Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto chce zobaczyc

kto chce zobaczyc moj szew krocza?

Polecane posty

Gość kto chce zobaczyc

wysle zdjecia wejscia do pochwy sprzed i po porodzie.. mam tez zdjecia piersi sprzed i po

Gość kto chce zobaczyc
prosze o maile

Gość wyślij tu link

Gość kto chce zobaczyc
tutaj nie pokaze:P:P czekam na @ za 40 min wracam

Gość pokaz
co za roznica czu tu czy na maila?

Gość ciekawe czemu teraz wszyscy na
pomaranczowo pisza hehe pewnie w wiekszosci ciekawskie sa czarne nicki ale nie moga pisac pod czarnym bo sie boja o swoja reputacje

Gość suuul
ja jestem ciekawa, i to bardzo chce wiedziec co mnie czeka, bo jeszcze nie rodziłam piaskowax@wp.pl

Gość pokaz
ja nie wpadłam na to by sie sfotografowac z szwem ale gdybym miała taka fotke wkleiłabym ja na kafe pokaz to moze byc potrzebne nierodzacej dziewczynie

Gość pokaz
ciekawe czemu teraz wszyscy na >>>>>temu własnie słuzy pomaranczowy nick i ty tez z tego skorzystałas

co do piersi:) moje wygladaja fatalnie miesiac po porodzie;/ kiedys jedrne i gladziutkie.. a teraz jedna zdecydowanie wieksza od drugiej ze 2 rozmiary moze nawet... olbrzymie, a po karmieniu lub odciagnieciu pokarmu tak sflaczale ze zal patrzec:( aaa i w cholere rozstepow

Gość crocid
A możesz pokazać z okresu tak.... 10 miesięcy przed? łechechecheche Chętnie zobaczę szwy - pokaż tutaj.

Wiesz co z całym szacunkiem :) ja nigdy bym na to nie wpadła aby na forum proponować wysłanie swoich tak intymnych zdjęć. Podejrzewam, że zdjęcie zszytego krocza nie jest zbyt miłe dla oka :O Ale to moja opinia. :) gratuluję odwagi!!! Kiedy rodziłaś i jak goi Ci się rana?????

trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby pokazywać takie fotki. Każda blizna po każdej operacji wygląda paskudnie. Nawet jak skaleczysz sobie cokolwiek. Więc nie bardzo rozumiem po co takie fotki robić a tym bardziej je pokazywać na forum. Ponadto uważam, że to jakaś durna prowokacja, bo żadna normalna młoda matka, która dopiero co urodziła nie zajmuje się robieniem zdjęć krocza czy biustu, tylko dochodzi do siebie po porodzie ucząc się nowej roli. Więc przestań rozsyłać jakieś wirusy z netu, albo sobie sam oglądaj, skoro ci to radość sprawia.

Gość pokaz
jak to nie po kolei toz to samo zycie taki szew i wielu osobom moze sie taka wiedza o wygladzie szwa przydac

Gość sorry ale ona nie pisala
ze dopiero co urodzila:)

Gość pokaz
no własnie ja tez boje sie wirusa wiec pokaz je tu jesli faktycznie je masz

skoro urodziła dawno, to szew dawno się zabliźnił i śladu po nim nie ma, więc nie byłoby co pokazywać. Ale sensację od rana sobie znaleźliście. Przejdź się jedna z drugą do jakiegoś szpitala, to sobie pooglądacie. Można też jakies prosektorium odwiedzić, żeby było jeszcze sympatyczniej... Bleeeeeeee

Gość wyślij tu link
czego się boisz?

Gość ufliczek
to ja chcę uflik@poczta.fm

Gość a co mi tam podaje
mazowszanka7@wp.pl

Gość głupia babskooo
rozłóż to swoje krocze na rynku a nie tu chcesz ta swoją pizdę wywalać, nie rób tego bo zablokujesz internet