Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja2007

czy to ciaza

Polecane posty

Wraz z moim chlopakiem ostnio przezylismy swoj pierwszy raz ..byl on nie planowany.. tzn uznalismy to jako takie przygotowanie...Bylo tu zastosowanie stosunku przerywanego...ale w sumie nie do konca.. poniewazn nie wprowadzil mi calego czlonka...i nie trwalo to dlugo... jedek fakt faktem tuz po wyjeciu go...spuscil sie.. ale nie bylo to w srodku! i od 2 dni tego zdarzenia bardzo boli mnei brzuch.. bardzo to przezywam ..bardzo...i zapomjilam dodac ze mialam dni plodne!... czekam na okres ii chce zaczac stosowac tabletki!Problemem w tym ze martwie sie ze moge byc w ciazy.. chodz duyzo osob mowi ze to nie mozliwe. Jednak duzo sie naczytalm o tym stosunku przeerywanym:(:( Pomocy!

Gość ja bym się nie martwiła
Nie sądzę żebyś była w ciązy, ale jak bardzo się boisz to kup test ciążowy (u mnie test nigdy się nie pomylił) Clearview. Ja od 8 lat współżyje w ten sposób z mężem (stosunek przerywany) i mam zaplanowanego synka :D test możesz wykonać po 7 dniach od stosunku, a kosztuje ok.11 zł. Pozdrawiam

Ale w czym my mamy Ci pomóc,co?Przecież nikt tak nie stwierdzi czy jesteś czy nie jesteś w ciąży!Jak się chcesz upewnić to poprostu zrób sobie test ciążowy,do kupienia w każdej aptece.No ale jeżeli okaże się,że jesteś......My nie rozwiązemy tego za Ciebie.Nie wiemy w jakiej jesteś sytuacji,ile masz lat,kim jest chlopak.To wszystko ma wpływ na to co dalej.Wiele dziewczyn było w podobnej sytuacji i dziś są szczęśliwymi matkami.Powodzenia.

Gość myśląca sobie
odpowiedzialna po fakcie się znalazła nawet na gumę nie mieliście? :O

Wątpię żebyś była w ciąży, ale zrób test dla pewności. Brzuch może Cię boli z nerwów... ...w razie czego nie panikuj i idź do ginekologa...

Wiem ze moge sobie kupic test ciazowy! Mam 19 lat..! chcailam rowniez dodac ze to byl jego drugi orgazm podczas tej nocy.. bo wczesniej mial przez seks oralny.. wiec no niewiem.. boje sie..ze jakies plemniki sie dostaly( cyz jesli to drugi orgazm to one sa jakies slabsze jak cos)...i tyle osob stara sie o ciaze..ii no neiwiem czy jest to mozliwe ..ze akurat pierwsyz raz.. i jeszce nie do konca taki prawdziwy.. i zebym byla w ciazy ..no neiwiem .. denerwuje sie tak tym...poniewaz pierwszy raz takie cos w zyciu przezywam..!:(i juz wiem co to znaczy ten stres:( i jesli ktos ma o tym napawrd epojecie to prosze sie o wypowiedzenie. z gory dzienx!

Gość canberra
można zajść w ciążę i przy 5 wytrysku (lub od płynu wydzielanego przed) i plemniki wcale nie będą słabsze :O

Gość trzeba było poczytać o tym
stosunku przerywanym ZANIM się za to wzieliście, a nie po fakcie...

Gość Szukająca__odpowiedzi
jest tutaj ktoś?

Gość Szukająca__odpowiedzi
Najlepiej Alicja. Jesteś??

Gość Aniula17
No jestem. Daj mi swoje gg to pogadamy co??

ale nie chce pisac tu na forum to ty lepiej podaj mi swoje to sie podlacze za chwile!

Gość Aniula17
kurcze bo tu nie sa za miłe osoby...

Gość Aniula17
tez nie chce podawać

Gość a nie łatwiej tu pogadać
i tak Was nikt nie zna.

hmm... wejdz moze na czata na wp.pl na tarnow.. moja ksywa to alicja 2007 ..czekam...

czasme porpostu nie ktoryz ludzie zamiast pomoc ..to smieja sie z takich rzeczyy!!:/ a tu wcale smiesznego nic nie ma!

Gość Aniula17
juz wchodze

Gość Aniula17
ej ale który pokój???

jesli ktos ma o tym wsytzkim naparde pojecie to piszcie!brzuch juz mnie nie boli...

Gość Aniula17
pieprzony czat mi sie wiesza

Gość Aniula17
A na interie do tarnowa mozesz wejsc?? bede pod nickiem Aniula 17

a ty aniula co myslisz o moim problemie!? bo ja juz napawrd enie wiem co mam myslec.. czekam az bede mogal sobie zrobnic test:(jesli bedzie pozytywny to neiwiem...!:(:(

Gość Aniula17
chodz na interie do tarnowa;)

Gość Aniula17
ja juz jestem:)

Gość Aniula17
na tarnobrzeg na interie?? jest tarnów bo ja weszłam:) ale dobra too ja juz wchodze do tarnobrzega