Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzika krokodylica

wakacje w Turcji - kilka pytań

Polecane posty

Jadę w tym roku (w lipcu) na urlop do Marmaris (Turcja Egejska). Wyjeżdzam z partnerem i 5-letnim dzieckiem. Chciałam uzyskać informacje od osób, które były w Turcji, a konkretnie w Marmaris... Lista kilku pytań: 1. Sensacje żołądkowe? PO czym się zdarzają? Czego nie dawać dziecku do jedzenia? 2. Rozrywki dla dzieci? 3. CO warto kupować? CO warto zwiedzać? 4. Czy wieczorami jest w miarę bezpiecznie? No i może jakieś inne rady? Mam nadzieję, że ktoś odpowie...

Sensacje żołądkowe w Turcji to rzadkość. Jeśli masz dobry hotel to wogóle sie nie obawiaj. Unikaj majonezów, i drinków z lodem, lodów. Zakupy zrobisz świetne. Sama zobaczysz. Zwiedzić możesz np.Efez, Pamukkale, pojechać na Rodos wodolotem, zażyć kąpieli błotnych. TO wszystko oczywiście wykup w biurze miejscowym a nie od rezydenta a będzie o połowę taniej. Wieczorami i w nocy jest bardzo bezpiecznie. Nie ma się czego obawiać. Dużo o Turcji napisałam tutaj : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3279529

Gość kilkana
a z jakiego biura bylas?

Byłam 2 razy z Triady (objazdówka po Turcji i teraz po Syrii i Turcji) i raz z GTI, we wrzrśniu pojade pewnie z Wezyra bo zaczęli latać z Gdańska. Jeśli chodzi o sam pobyt to zdecydowanie GTI i Wezyr, a objazdówka z ręką na sercu polecam Triadę.

Niestety nie znam tego hotelu, ale poczytaj wątek, któy TObie podałam , tam jest dużo info ogólnego o Turcji.

Gość aaazazel
polecilbym jednak pojechac z Fun Clubem