Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa25l.

Czy wypada isc do ginekologa.......... nie majac.....

Polecane posty

Gość wstydliwa25l.

... nie majac ogolonych nog? Prosze sie nie smiac!!!! Wiem, ze to moze glupie, i powinnam raczej ogolic te nogi, lecz chodzi o to, ze ja jutro mam to wizyte, natomiast nie moge ogolic nog, gdyz czyni to moja kosmetyczka woskiem! Aby wyrwac woskiem musze jeszcze z tydzien poczekac A jutrzejszej wizyty u pani ginekolog nie moge przelozyc! Poradzcie czy mam sama ogolic te nogi??

Gość ajcik
Ile watkow na ten temat zalozysz? tak - wypada, lub nie - nie wypada - w zaleznosci od tego, jak Ty sie z tym czujesz. mysle ze pani ginekolog to wisi i powiewa.

Gość absolutnie nie wypada
absolutnie...

Gość Jesli myslisz
ze do gina chodza same wydepilowane laski to sie mylisz!!!:-) Natomiast, jesli bedzie Ci sie wydawac,ze dziwnie przyglada sie Twoim nogom to powiedz jej to co nam ! Usmiech gwarantowany!:) A przy okazji - wizyta mniej stresujaca!:)

Gość na Twoim miejscu bym
ogoliła nogi zwykłą maszynką do golenia.Wstydziałabym się iść do gina z włochatymi nogami:-oAle rób jak uważasz;-)

Gość wstydliwa25l.
Ok sorrki , ze az 2 topiki zalozylam ale nikt mi nie odpowiadal:/ Moze mi jeden moder juz wykasowac!!:P eh... A co do tematu moze i racja, w sumie i tak mnie nie zna

Gość wstydliwa25l.
I tak sie strasznie krepuje i wstydze tych wizyt!! i nie tylko nog:O

o bosh ;) czytam ten wątek z uśmiechem niezłym :) tak jakby lekarz nie wiedział, że kobiecie rosną włosy na nogach :D i nie tylko na nogach. golenie nóg ma wymiar wyłącznie estetyczno-kulturowy, jeśłi w tych celach idziesz do pani ginekolog, to faktycznie warto mieć gładkie nogi, ale chyba chodzi o zdrowie? a lekarza tym nie zaskoczysz :)

Gość wstydliwa25l.
eh no dzieki troche mnie podnioslyscie na duchu, i mam nadzieje, ze do jutra wytrzymam i nie ogole nog:O heh.