Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholozka211

złe SAMOPOCZUCIE w kościele

Polecane posty

Gość psycholozka211

hej, ja wiem ze to nie jest wielki problem ale dla mnie jest niestety, otóz jakies 5 lat temu pojawilo sie u mnie to COŚ, zawsze kiedy wchodze do koscioła jest mi niedobrze tzn robi mi sie zaraz duszno, mam wrażenie ze zaraz upadne, kościół wiruje razem ze mną , nawet jak siedzę, myslalam ze to tylko tylko chwilowe i przejdzie ale to stało sie moim koszmarem bo za 2 miesiące mam własny ślub i jak tylko o tym pomysle to odrazu mi sie wwszystkiego odechciewa zaczynam myslec jak to bedzie, w którym momencie bede musiała wyjść, zrobie z siebie pośmiewisko co ja mam robić? nawet jak oglądam jakieś zdjecia innych par ze ślubu to zazdroszcze dziewczynom które stoją w kosciele i mają takie cudowne , usmiechniete miny a ja pewnie bede miala jak zwykle zmarnowaną- o ile wogole wystoje, dziewczyny poradzce co amm robic? czy jestem sama?

Gość może w takim razie
ślub cywilny lub od dziś chódź do kościoła w celu przyzwyczajenia się

Gość to sa natrectwa
znam to niestety.. poszukaj w google "natrectwa", znajdziesz tam wyjasnienie.

Gość albo albo albo
nie "podoba" Ci się zapch, nie lubisz przebywac w takih pomieszczeniach- duze, w polmroku, z jednym wyjsciem- rozne moga byc przyczyny

Gość to sa natrectwa
nie, ja drazni atmosfera kosciola.. ja to znam, zreszta mam to samo..a slub tez biore i mam ten sam dylemat.

Gość eeeeeeeeee
nerwica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to sa natrectwa
natrectwa a nerwica natrectw to to samo

Gość psycholozka211
tak tez myślalam ze to jest nerwica, czytałam troche o objawach- mam podobne, tylko jak sie tego CHOLERSTWA pozbyć?! i czemu dopadła mnie ona w tak wczesnym wieku>?! i potrafi popsuć wszystki plany?

Gość to sa natrectwa
no ja mialam 14 jak mnie to dopadlo ;(

Natręctwa i nerwica natręctw nie zawsze oznaczają to samo, ja mam np. nerwicę lękową. I do kościoła też nie chodzę, bo od samego myślenia robi mi się słabo :O Myśli natrętne też ostatnio miewam, a nie miałam ich od kilku lat :O Terapia, ewentualnie leki i powinno być dobrze.

Gość deli245
ja też mam coś takiego i też sie bałam własnego ślubu, ale na szczęście nic takiego w trakcie ślubu mi sie nie przytrafiło :-) to jest ta magia

Gość a powiedzcie prosze
tez macie natretne mysli na tle religijnym zwlaszcza w kosciele? np bluzniercze? to normalny objaw tego typu natrectw.

Gość idz do ksiedza i poprosc o
egzorcyzm ale najpierw do spowiedzi i komunii, wybierz jakis jasny kosciom albo mala kapliczke a tak w ogole to jestes wierzaca i praktykujaca??

Gość a powiedzcie prosze
to zadne opetanie! zaden egzorcyzm! to sie paradoksalnie zdarza osobom, ktora sa bardzo wierzace, albo bylo zmuszane w dziecinstwie do chodzenia do kosciola przez zdewociale babcie.

Gość mikroshit
tez tak mam. czytalam gdzies, ze sa osoby, ktore netywnie reaguja na bycie w kosciele, w ktorym maja za plecami strone zachodnia. podobno sa to osoby silnie sensytywne, tzn. majace zdolnosci do bycia medium. mnie przesladuje natomiast inne nastrectwo. co jesli w kosciele zechce mi sie sikac. slub latem, napic sie trzeba chociaz troche a sukienke przed ceremonia sie zaklada z godzine przewaznie. zanim dojade do hotelu ... kurde, laski, jak wy wytrzymujecie? mni przesladuje koszmar w ktorym popuszczam w majtki.

Gość urynosept
kupisz bez recepty, mi pomaga.

Gość mikroshit
a na co on pomaga? przypadkiem nie jest na zapalenie pechcerza?

Gość urynosept jest
na wszystkie tego rodzaju problemy. Ja mam taki problem ze chodze sikac co 15 minut, czasem nawet w srodku nocy musze wstac czego szczerze nienawidze.Jak zarzje na noc urynosept to noc mam pszespana. ja sie przed swoim slubem profilaktycznie nalykam tego leku. Mi to pomaga

Gość ryszarda_P
To na pewno opętanie.

Gość mikroshit
no fakt, wyprobuje niedlugo. nie mam jakichs problemow z pecherzem ale czasem po prostu ciezko mi dluzej wytrzymac. moze mam maly pecherz czy cos a nie chcialabym w tym dniu niespodzianki.