Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana19lat

Jezus Maria!!!! Co mi się stało?!?!?! któraś tak miała?

Polecane posty

Gość załamana19lat

witam, obudziłam się dziś rano, idę do lustra i patrze a okolice mojego noasa i policzków są całe tak jakby w takich drobnych krostkach, nie czerwonych takie jakby podskórne drobniutkie krostki.. jestem załamana bo przez to mam powierzchnię skóry nierówną i nie wiem co mi jest!!!!!!!:(:(:(:(:( Mam nadzieje że to zejdzie.. pomocy!!!!!!

Gość załamana19lat
*nosa przepraszam pisze w pośpiechu i strachu

Gość To nic takiego to to
organiz wyrzuca toksyny przez skóre:)

Gość załamana19lat
poważnie? a długo mi się to bedzie utrzymywać?

moze na początek wypij sobie wapno (rozpusć 2 tabletki w wodzie i wypij)

No, to zależy od (oględnie mówiąc) Twojego stylu życia ;) Zachciewajki przeważnie znikają jak osiągnie sie to czego sie chce. :)

Gość MYŚLE ZE TO JUŻ
Przyszedł czas na oczyszczanie organizmu,organizm juz nie moze inaczej neutralizowac toksyn wiec wyrzuca przez skóre,beda nawroty poprawy i pogarszania sie stanu jezeli nie oczyszcisz organizmu

Gość załamana19lat
a jak mam 'oczyścić' ten organizm? nigdy wcześniej mi się tak nie stało:(

Gość Zawsze jest ten
pierwszy raz,a organiz z czasem sie zanieczyszcza,teraz znacznie szybciej niz kiedyś ,bo i srodowisko znacznie bardziej zatrute

Gość załamana19lat
ale powiedzcie mi jedno? jak długo muszę się męczyć z takim wyglądem mojej twrzy? zniknie to szybko?:(

Gość załamana19lat
*twarzy

Gość Jak organizmu nie bedziesz
szanowała to może to byc poczatek długofalowych problemów,kto wie jakich jeszcze

Gość ixi 20
szybka kuracja -posmaruj sperma ,to naprwde pomaga

Gość załamana19lat
czy może to być początek np. trądziku?

Gość astri
Myślę, że mogą mieć rację Ci co piszą o zanieczyszczeniu oraganizmu, może na początek spróbuj zmienić trochę dietę. Zero cukru i słodyczy, mniej węglowodanów, więcej warzyw i owoców. No i dużo wody mineralnej, herbatka z bratka tez jest dobra na cerę.

Gość ajcik
Zanieczyszczenie organizmu moze byc jednym z powodow, ale nie koniecznie jedynym. Na pewno nie zaszkodzi prawidlowa dieta - lekkostrawnie, zdrowo, duzo wody niegazowanej, warzywa, owoce, bez cukrow i tluszczu, delikatnie - bez ostrych przypraw. To, co jemy przeklada sie na to, jak fukncjonujemy - skory tez to dotyczy. Druga sprawa - to moze byc alergia - na cokolwiek, nawet jesli do tej pory nie bylas na nic uczulona. Na to sprobuj wypić wapno musujące - 2-3 tabletki dziennie. Trzecia sprawa, nie uzywaj zadnych perfumowanych kosmetykow, zadnych fluidow, pudrow, mydla, toniku. Krem - sprobuj Ziajke dla dzieci lub Nivea - ale to w metalowym pudelku. Czwarta - najwazniejsza sprawa - IDZ DO DERMATOLOGA. Oprocz wyzej wymienionych, to moze byc jakas choroba skorna - chorob skory jest tyle ile wlosow na glowie czlowieka. I niestety zwykle nieleczone prowadza do duzo gorszych konsekwencji. A zwykle jedna wizyta u dermatologa skutkuje w poprawie po 1 dniu - masci, preparaty do mycia twarzy itp (ja dostalam w momencie zapalenia skory na twarzy do przemywania plyn z olejem lnianym i masc na noc - zadziałało od reki, skutecznie) I nie panikuj, bo nie umierasz :) Szczerze, naprawde, polecam dermatologa.

Gość dziewcze......
może zamiast zasięgać rady forumorosłych dermatologów 9którzy twojej buźki nawet nie widzieli) poprostu udaj się do dermatologa ;)