Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mała megi

Mimo młodego męża czuję się samotna

Polecane posty

Gość i jak tam mala megi

witam wszystkich:) ziemniaki obral, ale miał taką minę cierpiętnika, jakby coś złego się mu stało. rozmawialismy na temat obowiązków i narzekał, ze ma za wiele do zrobienia, a i tak ma mniej niz ja. Jak na razie myslę ze jest wsyzstko na dobrej drodze, mam taka nadzieje! dziekuje wam za miłe słowa i wsparcie. chciałabym aby w naszym domu była wzajemna pomoc i wsparcie. teraz obowiązki zostały sprecyzowane jasno i ich lista wisi w kuchni na ścianie:D i nie mam zamiaru wykonywac ani jednego z jego obowiązków -podbnie jak z myciem naczyń. Jak jest jego dzień i nie zmyje- palcem nie kiwne. przeciez trzeba sobie pomagac prawda? dzięki wam za motywację:D

no jestem :) bądź twarda i nieugięta będzie stękał i kwękał ale się przyzwyczai

te facetttt ---> życzę ci żony, która będzie piękna i zadbana a dzień po ślubie zamieni się w żonę kaczora donalda :D też powiesz że widziały gały co brały?

nie ma :D gracie do wspólnej bramki i jako drużyna musicie współdziałać ;) może lubi piłkę to skapuje :D

no to obowiazkiem kobiety jest dbanie o dom facet ma obowiazek pracowac na dom i utrzymac zone i siebie to sie nazywa zaradnosc kobieta sprzata w domu :classic_cool:

facett głąbie - ja też utrzymuję dom bo zarabiam tyle co mąż i to dosyć sporo, wiec zamknij dupe to nie czasy kiedy kobieta siedziała w domu na utrzymaniu jak to mówisz męża:D moj mąz nie musiałby wcale rpacowac i to ja bym go mogła utrzymac

nie no stary ---> widziały gały co brały znaczy - reklamacji nie uwzględnia się idź sobie stąd smutny baranie :O

on sie i tak nie zmieni faceci w ogole nie robia pracowac w domu wystarczy ze musza to robic w pracy