Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia1988

Ile powinnam ważyć przy wzroście 168 ??

Polecane posty

Gość ewcia1988

Gość max 50kg
koleżanka waży 48 i wygląda fantastycznie :)

Gość tanita 29
to zalezy od wieku i od tego czy masz miesnie ja no mam prawie 30 lat i wlasnie 168 i waze 63 kg i nie jest zle -gdybym wazyla 58 byloby super jesli mniej bede za chuda

Gość około 50kilku
raczej bliżej 50kg niż 55, na pewno nie więcej. jeśli chcesz wyglądać szczupło a nie chudo, nie schodź poniżej 50. powyżej 55 też nie

Gość ewcia1988
No właśnie teraz waże 57 kg i jestem na diecie kopenhaskiej 3 dzień!!! Schudłam już 2 kg!!! Dzieki za pomoc kafeterianki!!! {lapka}

Gość ja waze 64 i jest super
nie słuchaj tych opinii ze masz wazyc 50 kg , chyba ze chcesz wygladac jak smierc na chorągwi, one tak mowią bo nie chcą zeby inne miały powodzenie ktorego same nie mają

Gość juznietakamłoda
ja waze 46 kg ale pryznam ze chcialabym 50 mysle,ze to bylaby to idealna waga dla mnie :) a tez mam 168 wzrostu :) nie wyobrazam sobie wazyc przy moim wzroscie 64 kg :o ale oczywiscie moze Ty wygladasz ok

Gość no no no to ja
tanita29 ---> ja mam 27 lat i przy wzroscie 172 waze 55 kg i nie uwazam sie wcale za chudą, moze w twoim przypadku istotna role pelni uklad kostny- masz ciezkie kosci :D

Gość około 50kilku
proszę... 64kg??? przy takim wzroście? pączek w maśle to komplement :O absolutnie nie więcej niż 55, bliżej 50. raczej jest odwrotnie - to te grubsze babeczki naganiają szczuplejsze żeby tyły, tyły, tyły... wiadomo po co..:O tak na przykład na tych topikach o łydkach - "mam 165cm i moja łydka ma 36cm obwodu" i laski radzą jej przytyć i ćwiczyć bo ma łydki za chude.. szok... mój facet który przez ładnych parę lat grał w piłkę ma łydki chyba 38, więc dla niskiej kobiety takie łydy to tragedia.. ale tu na kafe dowiaduje się że ma nogi jak patyki chyba ty samam wiesz jak wyglądasz i jak się czujesz. moim zdaniem (na podstawie obserwacji) uważam że do takiego wzrostu 50kg jest ok (do 55)

Gość ewcia1988
Ważyłam jeszcze niedawno 63 i wygladałam dosyć grubo! zle się czułam w takiej wadze!!!!!!! z rok temu ważyłam 54kg i było ok!!! Chyba lepiej być szczupłym niż grubym!!!!!!

Gość ja mam 29 lat
i ważę 52 kg, to moja stała waga od wielu lat (od czasów szkoły średniej)

a ja wazylam 62 kg i czulam sie jak szkielet teraz przybralam 5 kg i jest ok wole siebie taka jak teraz

Gość Galinaa
57 to idealna waga dla drobnokoscistej babeczki. ja mam 169cm wzrostu i w zyciu wazylam miedzy 48 a 78... ponizej 55 sie robilam deska i koscista na buzi. 63- leskka kluseczka (ale wszyscy mowili ze ok). 78 klucha :D Teraz 63 waze ale schudnac bym chciala do 57, nie mniej. Zaznaczam,ze mam drobna budowe kosci a chudne i tyje bardzo rownomiernie. ale waga to taka wzgledna sprawa - mam kumpele chuda,ktora wazy naprawde sporo... Pozdrawiam!

niech kazdy wazy tyle ile mu sie podoba:-) ja sobie nie wyobrazam wazyc 50 kg, byc taka chuda dla mnie rowna sie nieatrakcyjna, bez pupy biustu, ja sie chcę podobac mezczyznom a watpie zeby skora i kosci były atrakcyjne, mam rozmiar 38 , biust 75D , odzywiam sie zdrowo, uprawiam sporty. ale niech bedzie jestem pączkiem w masle:-)

