Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody usmiechniety 25

znam podryw na kobiety skuteczny w 99

Polecane posty

jego trójliterowa nazwa to BMW kazda leci na ten podryw ;d

Gość 6575
taaa, 20 letni szrot z Niemiec:D:D hahaaa

Gość a nie
subaru impreza

wcale nie 20 letni a 5 letni seria 7

Gość oj buraku
widać, że dres z ciebie :-(

czyli według twojej statystyki nie mając samochodu mam szanse na podryw 1% nieźle... nigdy bym nie pomyślał że mógłbym podobać się 1 na 100 raczej spodziewał bym się 1 na 20000 buhahahaha :classic_cool: 🖐️

Gość są
a jeszcze sprecyzuj - na jakie kobiety, bo moze wtedy się z Tobą zgodzę, w tej chwili czuję się rozbawiona :-)

tak tak laseczki przyznac sie jak facet ma autko to od razu inaczej na niego patrzycie

Gość facet bez samochodu to palant

Gość Blooondyna
fakt jesli facet ma samochod to inaczej dzewczyna patrzy na niego:P ale to z tego powodu ze my kobie ty jestesmy wygodne a nie blachary!

Gość jak ktoś ma problem
z pytongiem, to musi furą nadrabiać ;-)

Gość uir
a faceci niech się przyznają, że jak kobieta ma świetną figurę to patrzą na nią przychylniej :D co w tym nowego? a co dziwnego w tym, że niektórym kobietom podobają się zaradni mężczyźni, którzy troszcząc się o jej wygodę będą ją podwozić samochodem? stan posiadania to jedna z obserwacji ( nie jedyna, ale jednak) dotyczących mężczyzny, która pozwala niektórym kobietom przewidywać, czy będzie on w stanie zaopiekować się nią i ich przyszłymi dziećmi. Oczywiście, to tylko wstępne spostrzeżenie, takie, jak patrzenie facetów najpierw na wygląd kobiety. Co, może nie interesuje was najpierw to, czy babka jest atrakcyjna? :D co za hipokryci :D

Gość N77
"a faceci niech się przyznają, że jak kobieta ma świetną figurę to patrzą na nią przychylniej" kobiety tez patrza na wyglad faceta jestes zwyklą blachara

Gość N77
"czy będzie on w stanie zaopiekować się nią i ich przyszłymi dziećmi" tak, jak facet ma samochod, to bedzie potrafil zaopiekowac sie dziecmi, jak samochodu nie ma, to nie bedzie potrafil :io musisz byc bardzo "inteligenta" osoba.

Gość upupup

Gość mecenas karol
BMW - Bardzo Mały Wacek :D

Gość John RAMBO
A jeśli facet jeździ kamazem, to ma szanse na miłośc?

Gość hehehehe dobre
tak sie sklada ze samochod mam dla siebie a nie zeby komus wozić dupsko idiotko 🖐️

Gość uir
N77- nigdzie nie napisałam, że DLA MNIE istotny dla pierwszego wrażenia jest samochód, tylko że jestem w stanie zrozumieć takie myślenie INNYCH kobiet, bo ma swoje uzasadnienie. nie napisałam też, że to, czy facet ma samochód mówi o tym, czy będzie w stanie zaopiekować się kobietą i dziećmi, tylko że STAN POSIADANIA może być dla NIEKTóRYCH kobiet- nie pisałam, że dla mnie- predyktorem zaradności. twój poziom umiejętności czytania ze zrozumieniem świadczy, że musisz być- jak to ująłeś- bardzo "inteligentną" osobą :D do hehehehe dobre- spierdalaj. co, żadna laska nie dała ci okazji do wożenia swojego dupska twoim samochodem, gryzie cię to i bluzgasz? :D

Gość hehehehe dobre
sama wy.pierdalaj szmato takimi jak ty gardze

Gość uir
hehehehe dobre- gardzisz takimi jak ja- to znaczy jakimi? takimi dziewczynami, co nie pozwalają sobie bluzgać? :D lamus z ciebie i ciota, a " szmata" mówią na ciebie znajomi :D