalona bez solarium.

Gość dgdfgd
ja bym się raczej spytał :o Dobrze przejde się nago jak bede wracała do domu :o

Kto mówi o chodzeniu nago? Na początku opalisz sobie ręce i nogi, a resztę opalisz sobie latem na jakiejś plaży. Ja zawsze tak robię

Gość dgdfgd
oki jak wychodze pracy to jest około 18-19 na bank się opale

A jak idziesz do pracy?

Gość dgdfgd
o 9 jade tramwajem 45 min :) ale zawze mozna stac o 4 i isc pieszo:o

No i co? Jest wyjście. Poza tym jestem pewien, że ten tramwaj nie jedzie tak całkowicie w linii prostej, tylko trochę krąży. Ile to może być kilometrów na pieszo? 5? To niecała godzina szybszego spaceru.

Gość kobieta pracująca
dajcie sobie spokój. po co ta dyskusja bez sensu:O jeszcze co żeby jakaś męska (tak mniemam) sierota mówiła mi co lepsze.. miesiąc to się ty poopalaj.. mi wystarczy 10 min tygodniowo.. fajny jest też balsam ziai masło kakaowe czy coś w tym klimacie - w brązowym opakowaniu, utrwala kolor jakby, tylko beznadziejnie się rozprowadza - jest strasznie gęste.. ale za to czekoladą pachnie ;)

Gość dgdfgd
Chłopie ty jestes chyba nienormalny Ja mieszkam w mieście i nie bede wychodziła do pracy o 4 zeby sie poopalać w makijazu :o

Ja na studiach codziennie chodziłem pieszo na uczelnię (2km w jedną stronę). Chodziłem oczywiście w obie strony. Często robiłem sobie długie spacery (max 20km), a 10-km spacer nie był niczym nadzwyczajnym.

A potem się pytacie "Jak zrzucić ileś kilo", "Co po solarium" itp. A przecież można 2 w 1 połączyć :-)

Gość kobieta pracująca
pozazdrościć :O jakoś sobie nie wyobrażam zasuwania w upale 5 czy ileś km po mieście.. zakurzysz się, zasyfisz, ale na pewno nie opalisz.. może twarz - z kółkami od okularów.. nie o taka opaleniznę chodzi.. ale co facetom do tego :P nasza sprawa :)

Gość kobieta pracująca
ojj to ty biedny jesteś - kilkanaście kilosów dziennie żeby zrzucić kg.. całe szczęście jestem z nautry szczupła :) i nie z natury - opalona :)

Gość no i po co Ci faceci
to byłes Ty, a tu kobietki rozmawiają sobie o urodzie, wiec jesli masz w sobie troche pokory, dorzuc jakies konkretne przykłady na pielegnowanie skory po solarium, a jak nie, to załoz sobie topik - jak to kocham spacery:O Dziewczyna pracuje od rana do wieczora i jeszcze ma isc rano by troche opalic sobie buzie i rece, jesli oczywiscie nie bedzie szła w cieniu:O

Gość ale macie
problemy Kobieta rano wstaje i idzie do lazienki maluje sie balsamuje naklada anttyperspiranty i perfumy i ma wstawac o 4 po to zeby isc taki kawal spocic i smiersziec w pracy?? Lagodniej mowiac..taka prawdas przeciez kazdy sie poci pote m sie bedzie ubranie kleic.. Mezczyzni spocenio tez "ladnie" pachna

Gość dgdfgd
No i jak tu nie myślec ze faceci sa pierdolnięci.

Gość no i po co Ci faceci
chce obronic tego, pewnie chciał dobrze:P, załozył topik ze kocha spacery:D Tacy własnie są, w jednej chwili masz ochote wyrzucic takiego przez okno z 10 pietra a w nastepnej sekundzie usmiechasz sie pod nosem myslac ze nie są tacy źli:p