Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunu

jakie kobiety są dobre w łóżku

Polecane posty

Gość nunu

czy kobieta żeby była sexi i dobra w łóżku musi mieć figure modelki?? czy tylko takie pociągaja facetów?? czy wyglad ma znaczenie jesli chodzi o seź?? i nie chodzi mi o to żebyscie pisali jakie gwiazdy sa sexi tylko o tym czy sex z kobietą która nie ma figury modelki jest dobry.

Gość MNICH03
sex z kobietą ktorą się kocha jest piekny, a to czy ona ma cycki duże czy małe, wargi cipkowe duze czy małe i czy stopy ma ładne nie ma żadnego znaczenia.

Gość inteligentne

Gość są artystki i jest gmin
! :D

Gość dobra kobieta
to taka która lubi spełniać dobre uczynki bliżnim;) jest jak anioł przy którym facet czuje się jak w niebie;)

Gość kabel
najlepsze podobno są zezowate

Gość szcery
najlepsze są obce.

Gość NISS-ANKA
W domu panią, w życiu damą, w łóżku dziwką-być. Takie kobiety są najlepsze.

Gość oregon
te które jeszcze nie zaliczyliśmy

Gość ___ona___
wiec tu troszke z teorii podrzuce a wiec te kobiety, ktore maja figure modelki i te chude deski nie sa dobre w lozku gdyz nie odczuwaja takiego libido. U kobiety bardzo wazny jest choc zarys brzuszka bo tam sie wszystko znajduje...no i takak prawda mezczyzni lubia kobiecy delikatniutki brzuszek. :) a to gwarantuje im kobietke-kocice :) Wiadomo nie sprawdza sie to 100% ale tak jest ze troszke ciala potrzeba nawet do tego.

Gość a tam ptaszki
powiem tak - jesli ladna, zgrabna i szczupla kobieta jest dobra w lozku to jest to niesamowite dla kazdego faceta. tlusty spaslak ktory cos tam probuje robic wyglada po prostu komicznie i groteskowo. wezmy taka pozycje na jezdzca - zgrabna laska jest w niej niesamowicie seksowna, a tlusta? okropienstwo. zwaly sadla wszedzie, ciezka, zero gracji. robienie loda to samo - widok tych cudownych pleckow, bioderka i zgrabnej pupci jak robi loda daje dodatkowe doznania. a tlusta? wyglada obrzydliwie jak ma zwaly na calym ciele. to cos jak ze spiewem drogie panie - mozna dobrze spiewac, ale tylko te z ladna barwa glosa chca byc sluchane :) dla mnie seks z ladna laska smakuje 100x lepiej, umiejetnosci nie maja tutaj nic do tego. zreszta wszystkiego sie mozna nauczyc, a zrzucic sadlo dla niektorych kobiet jest niemozliwe (leniwe dupy)

Gość wielki mały anonim
takie co ten seks lubią... nie ma znaczenia czy gruba czy chuda, czy cycata czy płaska jeśli jest bezpruderyjna i lubi takie zabawy to choćby była najzwyklejszą szarą myszką w łózku będzie zawsze NAJPIĘKNIEJSZA

Gość tak se myślę że
ja jestem dobra a nawet bardzo dobra ponoć :-) :-) :-)

Gość 777777777777
ja nie jestem xs raczej xl, ale skarg nie słyszałam, wręcz przeciwmie, słyszałam, ze jeste dobrą kochanką, bo zawsze jestem chętna i sporo umiem. Momentami ciesze sie, że nie jestem mała i chuda. A moje ulubione pozycje to na jeźdźca i od tyłu

Gość nie zmieniesszz
gruba laska na jezdzca wyglada jak wyklan z ktorego wylewa sie tlusta lawa (zwaly sadla), natomiast od tylu jak pufa ktora mozna kupic w castoramie za pare zloty (akurat sa wyprzedarze tazcek ogrodowych, tez podobnie wyglada) kazdy facet po prostu zamyka oczy i marzy ze mu super laska robi loda, potem jak otwiera to ma dola po orgazmie. dbajcie o siebie i przestancie tyle zrec, wiecej ruchu!

Gość talefon
Dla mnie najpiękniejszy jest sex z moją żonką - zdrowa dupeczka z niej . Mniam

Gość fantomas
niezłe te 40 tki !!!! :)

Gość faajnee są
filigranowe