Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

pupa i syndrom jamnika

Polecane posty

Gość dodaj że to tekst od 18 roku
życia:P

Ale kicha, widać że historyjka z sypialni zmyślona. Autorka zapomniała że facet jest wzrokowcem i wszystko musi oglądnąć, a szczególnie jeśli mu się poszczęści możliwość wejścia do tyłka dziewczyny. Więc jest to bajeczka dla nieuświadomionych dzieci. A i jeszcze jedno dziewczyna jak przybierze dobrą pozycję i użyje dużo środka nawilżającego to ją nie boli. Jeśli nie jest jej przyjemnie to poprostu nic nie czuje tak jak tu ktoś kiedyś napisał \"czuje jakby robiła kupe\".

Gość widzę luśkę kakałko od rańca
swędzi ! :D

Gość ajcik
jako kobieta samca, fana sexu analnego, potwierdzam slowa Tomaszka - bzdura wyssana z..hmm..palca! Moze gdyby koles nie uprawial nigdy zadnego sexu mozna by mu bylo wmowic, ze wlasnie uprawia sex analny, ale jesli zna cialo kobiety i nie robi z nia tego pierwszy raz - jakos nie chce sie wierzyc. A bol - nie wiem, czy nazwalabym to bolem, raczej dyskomfortem (na poczatku), pozniej doznania sa przemile dla obu stron. Wg mnie najwazniejsze, aby zaczynac z czlowiekiem, ktory jest czuly, delikatny i jego jedynym celem nie jest spuszczenie sie w tylek :) a jak juz pomoze sie przelamac, jest pieknie....

Gość dfs
jasne ta analna jest wieksza i mozna tam jadra włozyc

Gość dfs
ja ogladalem dilm jak facet włozył kobiecie jądra w odbyt i posuwal ja rownoczesnie w krocze.JEszcze nie widzialem ,zeby ktos wsadzil kobiecie jadra w pochwe.Wiadomo wiec ze dziurka analna jest wieksza

Gość ups...
nie do wiary

Gość do tomaszek
wiesz z ta kupa niestety jest to prawda:/ moze nie kazda kobieta tak ma ale ja np owszem dlatego zreszta nie lubie analu...