Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alergik...

czy wy też jesteście senne po tabletkach na alergię?

Polecane posty

Gość fgoiwjhgksdj
TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK jak wezme na noc to rano sie budze "pod sufitem" (na haju) a jak wezme w dzien to potrafie sie polozyc i zasnac. ale biore rzadko, nieregularnie. tylko jak mam objawy alergii ( w moim przypadku-roztocza)

Gość No to po co bierzesz te
prochy,chcesz sie jeszcze bardziej zatruć,mało masz alergenów i trucizny dookoła????

niektore osoby sa doprawy irytujące leki antyhistaminowe bierze sie po to aby zapobiegac objawoam alergii - czy tak trudno to zrozumiec drogie pomaranczko - masz cos konkretnego przeciwko lekom histaminowym? nie chesz to ich nie bierz nikt cie nie zmusza, ale przestac docinac ludziom ktorym te leki pomagaja przetrwac dzien

Gość A czy to są leki
czy syntetyczna trucizna???pomyśl troszke a przestaniesz pisac takie rzeczy

kazdy lek to chemia jesli nigdy nie chorujesz i nie masz potrzeby zazywania ŻADNYCH leków to Ci zazdroszczę

Gość Człowiek z natury
jest stworzony by był zdrowy,a dokładanie mu chemi to tylko rozstraja jego cały system funkcjonowania,mam na mysli dokłądanie tez chemi z zatrutego srodowiska i pożywienia,wiec najlepsza i majacą sens terapia jest pozbywanie sie ich a nie dokładanie czy nie ma w tym logiki,oczywiscie że ja nie biore żadnych świńst to mija sie z celem na dłuzsza mete

no to gratulacje nie wiem w takim razie po co wchodzisz na ten topic skoro on cie nie dotyczy

Gość poczytać co inni pisza
moze cos komuś doradzic,pomóc,tu ludzie czasem potrzebuja innego spojrzenia na sprawe,niech to bedzie 1 człowiek to juz dobrze,pozdrawiam i życzę zdrówka

zgadzam sie z Twoja ostatnia wypowiedzia, niestety wszystkie poprzednie to bylo po prostu dogryzanie :(