Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

starrr

KOSMETYKI INGLOT- OPINIE

Polecane posty

lakiery i te kropelki (nabłyszczacz) są the best!!! puder sypki też niczego sobie a i jeszcze cienie do powiek fajne:D

Gość fgidfhhghg
uwielbiam cienie, mi bardzo spodbał się ten w pyłku - po prostu cudo. Mam także puder sypki i jest r e w e l a c y j n y!

Gość bleblea
lubie cienie i lakiery chociaz z rozrzewnieniem wspominam czasy gdy byly one w nieco fajniejszych cenach-ostatnio dosyc mocno poszli w gore

Gość fgidfhhghg
to "pocieszę Cię" że w Kanadzie te kosmetyki kosztują na poziomie marki M.A.C. to jest dopiero drogo...a są tam hitem! Co prawda oni tam więcej zarabiją napewno

a ja zawsze na to patrzę jak na badziewkę, tandetę. Cyba zacznę poznawać od lakieru. Tak miałam z Sorayą, najpierw podejrzliwość, potem zaskoczenie, w końcu uznanie.

Gość Mika 123
Mam cienie i szybko się wałkują na powiekach pomimo stosowania bardzo dobrej bazy pod cienie. Uważam, że w tej cenie można kupić lepsze kosmetyki. Poczytaj opinie na wizażu.

Gość fgidfhhghg
co np polecasz??

Gość fgidfhhghg
co konkrtenie polecasz??jakie cienie??

Gość lakiery do paznokci
Ale czasy nastały:(:( Muszę po Inglota Nr.126 do MARKETU jechać - zniknęły stoiska w perfumeryjnych dobrych sklepach, których też już mało.Szkoda:o

Gość gkiyrue
lakiery do paznokci super, kupuję 82 do french'a, jest the best. Ale ostatnio się wkurzyłam bo znacznie podrożały. dotychczas mozna było kupić po 10-12zł, teraz są po 18:O

Uwielbiam kosmetyki inglota. Lakiery do paznokci i cienie do powiek są moimi faworytami. Szczególnie te cienie w \"szufladkach\", świetnie nadają się na podróż. Jednego cienia używam nawet jako korektora pod oczy. Ostatnio kupiłam sobie podkład i sypki puder. Jestem naprawdę zadowolona. Ale rzeczywiście, ceny strasznie podskoczyły... Dwa lata temu kupowałam lakier po 6 zł, teraz jest 3 razy droższy... Ale i tak starcza na długo, świetnie wygląda i długo się utrzymuje, więc od czasu do czasu wolę wydać więcej.

Gość Kasia1982
wczoraj kupiłam puder rozswietlacjacy multicolorsystem Inglota- rewelacja, polecam!!!! a cienie są bezkonkurencyjne ;)

przy bardzo ciemnym lakierze mi to przeszkadza, zazwyczaj malowalam 2 razy a tymi trzeba 3 zeby nie bylo przeswitow

Gość Lakierrrrrrrrrrrrrrrrrrrr brrr
Lakier do paznokci to mają BEZNADZIEJNE! Ktoś chyba nie wie co to dobry lakier.

Gość Katarzynaka
kupowałam prezent dla koleżanki , do cieni inglot chciałam dokupić coś do kompletu, wybrałam tusz do rzęs z gratisem- kredką do powiek, na szczęście pomyślałam ze do wybranych cieni lepiej będzie pasowała kredka w innym niż czarny kolorze a tę zatrzymam dla siebie , na drugi dzień okazało się że przy próbie zatemperowania z kredki została 1/3. Poszłam oczywiście z paragonem i okazało się, że gratis to gratis i najwyraźniej miałam pecha panie nie miały najmniejszego zamiaru mi wymienić. Gdybym dała ją w prezencie to chyba spaliłabym się ze wstydu! Taka firma znana na świecie powinna chyba jakieś standardy zachowywać i to zarówno w jakości produktów jak i obsłudze klienta.

Gość ania7564933
uwielbiam lakiery i cienie;] u mnie trzymaja sie cala noc i ejszce swietnie da sie niemi wycieniowac oko ale odradzam eye liner;/ tragedia -latwo sie maluje ale rozciera sie bardzo syzbko;/ 20 zł w plecy

Gość a feeee
syf - to samo co avon tylko dwa razy drozej. poczytajcie na wizazu opinie o tym czyms

Gość abaz
Tusze są do bani, ładnie się nakładają i dobra czerń, ale po krótkim czasie mam je pod okiem, niczym wódz wojowniczego plemienia indian. Ale cienie ok, nie tak gładkie jak art deko ale jest spory wybór kolorów, lubię błyszczyki te kremowe, bo mam delikatne usta a te mi nie przesuszają dodatkowo. Ciekawa jestem podkladów, nie używam, ale zima idzie i nos by się przydało pozbawić koloru wiśni na mrozie.

Gość a....a
a ja Wam polecam pedzle do pudru sypkiego oraz ten dwukolorowy do kulek. Siostra kupila w duglasie pedzel do sypkiego pudru z naturalnego właosia i jest duzo gorszy a zapłaciła podwójna kase. Te z inglota sa mieciutkie i tak delikatnie nakładaja puder! Uwielbiam je i niestety makijarz wyglada o wiele lepiej iz przy stosowaniu zwyczajnego pedzla za 10zł.!

Gość rude to wredne
cienie inglota stosuje juz od dobrych 12 lat. jeszcze one nie były ta popularne. jakość mają świetną, nie uczulają, trzymają się pprzez cały dzień i absolutnie sie nie wałkują. ja stosuję dość mocny makijaż w odcieniach szarości, srebra. stosuje cienie perłowe. wszystkie są świetne! lakiery do paznokci to tylko Inglot bo fajnie sie rozprowadzają. pędzle też są dobre choć wolę pędzle Sephory. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość szysia1
Dziewczyny mam problem. Kupiłam korektor w plastikowej kredce z inglota i nie mam pojęcia jak ja zatemperowac. Moze miałyśćie styczność z tym korektorem?

Gość faustynkaaa
polecam lakiery bo maja swietne, cienie do powiek i pudry . Jesli chodzi o pędzle to tak nie bardzo , wole te z donegala z naturalnego włosia kozła zobaczcie http://www.donegal.com.pl/162-pedzle