Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jeszcze gęba...

koszmar sztucznych szczęk

Polecane posty

Gość czy to jeszcze gęba...

Będę wdzięczna, jeśli zaglądać tu będą, dzieląc się doświadczeniem i anegdotami osoby skazane na protezy zębowe. Ja mam stale zmiany zapalne na śluzówce.

Gość to juz dupa
tylko kreuje sie sztucznie na gebe

Gość Ana 53
nooo tylko ciemna noc zna prawdę.... :)

Gość zadowolona1954
ale jaka radocha dla partnera podczas seksu oralnego.... :)

Gość zkn
wyobrażam sobie...

Gość ja takie mam i...
sobie chwalę. Chociaż ryczałam jak bóbr, gdy okazało się, że muszę mieć usunięte zęby z powodu choroby zatok szczękowych. Mam dobrze dopasowane szufladki :) ,nie uwierają mnie, mają cieniutki "szkielet" i nawet na noc nie muszę wyjmować. Wazne jest bardzo dobre dopasowanie. Jak się nie ma , co się lubi, to się lubi, co się ma. Nie ma co z tego robić problemu życiowego, jak ja kiedyś, idzie się przyzwyczaić. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :) , nie trzeba latać z dziurami do dentysty, bo takie państwowe ząbki się nie psują. O higienę paszczy trzeba dbać, jak najbardziej, np codziennie pomoczyć ząbki w wodzie utlenionej.

DO HMM...MAM PYTANIE DO CIEBIE -> CZY MOZESZ MI NAPISAC ILE KOSZTUJE TAKA PROTEZA? CZY MOZNA WSZYSTKO ZROBIC W DWA DNI? MAM MAME KTORA PANICZNIE BOI SIE DENTYSTY ;/ MA KILKA ZEBOW DO USUNIECIA I PEWNIE TEZ KILKA KORZENI ;/ WYGLADA OKROPNIE BEZ ZEBOW,MUSZE O NIA ZADBAC ;/ AAAHAAA NO I JESZCZE COS...MA NADCISNIENIE,CZY ORIENTUJESZ SIE CZY TO SPRAWIA JAKIS KLOPOT??? CZEKAM NA ODP :)