Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaniepokojona

kiedy miałyście usg ??

Polecane posty

Gość zaaaniepokojona

jestem w 2 tyg. ciąży i już miałam usg... następne mam mieć w szóstym tyg. zastanawiam sie czy to normalne :O w jakim okresie ciąży wy miałyście usg?

Gość kiedy kiedy..........
pierwsze mialam w 11 tygodniu :-) potem polowkowe w 20. pod koniec ciazy czesciej bo obawiano sieze dziecko zlerosnie aurodzil siezdrowy sliczny duzy dzidzius :-)

Gość zaaaniepokojona
czyli z moim dzieckiem jest coś nie tak.......

ale jak ty mozesz byc w drugim tygodniu ciazy???

Gość madziarek55
szybko wiesz o tej ciazy?? ja pierwszy mialam w 10 tygodniu. Moze mialas usg dla potwierdzenia ze to ciaza i na tym etapie sie raczej nie da okreslic czy rozwija sie dobrze czy nie. Napewno jest wszystko dobrze.

ja pierwsze mialam pod koniec 5 tygodnia, dokladnie 5 tydzien i 3 dzien liczac od ostatniej @

Gość madziarek55
no mi tez sie to dziwne wydaje, zeby mzna tak szybko wiedziec ze to ciaza do tego 2 tydz.

Gość zaaaniepokojona
no chyba moge, od 2 mieś nie biore tabletek, staramy się o dziecko.w tamtym tyg. zrobiłam test i wyszło że jestem w ciąży, wczoraj poszłam do lekarza i dostałam skier. na usg (lekarz dodał "następne zrobimy sobie w 6 tyg," )troche mnie to zdziwiło bo moja siostra podczas całej ciąży miał dwa razy robione usg chyba pójde do jeszcze jednego lekarza...

no to raczej jestes w 4 tygodniu a nie w drugim.........

troche dziewne że byłąs u gina i lekarz mówił ci że 2 tc i co tam było widac ??? lekarze nie liczą od zapłodnienia tylko od miesiączki podpucha raz mówi że robiła test i wie a tak lekarz już wykrył i powioedział 2 tc ja byłam u gina kilka dni po terminie miesiączki i było widac malenką czarną kropeczke i mi powiedział bardzo wczesna ciąża 4 tc

Gość bziczek
ja miałam na początku w 6 i w 8 tygodniu. Później w 12 tygodniu, teraz połowkowe po 20 tygodniu. Na początku podejrzewali ciązę bliźniaczą i jeden z zarodków nie miał pulsiku - stąd tak częste usg.

Gość teolog
ja miałam USG co miesiąc,ale miałam karte ciąży założoną prywatnie u ginekologa,3 tygodnie temu urodziłam sliczną córeczkę :)))