Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak faceci zdradzają....

jak faceci zdradzają

Polecane posty

Gość jak faceci zdradzają....

Oto typowe zachowania facetów którzy zdradzają: Sztuczka z telefonem: - wyłączony, wyciszony lub na wibracjach – tłumaczenia – gdy wyciszony byłem na spotkaniu, gdy wyłączony – rozładował mi się, gdy na wibracjach, nie lubię dzwonków lub tak go czuję lepiej w kieszeni. W domu najczęściej wyciszony. Uprawianie wieczorem sportów – świetna wymówka na wyjścia, bądź pogaduchy przez telefon z kochanką, niech Was nie zmyli fakt że np. tym razem nie był wyłączony telefon bądź zajęty - facet ustawił 2 linie, Wymówka praca: -,,mam tyle roboty że muszę zostawać dłużej w pracy, pracuje kochanie na naszą przyszłość, żeby było nam dobrze i niczego nie brakowało i nie miej pretensji przecież to dla nas”, - wyjazdy służbowe, spotkania integracyjne coraz częściej, jeszcze trochę a więcej będzie na wyjeździe jak w domu, Zazdrość: - przeszukiwanie telefonu swojej kobiety, bo ona nie może dopuścić się tego co on robi, - czasami pretensje o wszystko, - albo obojętność (zależy od typu faceta). Wygląd zewnętrzny: - zaczyna się częściej myć, dbać o siebie, kupować nowe ubrania, a czasami pachnieć damskimi perfumami ... Czy dziewczyny macie coś jeszcze do dodania?

Gość prawy nr któryś tam
Jak kobiety zdradzają: wymówki: - jesteś dla mnie za dobry - nie zasługuję na Ciebie - to dla Twojego dobra - wina zawsze leży po dwóch stronach - wiesz musimy od siebie odpocząć to pomoże naszemu związkowi A jak zdradzą to oczywiście całą winę zrzucają na faceta starając się usprawiedliwić. Bo on był taki i owaki. Możecie sobie wmawiać, że tak nie jest ale babka jak zdradzi to zawsze tak robi...

Gość wruvbkxvf
tylko że kobiety odchodzą, a faceci sypiają z dwoma

Gość wruvbkxvf
tzn z dwiema :)) chociaż kto wie ;)

No to się nie dziwię ,że moja nic nie kapuje :D :p bo to co napisałaś autorko to widocznie tak zakorzenione w waszej kobiecej świadowmości ,że jak facet myśli to łatwo ustyrzeże się wpadki :D :D

Gość prawy nr któryś tam
http://wiadomosci.wp.pl/kat,,statp,UG9sZWNhbXk%3D,wid,8887269,wiadomosc.html kobiety takie wierne...

xyzed zapewne kwiaty nosi zonie i jest zabójczy w łózku co usypia czujność zony???

Gość nowe galotki
jak zaromansuje z nową laską to zwykle kupuje nowy komplet seksownych gaci, zamiast jak zwykle nosić sprane i powyciągane majtki. Przecież nowe gacie nie kupuje dla znanej i opatrzonej żony, ona jest przyzwyczajona do spranych gaci bo sama je pierze. A więc żony, jeśli nagle w domu pojawia się komplet seksownych męskich gaci które on sam kupił (a zwykle nienawidzi zakupów) to macie jak w banku - pojawiła się dziwa na horyzoncie i jest na etapie łóżkowym.