Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

jestem w 34 tc i od jakiegoś tygodnia mój dzidziuś codziennie a nawet 2 razy dziennie ma czkawkę. Czytałam gdzies ze to nie jest nic złego ale czy az tak często to normalne?? do lekarza ide dopiero za tydzien ale moze ktoras z Was miala podobnie i juz zasiegnela opinii specjalisty.

Gość mama w rozstepach
moj synek miewal czesto czkawki to normalne, a jak przy tym brzuch podskakuje:)

Ja juz pod koniec ciąży (to znaczy mój mały) miał non stop czkawkę- Też się bałam że coś jest nie tak, ale nic sie złego nie stało. Mój miał z 50 razy dziennie, drażniące uczucie!!!

uczy się łykać, opije się wody to i czka :D nic groźnego, większość tak ma :)

Moja Corcia miala czkawke bardzo czesto, troche sie tym martwilam, bo nie wiedzialam czy to normalne. Najgorzej chyba bylo przy samym koncu, 2-3 tygodnie przed porodem, wtedy te czkawki bywaly nawet bolesne. Zwykle Dzidzia miala czkawke 2 razy, czasem nawet 3 razy dziennie. Polozna powiedziala ze mam sie nie martwic...i ze Dzidzia ma niezly temperament. Melka urodzila sie zdrowa, a co do temperamentu...hmmm...ma dziewczyna charakterek:-) Pozdrawiam:-)

moja jak miala czkawki to az 30 min non stop po urodzeniu ma tak samo.nic sie nie martw. dziecko pije troszke tych wod i to stad. normalaka

Gość nona24
Witam Jestem juz prawie w 40 tygodniu ciąży moje maleństwo czka nawet 3 razy dziennie, mamy to juz od ok 30tc, jest to troche drazniace ale jednoczesnie fajne uczucie , nie ma sie czym martwic!!! wszystko jest w porzadku, niech dzidzia sobie czka...;) Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusia :)

Gość ya_kacha
moja dzidzia 26 tydzień czka już 2 dni non stop- ale to naprawdę około 50 razy dziennie. Byłam u lekarza, widział na usg że to czkawka i uspokajał że wszystko jest ok, niemniej jednak martwię się bo jak czkawka może trwać 22 godziny na 24?!? Masakra

Gość litewska kolysanka
Jakiś czas temu córka moja mając 2 latka, jak ktoś się jej pytał ile masz latek pokazywała dwa palce (znak Victoria), dwa pierwsze. W tym czasie były wybory na prezydenta. (Wałęsa pokazywał taki znak). Plakatów było pełno, w autobusach również. Córeczka jadąc autobusem zobaczyła taki plakat. I co.. - O..Wałęsia, tes ma dwa latka..! Moja mama jadąc z nią autobusem nie wiedziała gdzie głowę schować. Ale ludzie się śmiali.

Gość gość
moje dziecko dzisiaj miało 2 razy czkawkę,wczoraj raz a kilak dni temu 4 :D

Gość gość
moja córka tez miała tak często czkawke