Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niinka

laryngolog-Warszawa

Polecane posty

Gość niinka

Poszukuje namiaru na prywatny gab. laryngologia dr Lidii Zawadzkiej w Wa-wie. z góry serdeczne dzięki

Gość gość
Dla dorosłych leczenie laryngologiczne proponuję tutaj laryngolog-piaseczno.pl. Jeden z niewielu gabinetów laryngologicznych w woj. mazowieckim, który podchodzi kompleksowo do leczenia, wykonuje zabiegi, dobrze wizualizuje problemy pacjenta. Zapisuj się do dr Alicji Koszel-Orłowskiej. Bardzo przyjemny i przede wszystkim merytoryczny kontakt.

Gość gość
A ja polecam dr. Wojciecha Kukwę z Mille Medica! Świetny specjalista - laryngolog.

Gość gość
Ja mogę polecić Magdalenę Kowalczyk. Przyjmuje w Centrum Medycznym doktorA, które mieści się przy Trakcie Brzeskim 57 B. Pani doktor super! Wyczerpująco odpowiada na pytania, dokładnie bada :) Link do strony centrum zostawiam Ci poniżej https://www.doktora.pl/ :)

Gość gość
Polecam specjalistów z Damiana na placu konesera. Moja córka miała częste zapalenie ucha i z polecenia trafiliśmy ostatnio właśnie tam. Nie dość, że miejsce magiczne, stworzone tak, że mała w ogóle się nie stresowała (kąciki zabaw w poczekalni, piękne kolory, wystrój itd.) no i podejście do dziecka- jak najlepszej przedszkolanki! Polecam szczególnie z dziećmi, ale dorosłych oczywiście też przyjmują.