Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesja...poprostu pieknie

Czy facet który dostaje kosza od dziewczyn to frajer ?

Polecane posty

jestem lubiany , mam pełno znajomych, ale dziewczyny które staram się aby były kimś więcej mnie ignorują.... Ostatnich chyba 5 przypadków takich było ( wcześniej nie próbowałem) czy to oznacza , że jestem frajerem ? czy jeśli kobieta wie, że facet nie ma powodzenia to tak myśli o nim ? sam już nie wiem :/

facet bez kosza to nie facet :O 🖐️ ważne że próbujesz, pewnie w końcu sie uda 🖐️ tylko nie narzucaj się za bardzo, laski są pokręcone... :(

tylko z kazda proba zapal coraz mniejszy....

podejrzewam, że gdybyś to Ty je obsikał, to by za Tobą latały jak wściekłe :( jest taka gra, polegająca na przyciąganiu i odpychaniu - pokazujesz kobiecie że Ci się podoba, okazujesz jej odrobinę zainteresowania, po czym lekko odpuszczasz i się oddalasz, tak parę razy (ale trzeba znać granice) i kobieta plącze się w domysłach - a niestety panny potrzebują emocji i żeby coś się działo...i sama wychodzi z inicjatywą lub sama zaczyna Cię gonić. Jeśli ktoś tego nie potrzebuje, to nie polecam 🖐️ Jak masz ochotę to wypróbuj. 🖐️ a odp. na pyt. - jeśli wiem, że facet nie ma powodzenia to lata mi to koło nosa - liczy się to co jest teraz i moje odczucia wobec niego, a nie jakiś innych chwiejnie emocjonalnych 🖐️

ale czy to nie odpycha ...skoro one go niechcialy to widocznie cos w nim musi byc nie tak...tak mi sie wydaje ze kobiety mysla...

Gość hehehehe dobre
kurwa lepiej mysl o sesji a tak serio to olewaj laski tak jak one ciebie

no masz rację, nie ma niezawodnego sposobu - miłości, uczuć ogólnie nie da się wziąć w ramy i podporządkować regułom. ale to w dużej mierze działa, o ile po okazaniu zainteresowania któryś tam raz z kolei (jeśli po 1. nie zadziała) kobieta też z lekka je odwzajemni (działa, w sensie można liczyć na więcej). Ale nie polecam zawsze - bo jest wiele honorych ludzi, którzy takiego traktowania nie zniosą, bądź zakompleksionych - którzy poczują się odrzuceni.

jak ktoś by mnie nie chciał to nie zamierzam się nigdzie wpychać 🖐️ Zresztą na niektórych wystarczy tylko raz spojrzeć i wiadomo z góry, że powodzenia wśród dziewczyn to nie mają... a ja w życiu kosza nie dostałem :P :classic_cool: