Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAGUBIONA KSIĘŻNICZKA

Samotność w związku - najgorsze co może być....

Polecane posty

"Jesteśmy razem i osobno, Inna melodia w NAS gra i choćbym nawet Cię objął nie minie samotność ta... Odwracasz twarz do ściany, JA w telewizor wciąż gapię się... Smutna SAMOTNOŚĆ we DWOJE, Tak trudno jest RAZEM być, Podzielić się niepokojem, Nie obok, lecz RAZEM żyć, TY czytasz inne gazety i o kim innym śnisz, JA patrzę na inne kobiety i z inną już chciałbym BYĆ, Paaamiętam było pięknie... Tak bardzo KOCHAŁAM Cię, a każdy dzień bez Ciebie był straconym dniem..." To jest tragedia już nie potrafimy ze sobą rozmawiać :(:( On teraz śpi a aj tutaj siedzę i się żalę, bo nie umiem z nim rozmawiac :( To jest przykre :(

Gość daj chłopu spać o
4:20 rano :-0 zwariowałaś o tej porze rozmawiać? :-0

Źle wpisałam tekst piosenki.... oto on w poprawnej wersji... " Jesteśmy razem i osobno, inna melodia w NAS gra i choćbym nawet Ciebie objął - nie minie SAMOTNOŚĆ ta... Odwracasz twarz do ściany, JA w telewizor gapie się... Czy MY wciąż jeszcze KOCHAMY czy nie KOCHAMY już się... Smutna Samotność we DWOJE, tak trudno jest razem być... Podzielić się niepokojem, nie obok, lecz RAZEM żyć... TY czytasz inne gazety i o kim innym śnisz... JA patrzę na Inne kobiety i z inną już chciałbym BYĆ.... Paaaamiętam BYŁO pięknie, tak bAARDZO KOCHAŁAM CIĘ, a każdy dzień bez Ciebie był straconym dniem...." U Was też było tak pięknie a potem czar prysł???

Nie chodzi mi o teraz... piszę ogolnie... Ale rozmawialismy jeszcze a on sobie poszedłm spać...

...To nie była miłość? To się tak zdawało nam? Kiedy byłeś przy mnie jednak byłam sama, czy warto było kochać?? :(:(:(:(........ Ja nie wiem czy to tylko taki etap w zwiazku czy to koniec...

... Zapałka już wygasła?? Nie ma już NAS? :(To nie była miłość? To się tak zdawało Nam?? kiedy byłeś przy mnie jednak byłam sama? Czy warto było kochać? :(. Nie wiem czy to okres przejsciowy w związku czy początek końca :(:(

Gość nie dramatyzuj bo sie
nie dobrze robi :O jak rozmowa nie trafia do cepa to zmien faceta ...