Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

Koniec z obwislymi posladkami i udami jak z galarety Zapraszam wszytskich

Polecane posty

Czesc dziewczynki 🌻 Witaj Anzelina :) na tym topiku mozesz smialo mowic rowniez o innych rzeczach :D powiem Ci szczeze ze mi chyba przydalyby sie te pompki, bo moj biust po diecie zmalal o jeden rozmiar:) mam teraz 70B ... dzis niestety nie cwiczylam, ale jutro bede miala wolne wiec nadrobie zaleglosci, szczegolnie ze moj mezczyzna bedzie odpypial po nocy w pracy :) Od jutra oprocz 8 minute i rowerka chcialabym zaczac cwiczyc Callanetics, czytalam sporo o tych cwiczeniach i naprawde warto:) mozna naprawde ladnie wysmuklic nogi, pierwsze efekty widac juz ponoc po 2 tygodniach -> Bede zdawac relecje z postepow :D pozdrawiam 🌻

No ja własnie też planowałam zacząć ćwiczyć callanetics. Narazie ściągam sobie na bear share te ćwiczenia. Czytałam, że te ćwiczenia powinno się wykonywać z samego rana, przed porannym prysznicem... A u mnie jest ten problem, że dla mnie rano to godzina 11. Nie potrafię wstać wcześniej. Ale od jutra postaram się wstawać o 7. Dzisiaj pójdę wcześniej spać i jutro o 7 pobudka i ćwiczenia :D Aż się milej na serduchu robi. I jakoś tak optymistycznie :D

Zamiast sciagac na bear share, wejdz na topik \"callanetics\" i tam na 28 stronie sa linki do \"wyslij to\" tam jest 8 czesci callanetiscu po polsku z Mariola Bojarska ... tylko musisz szybko je sciagnac bo pliki moga byc na serwerze tylko tydzien a juz kilka dni polecialo !! tam jest napisane jaki program potem sciagnac zeby scalic te 8 plikow :D

Gość cytrynka123
hej pozwolcie ze do was dolacze zrobilam wlasnie 8 min na brzuch i 8 na nogi - umieram :D

Hej! Chciałabym się do Was przyłączyć, zrobiłam właśnie 8 minut na uda, chciałam jeszcze na pupę ale tam też uda mocna pracują no i nie dałam rady ;-( Ogólnie jestem szczupła, 9 miesięcy temu urodziłam synka ale kilogramy po ciąży straciłam szybko, pozostaje mi tylko ujędrnić uda, pośladki i brzuch, no i ten nieszczęsny cellulit! buuuuuu;-( Pozdrawiam

Cytrynka i Gosiak -> Witajcie:) Ja jestem wlasnei po cwiczeniach callanetics .. ufff strasznie trudne, nie wiem czy wytrzymam:) tak sie wlasnie zastanawialam nad tym czy przypadkiem po tych 8 minutowkach nie rozrosna mi sie miesnie, sama juz nie wiem jakie cwiczenia beda najlepsze:) Ciesze sie ze jest nas coraz wiecej:) mowcie o swoich postepach no i czy cos wam schodzi w nozek :D pozdrawiam 🌻

Gość cytrynka123
o nie tylko zeby mi sie miesnie nie rozrosly... jestem malutka a mam dosc duze lydki...bede wygladac jak maly napakowany kordupelek :D glodna jestem ale moze jakos wytrzymam narazie zjadlam jogurt i grejpfruta (a moze grejfruta ..? - nie wiem jak sie pisze ! :D ) kiedys cwiczylam z hula-hopem i schudlam w talii 2 cm... buziaki :*

Gość cytrynka123
gosiak1982 - na celulitis polecic ci moge zabieg z algami w gabinecie kosmetycznym ( trzeba wziac cala serie - a to troche drogie ... ) i krem nivea goodbye celulite - jakos tak... fakt ze cudow nie ma... ale zauwazylam ze moje uda i pupa takie bardziej jedrne sa...

Dzięki Cytrynka, tak się właśnie zastanawiałam nad tym balsamem, ale nie wiedziałam czy on coś daje, bo tyle tego na rynku... Cellulit nie jest jakiś bardzo duży, tzn widać go tylko jak ścisnę palcami, więc może na razie balsam i ćwiczenia wystarczą. Pozdrawiam i życzę miłego dnia;-) Ja już uciekam bo dzidziuś się obudził i domaga się zainteresowania;-) papa

Dzisiaj rano wstałam o 9, żeby ćwiczyć. No i zrobiłam 10 minut rowerka w powietrzu, potem 8 minut na uda (bo są dla mnie lżejsze niż na pośladki), potem 8 minut na pośladki. I znów myślałam, ze umrę... Lało się ze mnie, jak z prysznica. Potem próbowałam ćwiczyć pilates z filmikiem Winsor Pilates. Ale wymiękłam. Dziś idę jeszcze na rower :) I na imprezę z koleżankami, więc się wytańczę... Chociaż zakwasy mam takie, że nawet chodzić nie potrafię :/ A co do diety, to miałam mieć 1000 kcal, ale jakoś dziisaj narazie cały dzień się opalałam i w ten upał nie byłam w ogóle głodna. Zjadłam pomidora, a potem tata przywiózł truskawki, to taką małą miseczkę truskawek :) To na tyle, na dziś kończę moją spowiedź :) Pozdrawiam serdecznie i upalnie w to słoneczne popołudnie :*

Gość misia-a-a
👄 🌼 😴 Jak sie robi buzki?

