Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szydło w worku

dlaczego zdradzamy się??

Polecane posty

Gość zdezelowana felga
w celu dowartosciowania sie :o??

Gość taka jedna co chce zdradzic
otóż pewnie dlatego ze druga strona nie daje nam tego czego pragniemy

Gość chcem cos nadziac i jush
()()=========>

Gość mnnami
szydelko a zdradzilas czy zostalas zdradzona??????

wiem, że pytanie bardzo naiwne, ale.... nie, nie zostałem zdradzony (mam taką nadzieję) ani nie zdradziłem (nie zamierzam).. po prostu pytam...

Gość taka jedna co chce zdradzic
nie jest naiwne...konkretne... nie ma tak, że się zdradza ot tak.. zawsze jest jakis powód...

Gość mnnami
przepraszam wzielam cie za kobiete 😘 z ta zdrada to jest tak ze tego sie nie planuje "to "sie poprostu dzieje.

Gość a ja ...
potrzeba nowych wrażeń adrenalina coś nowego dowartościowanie

Gość alkohol robi swoje i juz

Gość ja tez nie planowałam i jakos
zdradziłam, bardzo spontanicznie z sąsiadem :(

a ja mysle ze monogamia nie lezy w ludzkiej naturze za duzo pokus ...a wszyscy mamy oczy ..i pragnienia

Gość KTOŚia _
jesli zaklada sie zwiazek wowczas monogamia powinna lezec w naturze ludzkiej..a dlaczego zdradzamy moze przesyt ,chec sprobowania zakazanego owocu,wprowadzenie do zycia dreszczu emocji jednak zdrada nie rozwiaze problemu z aktualnym partnerem a jedynie je nawarstwi o kolejny

Gość a może czujemy
się mało pewni swojej kobiecości/męskosci i kolejnymi podbojami próbujemy się dowartościować, zamiast naprawiać to co jest nie tak. Czsem coś nie układa się w związku- na pozór wszystko jest ok, ale podświadomie poszukujemy jakiegoś nowego bodżca, zamiast naprawiać związek, dowartościowujemy się "na boku"

Kobiety chcą mieć ładne dzieci a faceci chcą mieć dużo dzieci. Kobieta zdradzi gdy na horyzoncie pojawi się facet dający nadzieję na ładne potomstwo a facet zdradzi gdy na horyzoncie pojawi się jakakolwiek chętna kobieta. I tyle.

do ==życie po życiu== Wow głębokie ale zanim zabierzesz się za życie po życiu, postaraj się baczniej obserwować świat, w którym obecnie żyjesz. Któż nie chce mieć ładnych dzieci ( jakby to miało największe znaczenia dla rodziców. Przecież dla każdego rodzica, jego dziecko jest najpiękniejsze) Jak na horyzoncie pojawi się przystojny, inteligentny, dający bezpieczeństwo facet to Cię nie zdradzi tylko odejdzie i zwiąże się z nim. Kobiety zdradzają bo mają taki kaprys, chwilę słabości, za dużo wypiły :-) , z własnej próżności...

myślę, że jednak nie chodzi o ładne dzieci... :-o kudzie się zdradzają, ponieważ nie dostają to czego pragną przeważnie chodzi o sferę seksualną :) bądź zwyczajnie chodzi o miłość :) nic nadzwyczajnego :)

Gość janek_
mezczyzni zdradzaja, jesli partnerka nie daje im tego, czego chca, natomiast kobieta zdradza, niezaleznie od tego, co dostaje od partnera.

janek_ kobieta zdradza jeśli mężczyzna nie staje na wysokości zadania ;)