Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorsza

Nienawidze swej cudownej siostry

Polecane posty

Gość gorsza
ależ my sie czasem godzimy i czasem tworzymy wspólny front, ale jak tylko przestaje jej być potrzebna to znowu jestem wrogiem. Ja moge sie bronić, mam wystrczający pazur i moge jej sprawić przykrość, ale ją to podjudzi, poza tym ona już chyba sprawia mi przykrości bezwiednie, odruchowo, ale nadal świadomie!

Gość gorsza
jak mówie jej komplement, np że ma ładny ciuch, to mówi, że też powinnam sobie taki kupić, albo że i tak mi nie pożyczy...jakbym o to prosiła... to, że jest wspaniała przyjmuje za pewnik, a jak zdarza jej się przy mnie narzekać to i tak zawsze sie upewnia, że jestem niżej w hierarchii :) jak poduszka, która chroni ją od dna

Gość Malwinkad
co za qrewsko porypana siostra..i w ogole cała Twoja rodzina.. wiesz, co najlepiej zerwij z nia kontakt i ogranicz do minimum..bo ona swym toskycznym jadem cie zaleje..

Gość Malwinkad
sorki ale z tego co opisujesz..rysuje mi sie obraz... psedoqlturalnej chamki...ktora robi za psudedointeligentke..a tak naparwde słoma z butow jej wychodzi... skoro takimi tekstami do Ciebie.. zachowuje sie jak rozpieszczona gówniara..ktorej wszystko wolna.. rodzice Twoim musieli ja niezle rozpieszczac facet , ktory z nia bedzie , bedzie miał piekło pod dachem..

Gość Malwinkad
a Twoja rodzina ,.rodzice tez sa jacys..dziwni ..skoro.ja tak ubostwiaja..a maniery ma jak wiesniara.zero obycia..zaptarzona w siebie nudna..słodka idiotka... chyba zrobiłą rodzicom pranie mózgu

Gość ja tak se mysle
Nie czytałam wszystkiego - ale tak sobie myślę, że Twoja siostra musi mieć straszne kompleksy! Po co inaczej tak by się afiszowała? Może i mówi Tobie, że jest lepsza, ale na 100% czuje się gorsza. Myślę, że najlepsze co można zroić, to pamiętać o tym i ignorować jej zachowanie.

Gość Malwinkad
TWOJA SIOSTRA TO CHODZACY KOMPLEKS..nawet nie wieszjak musi miec niska samoocene..skoro tak pieprzy w kołko o sobie.. podejrzewam, ze tu chodzi..o faceta..albo ktos jej kiedys ostro dowalił..dogryzł i teraz ti przezywa..

Gość lauren77
Jak taka samodzielna to niech się wyprowadzi z domu i zacznie żyć na własny rachunek, bez pomocy rodziców. Ciekawe czy wtedy będzie ją stać na 3 pary nowych butów?

Gość gorsza
Lauren, sądzę, że bez problemu. Zresztą zawsze przybiec do mnie z trzema parami takich, których po prostu nie widziałam ;) Teraz zamierza sobie kupić auto. Plus jest taki, że jak ona zrobi prawko pierwsza, to będzie musiała wozić rodziców. Nawet jeśli się z tego tytułu nasłucham jaka jestem nieużyta, bo nie mam prawka, to będę miała spokój, a kiedyś jak ja zrobie prawko, to zawszę będę mogła odpyszczyć, że skoro ona jest taka cudowna i zrobiła je pierwsza, to niech ona ich wozi. A mnie się pewnie dostanie stary rodzinny maluszek, bo ona jest za wielka pani pani na niego. Jak dla mnie nie robi, to zawsze środek transportu :):):)

Gość gorsza
do góry

Gość dedekk
co za suka z tej siostry

Gość gorsza
niekoniecznie suka, choć jej sie zdarza, po prostu mam skwrzywioną psychike...nie wiem też jak to naprawić, ona zawsze znajdzie cos abym czuła sie źle

