PrzegranyBardziejNiżStańczyk 0 Napisano Maj 29, 2007 Wiem że na tym forum siedzi dużo przegrańców życiowych. Sam nim jestem i wcale tego nie ukrywam. Postanowiłem założyć ten topik, żebyśmy mogli się jakoś nawzajem wspierać. Może zacznę od siebie i napiszę dlaczego jestem przegrany: - bo mam 166 cm wzrostu - bo jestem gruby - bo jestem łysiejący - bo jestem rudy - bo mam \"niewyjściową\" facjatę - bo mam garba i skrzywienie kręgosłupa od siedzenia przy komputerze - bo mimo tego że mam 26 lat nigdy nawet nie trzymałem żadnej dziewczyny za rękę - bo każdy kto mnie mija na ulicy patrzy na mnie z politowaniem, albo z pogardą - bo nie mam żadnych znajomych, ani tym bardziej przyjaciół - bo jedyna rzecz, którą umiem robić to narzekać - bo nienawidzę zwierząt, a podobno tylko przegrańcy nienawidzą - bo nie mam żadnej pasji poza przesiadywaniem przed komputerem I to te najważniejsze. Teraz wasza kolej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja tez sie wpisze Napisano Maj 29, 2007 -bo jestem chuda -mam skrzywienie kregoslupa -jestem leniwa i nie chce mi sie uczyc i konczyc studiow -bo garbie sie jak chodze -bo kazdy facet sie mna nudzi na rzecz fajniejszej laski -bo w towarzystwie zawsze siedze sama i nikt nie chce ze mna gadac -bo zaden facet nie zagadal do mnie jeszcze -bo mam fobie spoleczna i trzesa mi sie rece jak z kims gadam -bo nie mam zadnych zainteresowan oprocz przegladania na allegro wszystkiego poczawszy od ubran, psow, monet, samochodow itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Judyta69 Napisano Maj 29, 2007 a ja.kocham zbyt mocno!!!!!!!!! faceta,który na to nie zasługuje....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzegranyBardziejNiżStańczyk 0 Napisano Maj 29, 2007 mimo wszystko uważam, że nie jesteś tak przegrana jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja tez sie wpisze Napisano Maj 29, 2007 jestem bardzo przegrana jeszcze -jestem blada jak trup -mam dlugie stopy, 41, zylaste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Maj 29, 2007 - bo jestem żałosna - bo nie umiem utrzymać wagi takiej jaką bym chciala - bo jestem za wysoka - bo przefarbowałam sie na braz i juz calkiem jest do dupy - mam zjebana twarz - nie mialam nigdy chłopaka na trzeźwo - nie potrafie rozmawiać z ludzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forgotten Girl 0 Napisano Maj 29, 2007 Przegrany... ale przynajmniej nie robisz błędów ortograficznych i umiesz się sensownie wypowiadać. Zapisz to sobie jako plus :) Poza tym ludzie, więcej optymizmu! Nikt nie jest idealny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz moja kolej Napisano Maj 29, 2007 jestem przegrana bo: -bo miłośc mojego życia okazala sie dupkiem i tchorzem; -bo mam fobię spoleczną; -bo boje sie gadać z kimkolwiek; -nie mam żadnych znajomych; -nie mam żadnych perspektyw na przyszlość; -wszystkiego się boję; -mam slaby wzrok; -i jeszcze na koniec powtorzę: bo chlopak ktoremu zaufalam zostawil mnie i ma mnie teraz w dupie, mimo ze kiedys tak mu na mnie zalezalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forgotten Girl 0 Napisano Maj 29, 2007 teraz moja kolej > wcale nie jesteś przegrana. Kto z nas nie przeżył nigdy zawodu miłosnego? Zobaczysz że poboli i przejdzie. Czego Ci życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzegranyBardziejNiżStańczyk 0 Napisano Maj 29, 2007 Do Forgotten Girl Fajnie że próbujesz wzbudzić w nas optymizm, ale takie słodkie pisanie nic nie da. Tak jak syty głodnego nie zrozumie, tak szczęśliwa osoba nie zrozumie przegrańca. Poza tym pytasz kto z nas nie przeżył zawodu miłosnego. Odpowiadam - ja nie przeżyłem. Wiadomo dlaczego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrzegranyBardziejNiżStańczyk 0 Napisano Maj 29, 2007 Nie ma się czym chwalić. Moje BMI to 30,8. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OlkaFasolkaaa 0 Napisano Maj 29, 2007 Ja jestem pasozytem i leserem.Jedyna pociecha jest to , ze niebawem to sie skonczy bo zaczynam nowe zycie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teraz moja kolej Napisano Maj 29, 2007 Ale to nie byl zwykly zawod milosny! to byl moj pierwszy i jedyny chlopak jakiego mialam mimo ze nie jestem juz najmlodsza, dlatego to tak bardzo boli i nie wiem czy kiedys przestane go kochac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja jestem leniem Napisano Maj 29, 2007 i nie umiem tego zmienic. ZERO motywacji do czegokolwiek:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lookrecja76 Napisano Maj 29, 2007 Jestem przegrana, bo: - nie jestem z facetem, który jest miłością mojego życia, - facet mojego życia ma już ułożone swoje życie, z którego nie zrezygnuje, - spotykam się czasami z facetem mojego życia i mam wyrzuty sumienia, że ranię swojego faceta, - jestem nieszczęśliwa, - zmieniłam pracę na gorszą, - urodziłam się i żyję w mieście, które nie daje mi szansy na rozwój zawodowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juken 0 Napisano Maj 29, 2007 mam prościej niż wy BO JESTEM :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Maj 29, 2007 też przegraniec: - 23 przegrane lata - zero znajomych - zero związków - skrajnie nieśmiały - na tyle że nie gada nawet porzez gg czy czaty - bez zainteresowań - głupi - 170 cm - brzydki - bez gustu - małomówny - bez szans na prace sesnwoaną - nie wyspotrowany - ze zjechaną psychiką - bez dośiwadczeń - z szarym nudnym życiem w którym wczoraj nie różni się od jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach