Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poparzona

poparzyłam się w solarium

Polecane posty

Gość poparzona

byłam tylko 8 min, ale i tak jestem cała czerwona i wszystko mnie piecze....co zastosować żeby złagodzić ból?panthenol jest ok??

Gość canberra
panthenol może być jest dobry polecam też oxycort (niestety na receptę ale może uda się wyżebrać w aptece :) ) - mnie pomógł jak spaliłam się na słońcu do bąbli (mała byłam)

Gość poparzona
dziękuję...:)))

No panthenol warto mieć w apteczce na takie sposobności. Błyskawicznie złagodzi ból i świetnie nawilża. Można go rónież stosować na skórę podrażnioną goleniem;)

No panthenol warto mieć w apteczce na takie sposobności. Błyskawicznie złagodzi ból i świetnie nawilża. Można go rónież stosować na skórę podrażnioną goleniem;)

na poparzenie oxsycort?? dziewxczyna zminie sie z bólu,miałam podobnie tylko nie po solarce a po naturalnym opalaniu. Zdecydowanie polecam pentanol ewentualnie babcine metody np. kwasne mleko lub maslanka

Najlepeij ten panthenol jeszcze przed zastosowaniem wsadzić do lodówki;) Będzie mega efekt;)

Gość margherita80
jesli mowa o panthenolu spray to jakiej marki macie? bo sa różne podróbki oryginalnego panthenolu

Gość cmentarz dla zwierzaków
Tipsik lansik i solara wszyscy mowia ci blahaharaaaaaahahahaa...

Gość margherita80
Werunia to widze, ze masz oryginalny panthenol spray- jako jedyny od 40 lat ma niezmieniony skład i to opatentowany. Wiedziałaś, ze masz oryginalny panthenol?

Niee;) ale ja zwykle odruchowo wybieram najlepsze produkty;p a tak na serio to warto wiedzieć takie rzeczy- tzn. które produkty są orginalne, by być świadomym konsumentem.

Gość kup sobie w aptece
chyba były stare lampy, że się tak spiekłaś po 8 minutach, ja bym złożyła reklamację!

Gość spragniona jola
kocham solarium i słońce, ale wszystko z rozsądkiem, na jakich lampach byłaś i jaki masz typ karnacji?

Nie musiały być stare lampy- wystarczyło zapakować się na zbyt długo w stosunku do swojej karnacji- ja np. mam bardzo janą skórę i moge sie opalać góra 5 min- inaczej mam podraznienie od razu...