Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jego_Czarnulka

Pragne mieć córeczke.. nie syna..

Polecane posty

Cześć..mam dość dziwny problem , z którym nie umiem się uporać a z kimś znajomym z reala nie mam odwagi porozmawiać :( Otóz mam 24 lata,męża,dom,samochód .. wszystko [?] Ale do szczęścia brakuje nam dziecka.. Problem tkwi w tym,że ja pragnę mieć córeczkę.. nawet teraz gdy nie jestem w ciąży,oglądam dziewczęce rózowe ciuszki,wyobrazam ją sobie .. córcia,córcia,córcia.. i właśnie na myśl o córce chce być w ciąży.. wydaje mi się,ze chłopczyka nie pokochałabym tak bardzo jak córkę..mam nawet dla niej imię ..;( nie wiem co robić po prostu nie umiem się przekonać do chłopców, nie wiem czy przed ciązą nie powinnam isc do psychologa czy co ? ehh ;( pomózcie kochane co robić?

ja tez bardzo pragne miec w przyszlosci dziewczynke, chlopczyka na pewno tez kochalabym w koncu byloby to moje dzieciatko, ale zawsze odkad pamietam marzylam o coreczce. i wiem, ze gdy bede w ciazy i przy rozwiazaniu okarze sie ze np bedize chlopak to prawdopodonie bede troche rozczarowana, ale dzieciaczka bede kochac, bo bedzie moj ;) czy chlopczyk czy dziewczyna, moje male szczescie. i tez ma imiona dla dzieciakow.

Gość Ewita76
a ja w ogole chcialabym miec dziecko a nie moge...