Gość gdyrhtigkfokjg

Gość gorsza
ja juz nie moge... wczoraj moja siostra urządziła mi wykład o tym, że używam tanich kosmetyków (takich normalnych, ze średniej półki) i że robie sobie krzywde i jak sie szybko zestarzeje i jak będę brzydka... zaczęło się od balsamu z Avonu, że ona by go nigdy nie użyła, bo taki tani... Bo ona tylko te najlepsze, bo jest taka luksusowa... Ale to jeszcze nic, dzisiaj przylazła do mojego pokoju i pokazała mi... Nowy styl golenia miejsc intymnych i wykład, że żaden facet sie mną nie zainteresuje, bo nie jestem wygolona jak ona, tylko pewni cała zarośnięta... :) Padłabym, ale na szczęście siedziałam... ;)

Gość gorsza
do góry

Gość gorsza
co wy na to??

Gość as....
gorsza --> prze agentka z tej twojej siorki, ale jest na topie no co ty chcesz;) ona sie przy tobie golila czy tylko imitowala golenie na ubraniu :D czy moglabys napisac jaka metode wymyslila ?chetnie poczytam i moze tez zastosuje. A tak poza tym to jest prozna materialistka , zero wyzszych uczuc

Gość gorsza
asie, przyszła w swojej zjechanej koszuli nocne (po co stroić dla domowników, to prawie nie ludzie) i po prostu zademonstrowała mi swe łono ogolone na najmodniejszy sposób... w serduszko... zdębiałam :)

Gość gorsza
i ona ma wyższe uczucia, całe mnóstwo, wszyscy inni to niegolone małpy.. w pewnych momentach miejscach dosłownie :):):) ona jest królową świata :) z serduszkiem :)

Gość karunka
ja bym pekła ze smiechu, gdyby mi moja siora cipke poazywała..i z sercem w dodatku..zaczełambym krzyczec na cały głos..RATUNKU TA ZBOCZONA SWINIA POKAZUJE MI CIPKE!!RODZICE POMOCY.. HAHAHA ALE BYS JEJ SIARY NAROBIłA W TEN SPOSOB

Gość karunka
WłąSNE OSMIESZ JA JAKOS, PRZY JEJ KOELZDZE, powiedz, ze pokazywała ci cipke i ze ma wygolona w sersuszko hahahaha

Gość gorsza
ona to potraktuje jako reklamę swojej osoby, poza tykm nie mamy wspólnych kolegów. poza tym zemsta byłaby tak straszna, że już się trzęsę :D

Gość dewq
ale czemu Ty sie jej boisz, ona to wyczuwa dlatego sie zneca nad Toba..dokop jej raz a porzadnie zeby poczuła, jak Ty sie czujesz..a co ona Ci moze zrobic?jak moze sie zemscic..skoro ty takich głupot jak ona nie wyczyniasz!!nie boj sie, ona jest taka głupia..

Gość gorsza
mogłabym jej niby uprzykrzyć życie, ale po co? nie sądzę, żeby ona się przejęla, ona nie z tych :( Zresztą, prawda jest taka, że jej trochę pewnych rzeczy zazdroszczę, co da się zawsze wypomnieć, a zaprzecznie jest bezcelowe. Ona rzadzko sie przyznaje, że mi czegoś zazdrości, a ja wtedy głupieje, bo to zaskakujące...

Gość hehehee
takie sa juz baby, nic nie poradzisz. dla niej szczyt szczescia to nie jest bycie szczesliwa, ale swiadomosc ze ktos wam zazdrosci. jestescie wszsytkie zawistnymi qoorwami, prozne, bierne, koncumpcyjne, chcecie aby wam zazdroscili, aby byli gorsi od was. sa wyjatki i zdarzaja sie fajne kobitki jednak sa juz dawno pozajmowane przez debili i idotow, a one i tak sa troche glupie ze z nimi sa tylko po to aby nie byc same