Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewcia1988

Ile powinnam ważyć przy wzroście 168 ??

Polecane posty

przy 64 kg rozmiar 38?????? ja mam 36 a ważę 13 kg mniej niż ty

Gość ja waze 64 i jest super
same promujecie wagę jak dla przedszkolaków, kobieta powinna wygladac smacznie a nie jak zasuszony wiór, kiedys Marylin Monroe wazyła 65 kg i jakos była symbolem seksu i faceci nie nazywali jej grubą, a teraz ludziom sie w głowach poprzewracało, za jakis czas normą bedzie 30 kg

przy wadze faktycznie duży wpływ ma budowa kostna. Jestem tego pewna, bo właśnie ja tak mam że moje kości są cieżkie i już w szkole podstawowej zdarzało się na ważeniu u pielegniarki, że koleżanka, która była ode mnie wizualnie grubsza ważyła tyle co ja. (wtedy pierwszy raz załamałam się moją wagą ;-) ) Ja mam24 lata, 168 wzrostu, ważę 60kg i powiem szczerze, że 63 to było dla mnie już za dużo, bo źle się czułam i boczki mi odstawały, ale poniżej 55 wyglądałabym jak szkielet. Te 59-60 które utrzymuje są w zasadzie normą i wyglądam ok. Ale jak bym zeszła do 57 to byłoby już suuuuper! ...tylko jak to zrobić, gdy sie nie ma już czasu na ćwiczenia :-(

piersi 91 talia 64-65 biodra 89 wzrost 168 cm waga 51kg

Gość zaprawde
166 - 60 kg i facet marudzi, że mnie za mało

ale faktycznie dużo zależy od budowy kostnej, moja kuzynka jest mniej więcej taka jak ja a waży koło 56kg

Gość szczuplutkaaaaaaaaaaaaa
a ile mm miala wzrostu ?

Gość około 50kilku
wiemy jak wyglądała marylin - grubo i tyle. i na pewno nie było to 90-60-90, mam 60 w pasie i wiem jak to wygląda.. media to media. nie było photoshopa to się inaczej informacje przekazywało :) kobieta nie musi wyglądać jak bellucci żeby wyglądać kobieco.. zresztą - dla mnie figura alby jest ok, wygląda tak lekko i młodo - i zawsze będzie tak wyglądać jeśli zachowa swoją obecną figurę. a jesli juz mówimy o facetach - jakoś na młodość oni bardziej są podatni niż na wielkie dupska - jakby nie było - ile jest facetów zdradzających na boku swoje piękne kobiece 30-40latki o figurze bellucci z młodszymi i szczuplutkimi jak alba.. :) lepiej wyglądać promiennie i młodo. zawsze ;)

Gość juznietakamłodaaaa
dokladnie dzieki wadze wyglada sie mlodo ale oczywiscie im latek wiecej tym wypada kilka kilo przytyc bo 40 chuda wyglada okropnie:) ja mam 23 lata a nikt mi nie daje wiecej jak 18... co ma swoje dobre i zle strony :P

cos mi sie wydaje ze faceci marzą o takich kobietach jak belluci, tylko ze na taką to moga sobie popatrzec w telewizorze a potem muszą sie polozyc sie do lozka z taką co wazy 50 kg

Gość juznietakamłodaaaa
marza o beluci bo ma piekna twarz... i moze marza ale tacy pod 40-tke...

Gość juznietakamłodaaaa
"muszą sie polozyc sie do lozka z taką co wazy 50 kg" ja swojego na sile przy sobie nie trzymam :P

Gość minimka
ale sie temat rozkręcił........ Normalnie dyskusja.... Ale powyżej 60kg przy takim wzroście???? Może być taka waga, bo nie wszystkie musimy być szczupłe.....Ale NIE jest to waga PRAWIDŁOWA, a o taka pyta się właścicielka topiku.....

Gość minimka
ale sie temat rozkręcił........ Normalnie dyskusja.... Ale powyżej 60kg przy takim wzroście???? Może być taka waga, bo nie wszystkie musimy być szczupłe.....Ale NIE jest to waga PRAWIDŁOWA, a o taka pyta się właścicielka topiku.....

Gość zaprawde
Przeciętna waga dla kobiety w wieku 25 lat przy wzroście 168 cm to ok. 62 kg (+/- 5 kg zależne od budowy ciała) ale wiadomo, że panie z kafeterii wiedzą więcej niż książki medyczne.

ja pisze o prawidłowej wadze (BMI) a nei o wagach ktore mają modelki, czyli zanizonych

no własnie medycyna mowi co innego niz programy z pokazów mody, ja chce byc zdrowa, dostarczac odpowiednich skladników , jak ktos sie sobie podoba w wadze zanizonej to jego sprawa, tylko potem na starosc zaczna sie problemy z osteoporozą, niedoborem skladników, wiszacą skórą

kiedys wazyłam 78 kg, bylam u dietetyczki, wyliczyła mi ze przy mojej budowie ciała, wieku i sposobu zycia, powinnam wazyc w granicach 62-69 kg a waga idealna to 65

Gość juznietakamłodaaaa
a mi sie wydaje ze najlepiej zostawic jak jest jak ktos jest szczupy niech bedzie szczuply a nie zre jak swinia zeby pare kg przytyc to jest chore... a jak gruby to gruby-skoro takiemu dobrze :)

Gość kobieta2007
Myślę, że do 68 kg.

Gość kobieta2007
Boże, ale bredzicie. Wystarczy obliczyć BMI i wiadomo, jaka jest waga prawidłowa. Chore wymysły typu "47 max" leczy się u psychiatry.