Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _o_n_a_

a ty dlaczego nie masz chłopa???????

Polecane posty

Gość _o_n_a_

to jest pytanie prawie kazdego faceta jakiego poznaje dodajmy ze on jest naogol zajety😭 zastranawia mnie to czemu dziwia sie ze jestem sama i co w zwaiazku z tym?

Gość _o_n_a_
czekam

Gość sandra 11111
nie ma brzydkich kobiet, najwyzej zaniedbane!!!!!!!!!!!

Gość _o_n_a_
gufno prawda;)

Gość Puffcia
Witam:-) Szukasz odpowiedzi!!!.Zawsze jest jakas moze zabardzo pragniesz miec kogos przy swoim boku albo,czujesz sie samotna i opuszczona,zazdrosna o to ze ktos jest szczesliwy i ma kogos!!!Mam dlaciebie rade nieprzespieszaj niczego kazdy ma swoja duga polowe serduszka.Usmiechnij sie napewno ktos jest.

Gość dama plik
A dla mnie odp. jest bardzo prosta. Na jednego fajnego faceta przypadaja conajmniej 3 fajne kobiety. 1/3 kobiet wiaze sie z tymi fajnymi facetami. 1/3 kobiet obniza poprzeczke i wiaze sie z nieciekawymi typkami. Pozostale sa same.

Gość neturbinka
Fajnego faceta to ze swieca szukac. biorac pod uwage ze dziewczyn jest wiecej niz facetow oraz ze w calej populacji meskiej - ilu jest gwalcicieli - ilu jest zboczencow - ilu jest zlodziei - ilu jest niewiernych - ilu jest pyszalkowatych -ilu jest glupich - ilu jest bardzo brzydkich -ilu jest fajnych ale zajetych - ilu jest fajnych ale to rodzina:bracia, kuzyni - ilu jest fajnych ale to tylko koledzy to wychodzi na to ze tych fajnych jest bardzo malo i trzeba sie spieszyc by kogos poznac

- a ile jest kobiet dziwek; - ile jest kobiet pustych; - ile jest brzydkich; - ile jest spapranych emocjonalnie; - ile jest złodziejek; - ile jest zdradzających; - ile jest... - a te które są fajne są już dawno zajęte 🖐️

Przepraszam, ja nie jestem spaprana emocjonalnie, brzydka, pusta dziwka, zlodziejka i zdradzajaca a jestem sama, wiec chlopcze waz slowa :classic_cool:

Gość _o_n_a_
dzieki za wypowiedzi czekam na dalsze ❤️

Gość neturbinka
a ile masz latek?

Gość _o_n_a_
25:classic_cool: ale serio mam wiele fajnych babeczek ladne wyksztalcone i same nie wiem faceci sie nas boja czy poprostu nkt nie pomysli nawet ze oNA moze byc sama ju znie wiem

Gość kanikułowalala
jep sie umyj

Gość chłopa nie mam
bo jak ma byc taki jak facet, ktory udzielil tu swej wypowiedzi, to wole umrzec w samotnosci pozdrowienia "facecie":P

Gość łe
może koleżanko sama masz wysokie wymagania ??? tyle tu samotnych facetów

Gość pt84
Mamy równouprawnienie więc dorbie Panie do dzieła a nie czekacie aż my zrobimy pierwszy krok

Gość _o_n_a_
hej skupcie sie na tym czemu faceci sie dziwia bo starsznie odchodzicie od tematu czemu faceci zadaja mi to pytanie ????????