Gość juznietakamłoda
wiesz ja mam pupe co prawda mała ale okrągłą i jedrną :) a biust taki,ze miesci sie w dloni- po co wiekszy ? poza tym mam waska talie wiec efekt klepsydry tez jest:P i teksty w stylu skora i kosci sa ponizej poziomu :P wypraszam sobie

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
no własnie ja przy takim wzroscie waże 52 a i tak wygladam jak szkieletor ale juz nic na to nie poradze tak zawsze miałam i chyba mi tak zostanie

no ze mnie przy wadze 50 kg zostałaby skora i kosci a do tego nie dopuszcze:P a biust mam jaki mam, taki urosł i tyle, są tacy co nie narzekają:p

Gość minimka
Hej.. Ja przy takim wzroście ważę od 50 do 53 kg i myślę,że jest to odpowiednia waga jak na twój wiek. Radziłabym utrzymywać wagę do 55kg. Jak miałam kiedyś 59 to czułam się ponczusiem. Ale to wszystko zależy od twojej budowy, mięsni i kości.... Wybierz wagę, która bedzie dla ciebie optymalna. Ważne jest dbanie o ciało, bo nawet takie okrąglutkie zadbane ciało jest ładne....

Gość do ja ważę 64 i jest super
Kobieto, tylko pozazdrościć, jak ty przy 64 kg nosisz rozmiar 38 - dla mnie to szok, bo jak ważyłam 54 kg, przy wzroście 168, to niektóre rzeczy kupowałam rozmiar 38. I mam średnie kości - ani drobne, ani jakieś specjalnie duże. Ewidentnie widać, że waga to za mało danych - ważny jest całokształt.

Gość juznietakamłoda
ja nosze 34, 36 ciezko mi znalesc fajnie lezace ciuchy... zawsze jest problem ze spodniami marszczą mi sie w kroku :P dlatego ja uwazam ze najlepsza waga dla mnie to 50 :) ale i tak wiem,ze nie przytyje:P

Gość minimka
rozumiem problem z ubraniem, nie jestem taka szczupła, ale od kilku dni próbuje kupić cos na ślub koleżanki i nic... Sukienki nie leżą, na wydekoltowane bluzeczki czegos mi brakuje...... A ślub pojutrze.....

Gość ojjjjjjjj niee
w życiu nie będzie rozmiaru 38 przy wzroście 168 i 64kg.. i takim biuście - wiem coś o tym :) na szczęście dieta i cwiczenia pomogły (choć nie zapuściłam się aż do 60kilku kg) i teraz jest 55 i biust wreszcie C nie D które całkowicie deformowało sylwetkę.. nie mam pojęcia jak wbijasz się w 38, mi przy 75D 40 się opinała, coś ściemniasz popieram przedmówczynie - max 55kg przy tym zwroście (ja mam 169) jest idealnie

Gość allutkka
65- 68 kg tez bedzie ok

Gość szczuplutkaaaaaaaaaaaaa
o jesoooo Wy tu promujecie balerony czy jak ? :P

ja mam dokładnie tyle i waże 51:):) i wyglądam w sam raz:)

Gość około 50kilku
pączki w maśle promują.. zgadzam się z ojj nie, ja noszę górę 36 (70C) i nie wiem jak się mieści taki biust w 38.. no i jednak myślę że lepij byc szczuplejszym niż grubszym ;)

rzeczy w rozmiarze 38 na gorę domykają sie na styk:-) a w biodrach nawet czesto troche wiszą, niestety taka mam budowę, chcialabym miec wieksze biodra, ale jak przytyje to mi nie pojdzie tam tylko w brzuch, mam mocną budowę ciała, aaa i mam 31 lat

65-68 tez bedzie ok????????????? no chyba nie bardzo:D

Gość szczuplutkaaaaaaaaaaaaa
a jakie masz wymiary dokladnie ile w tali, biodrach itp?