Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankatatanka

Berlin Chemie? Rozmowa o pracę - przedst. medyczny???

Polecane posty

Gość ankatatanka

Zna moze ktos z Was ta firmę. Zaprosili mnie na rozmowe na stanowisko przedstawiciela medycznego. Warto? Jak moze wygladac u nich rozmowa?? Dzieki z góry za odpowiedzi :)

Gość a gdzie jest ta
Firma w Berlinie, bo to tez cos dla mnie. Jestem chemikem!!

Gość mnie tez zaprosili
potzrebuja dziewczyn do towarzystwa , niexle płacą

Gość gość
Z rekrutacji mozna wnioskowac ze kultura firmy nie jest wysokich lotów. Pierwszy etap : agresywna rozmowa, pytania typu co o Tobie mysla znajomi , jakie znasz techniki sprzedazowe, jakie bylo poprzednie pytanie, dlaczego ta firma, co Ci sie podoba w zawodzie, jakie cechy pomagaja w byciu przedstawicielem, drugi etap: najpierw auto prezentacja, zadanie rozplanowac budżet i opisac jakie dzialania podejmiemy w poszczegolnych ceglach : kilka cegiel z mktsh i z iloscia opakowac, brak info o cenie leku i wartosci za ile sie sprzedaje, na koniec praca w grupie polegajaca na przeforsowaniu projektu ktory zostal Tobie wyznaczony. Drugi i ostatni etap trwal 7 godzin !!!! bylo 12 osób. Dyrektor obiecal ze bez wzgledu na decyzje zadzwonia do wszystkich. Niestety po mimo poswiecenia firmie tak duzej ilosci czasu nie bylem godny aby poinformowac mnie ze rekrutacja dobiegla konca i to nie mnie wybrali.

Gość gość
Co to jest cegła?