Gość kaczykuper
Trzy miesiące temu urodziłam dziecko i mój brzuch jest obwisły. a pośladki i uda były tragiczne jeszcze przed ciąźą. Chciałam znaleźć jakieś ćwiczenia, ale z tego co tu przeczytałam to najlepsze jest hula-hop i canaletix. chyba zacznę z wami ćwiczyć jak tylko ściągnę sobie te ćwiczenia. Życzę powodzenia wam i sobie

kaczykuper -> naprawde warto:) moja mama po urodzeniu mnie a nastepnie mojej siostry ... ulala ile to czasu temu bylo :) po tych cwiczeniach odzyskala forme. brzucha pozbyla sie calkowicie a wiec naprawde warto:) Jako autorka topiku przepraszam ze ostatnio tak rzadko pisalam. przyznaje sie bez bicia ze ostatnie 2 dni nie cwiczylam NIC. przed chwila wrocilam z grilla ... przeszlam dzis chyba z 10 km ... hehe, jutro kolejny wyjazd tym razem do mnie na dzialke :D co do callaneticsu troszke sie zawiodlam ze nie moglam zrobic wsyztskich cwiczen. nie jestem tak rozciagnieta jak one i strasznie mnie to denerwuje :O jutro pewnie znowu nie bedzie czasu na cwiczenia ale w poniedzialek mojemu ukochanemu konczy sie wolne i znow do pracy pojdzie, wiec bede miala wiecej czasu dla siebie :P i dla moich nozek :) pozdrawiam🌻

Witam!! Przepraszam, że wczoraj nie pisałam, ale jakoś czasu nie znalazłam. Ale oczywiście ćwiczyłam :) 8minutowe ćwiczenia na uda i pośladki. Na ramiona też ćwiczyłam :D(niestety nie mogę wykonywać prawie żadnych ćwiczeń na brzuch :/) I dorzuciłam sobie ćwiczenia rozciągające. Wczoraj miałam takie zakwasy, że nawet siedzieć nie umiałam, a dziś prawie żadnych :D:D Dzisiaj jeszcze nie ćwiczyłam, ale poćwiczę przed spaniem. A od jutra pobudka o 7 i ćwiczenia :D A wieczorem, gdy będzie już ciemno jazda na basen i godzina pływania :D:D Niestety, za drogo u nas basen kosztuje, żebym miała chodzić na niego codziennie w dzień.(wolę te 3zł dziennie oszczędzić i odłożyć na jakieś inne, potrzebniejsze wydatki) A tak wieczorem, gdy jest już zamknięty przechodzimy z koleżanką przez płot i plum do wody ;) A jaka adrenalina przy tym ;) Dzisiaj chciałam trochę spokojniej spędzić dzień, tzn aktywnie, ale nie tak, jak wcześniej. Chciałam się wybrać na jakiś dłuższy, szybki spacerek, ale nikt nie chce iść ze mną, a samej to tak trochę smutno :( Pobyłam trochę u babci na wsi, pobawiłam się z małą kuzynką, z psami, a to wymagało trochę biegania :P Kończę na dziś. Żegnam Panie i życzę wytrwałości i pięknych ciałek :)

Gość do marca musze się
zmienic nie do poznania!! a chcę zacząc bardziej zabrac się za cwiczenia mam czas do marca by zamienic moje szczupłe ale nieuformowane ciało w szczupłe i pięknie umięsnione z minimalną iloscią tłuszczu w ciele... cwiczenia w domu odpadają bo nie moge sie zmobilizowac a siłownia bardziej na mnie działa.. i tak trening cardio codziennie 1,5 h i co 2gi dzien godzina treningu siłowego plus jakas w miare normalna dieta

Hej;-) Dziś ćwiczyłam trzeci dzień , zakwasów już prawie nie odczuwam, dzięki bogu, bo mąż jak mnie chciał gdzieś dotknąć to mu się obrywało taka byłam obolała :-( Dziś nawet udało mi się lekko i płynnie zrobić 8 na nogi i 8 na pośladki, także tylko systematyczność. Właśnie mi się ściąga callanetics , może też spróbuję, mam jeszcze starą kasetę vhs ale niestety mąż się już pozbył video więc nie mogę odtworzyć, jak już troszkę kondycji nabiorę tymi 8 minutówkami, może dam radę z callanetics. A oprócz tego na mój malutki cellulit codziennie katuję się lodowatymi prysznicami, ale na to to już przyjemność nałożyć żel który poleciła cytrynka, żel ma cudowny zapach i fajnie chłodzi nóżki;-) Aha ja mam jeszcze dodatkowe ćwiczenia zapewnione dzięki mojemu synciowi, otóż właśnie zaczął raczkować i troszkę się trzeba za nim nabiegać, bo go ciągnie a to do kabelków, a to do zdzierania tapety, do rozrzucania płyt cd, oj dużo by jeszcze wymieniać;-) No to tyle moich wywodów, miłego dnia życzę ;-)

