Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała4536

tabletki ANTY Ratunku! bóle brzucha proszę doradzcie

Polecane posty

Gość mała4536

Dzisiaj biorę 8 tabletkę mercilon. Mimo tego mam ciemne upławy- niby to jest normalne i przez pierwszy miesiąc tak może być ale.. boli mnie brzuch:( nie bardz- tylko takie jakby wzdęcia-wiecie o co chodzi, napuchnięty i tak znośnie, ale jednak boli podbrzusze. Czy miałyscie taki skutek uboczny przy pigułkach? błagam poradzcie cos, bo do gina mogę iśc dopiero za 2 tyg-najblizszy termin:((

Gość mała4536
no proszę, doradzcie:(((((

ja tez tak miałam, ból troche jak przy okresie powinno przejść razem z plamieniami (ps- tez biore mercilon ;) )

Gość maleńka1234
Ufff dzięki za odpowiedź, uspokoiłaś mnie, oh co za ulga. Mam nadzieję, że przejdzie. A po ilu dniach plamienia Ci przeszły?dopiero po 7 dniowej przerwie?

no niestety ja dość mocno plamiłam całe pierwsze opakowanie ;/

Gość maleńka1234
pierwsze opakowanie przezyję, byle nie drugie bo wyjeżdżam za granice, oby wtedy już nie było plamień i bólu brzuszka. Poza tym bólem brzuszka i plamieniami nic mi nie dolega. Oh obym zniosła to tak dobrze, bo jak czytam komentarze o tym jak to szkodziły kobietkom te tabletki to dostaje doliny...

Gość motylek16
ja nie miałam plamien przy żadnych z tabletek, ale przy tych które zatrzymują wode, nachodza mnie straszne zaparcia :(. jakiś czas temu miałam chyba codziennie przez 3 miesiące. i taki wielki nadmuchany niezdrowy brzuch, nie przypominający w niczym mojego normalnego. straszne to jest...