Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikstura

Czy dalej PRZEJMOWAC sie zakonczeniem związku czy.....

Polecane posty

Gość mikstura

przystopować i zapomniec totalnie???? ;/;/ Bo ja juz sama nie wiem :(:( Dzisiaj zerwalismy ze sobą,nie moge przestac mylec o Nim :(:( Ale z drugiej strony chce zapomniec.....Co powinnam zrobic??:( Pomózcie

Gość Kokaaa
Dlaczego i w ogóle kto chciał zerwać? Ty czy Twój już eks?

Gość mikstura
DZISIAJ rozmawialismy i zakonczylismy związek.....Zobaczyl moje fotki na serwerze "fotka.pl" Choc to nie ja zrobilam tam konto:( Nie wiem kto to ..:(:( Przez to zerwalismy,Wiem dziecinne,ale inaczej byc nie moglo:( Taki jest mój ex facet;(

No jak dziś się rozstaliście to chyba logiczne, że jeszcze o nim myślisz :) Nie da się zapomieć zminuty na minute :) Ja Ci radzę dać czas... No chyba, że powód rozstania był naprawdę poważny..

O rany !!!!!!!!!! I nie wysłuchał Ciebie i Ci nie uwierzył tylko olał Cię bo coś sobie wymyslił ? :o Fajny facet :o

Gość mikstura
nie bo 15

Gość mikstura
Fajna Magdulka nio widzisz:( taki wlasnie byl powód :( On mi nie wierzyl ze to nie moje konto :(:( Ja nie dosc ze załamałam sie tym że ktoś sobie umiescil moje fotki,to jeszcze zerwalismy :(:( Strasznie sie czuje ;(

Gość mikstura
Dobra powiem szczerze, to ja zalozylam konto na fotka.pl ale juz o tym nie pamietalam. To bylo wtedy jak mi sie podobal taki koles ze szkoly. Z moim eks sie wtedy klocilam. Chialam tylko poznac tamteto kolesia .

Gość mikstura
mialam na niego ochote:(

Gość mikstura
mam 19 lat ...... To chyba nie ja w tym wypadku jestem dzieckiem prawda? :(

Gość mikstura
podszyw!mam 15 lat!!!!!!!!!!

Pomijając Ciebie i faceta Twojego to niezłe chamstwo dawać Twoje foty na net:o Radze pogłówkować kto to mógł zrobić. A co do Twojego już ex... :o no cóż jak ktos jest młody to i głupi :o Serdecznie współczuję !!!!!!!! 🌼

Gość mikstura
Boże czlowieku czy Ciebie bawi to podszywanie sie??:(:(:(:(

Gość mikstura
olala mnie? ok!!!! mam go gdzies!!!!!!!!teraz mogr sie lizac z tym kolesiem bo ma na mnie ochote!

Gość Wredniak.
Nie pierdol głupot, dziewczyno, bo my ci w te bajki nie uwierzymy. Ani tez twoj chlopak. :( Na Fotce jest regulamin, i jeżeli ktoś zobaczy fotki, które nie należą do właściciela konta na Fotce, powinien zgłosić ten fakt Moderatorowi, a wtedy konto i fotki zostaną usunięte. Myśl, dziewczyno, myśl! :P

Gość mikstura
Fajna Magdulka niestety :(:(:( Na dodatek on ma 22 lata....to juz nie dziecko....ale te jego zachowanie :(:(:( Boże...... Nie mam zadnych 15 lat.Nie podszywajcie sie pode mnie :(

Odrazu podałam profil do moderatora ...na co mialam czekac??? Chodzi o to że on mi nie uwerzyl :(:(:( ze to nie mój profil :(

Ochłonie to sam przyjdzie zapytać jak bylo naprawdę :) Poza tym to wkurzyl sie o co? że może spotykasz sie z kimś z fotki czy o to,że inni faceci oglądają Ciebie??

Wkurzyl sie o to ze mam niby to konto na fotce i dalam jakąś ocene jego dobremu kumplowi:(:( A to nie prawda Boże :(