Gość mika111
mam do Was ogromną prośbę dziewczyny. Mogłybyście mi opisać po kolei ćwiczenia 8 minut chociaż na pośladki, bo na moim złomiarskim komputerze nie da się tego odtworzć. Bardzo proszę

Hey mowicie tu o pieknym brzuszku itp. A wiec chcialabym wiedziec co bedzie bede ciwiczyc na ladny brzuszek ale co z obwisla skura tego przeciez przez cwiczenia nie strace

mika111 _> napisze Ci te cwicznka jutro dobrze ? dzis mi sie nie chce nic otwierac, na otwarcie kafeterii czekalam pol godziny .. chyba serwer jest przepelniony :) Gosiak1169 -> napewno pomoga rozne kremy i naprzemienne prysznice _ zimny i goracy. poza tym cwiczeniami takze zmniejszysz skore ... spojrz ze wiele kobiet po porodzie wraca do dobrej formy i plaskiego brzuszka bez zwisajacej skory:) pozdrawiam 🌻

Gość ewelenka123
hej dziewczyny!!! Od jutra się do Was przyłącze! Będe ćwiczyć regularnie przez miesiąc i zobaczymy czy będą jakieś rezultaty!! A Wam jak idzie??? 🌼 ❤️

Gość mika111
Delicious bardzo Ci dziękuję i jeśli tylko znajdziesz czas to czekam na ten opis.

Gość mika111
delicious zapomniałaś o mnie?

Gość Jaho
Witam ja już 8 minute ass ćwiczę od poniedziałku:) ,wiec dołączam do was do pisania:)

Gość kaszkaWproszku
witam :) również się do was dołaczam, topic śledzę właściwie odkąd powstał ale przekładałam rozpoczęcie ćwiczeń do uporania się z najcięższymi egz :P hehe każda wymówka dobra dla leniwca :p no ale ćwicze 4 dni, więc o efektach jeszcze nie ma co mówic, na szczęscie zakwasy odchodzą w zapomnienie a było ciężko po pierwszym razie :) właśnie sie zabieram do ćw a tak w ogóle to mam nadzieje, ze wytrwa troche dłużej niż tydzien albo 2 :)

Gość moncia-doncia
hej wszystkim:) nie wiem od czego zaczac, ale moze od tego ze wczoraj od mojej znajomej uslyszalam o tych cwiczonkach, ktore podobno sa bardzo skuteczne. jestem szczupla ale chcialabym umiesnic moje cialko by bylo bardziej jedrne i przede wszystkim postarac sie pozbyc sie tego nieszczesnego cellulitu, ktory zaczal pojawiac mi sie na udach:):( bede wdziezne jesli moglybyscie mi wiecej napisac na temat tych cwiczonek i przede wszystim gdzie moge je sciagnac. serdecznie pozdrawiam i przesylam buziale:) : *

Gość dietaaaaaaaaaaaaa
ja to bym powiedziala, ze po 8 minutach, to wy sie doczekaci rezultatu po roku. jesli chcecie sie ujedrnic, a wiec tez na penwo toche schudnac musicie cwiczyc 20-30 minut i kropka. 8 minu to na podtrzymanie uzyskanego efektu.

O proszę trafiłam na Mój temat :) ja ćwiczę na orbitreku od 3 lat do tej pory codziennie rano i wieczorem po 10 minutek,a ostatnio podniosłam sobie do 2 razy po 15 minut :) Efekty u Mnie są genialne :) Ujędrniona skóra, na łydkach widać kobiecy bardzo ładny mięsień, szczególnie jak się założy wysokie buty, ramiona wyglądają bardzo kształtnie plus delikatne umięśnienie ( podkreślam delikatne i kobiece nie jestem żadnym mięśniakiem ! ) no i oczywiście brzuszek się poprawił :) Bardzo jestem zadowolona :) Także laseczki zaczynajcie ćwiczyć, bo 10 minut rano i wieczorem to na prawdę nie jest wiele :) pozdrawiam

ja pije ok.0,5litra dziennie licząć wszelkie napoje, dlatego staram sie zacząć pić więcej, ćwiczyć i jeść lepiej. mam nadzieje, ze cellulit przeklęty zniknie. postanowiłam sobie, ze za rok założę mini spódniczke bez skrępowania-w tym roku tylko na plaży sie odważyłam)