Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna suknia

krytycznie prosze o tej sukni

Polecane posty

Gość kolejna suknia

dziewczyny jak macie chwilke ocencie ta suknie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f367b8f2139ae17c.html dodam ze mam 162cm wzrostu, i kobiecafihgure, ladne wciecie w talii, biust w rozmiarze C i kobiece biodra. oczywiscie mysle o wysokichhh butach do tej sukienki jakie jest wasze zdanie? ps. nie daje gwarancji ze dobrze wkleilam link ;)

Gość śliczna ale bez bolerka

zgadzam się z poprzedniczką - suknia bardzo ladna, ale bolerko ją szpeci

suknia bardzo ładna. Mam podobne wymiary do Twoich i miła Pani w salonie doradziła mi gorset. (ponoć wszystkie ramiączka poszerzają przy duzym biuście.) Bez przymiarki i tak ciężko stwierdzić ;)

Gość kolejna suknia
ztym bolerkiem to w zasadzie koniecznosc... slub bedzie na koniec pazdziernika i musze miec cos na rece, pozniej w trakcie wesela oczywiscie bym je zdjela, ale sadze ze i tak bolerko prezentowac sie bedzie lepiej niz np futerko, ktore do mnie w ogole nie pasuje.. dzieki za opinie, zaznacze jeszcze ze mysle o tej sukni w kolorze ecru czekam na wiecej

Gość SUKNIA JEST ŚLICZNA
poważnie

Gość ojjjjjjjj niee
śliczna suknia, ale nie do takiej figury ja piszesz.. dla szczupłej dziewczyny, rozumiem że pojęcie "kobieca sylwetka" znaczy - pokaźny biust, szerokie bioda - ogólnie sporą kobietę (jaki nosisz rozmiar??) nie będzie pasować do okrągłej niskiej dziewczyny

Gość Urocza jest
naprawdę ładna, ale pytanie, czy Ty w niej dobrze wyglądzasz? A bolerko dodaje smaczku i bardzo mi się podoba! Jakiś welon planujesz? stroik? jakie masz włoski i co z nimi zrobisz? Bo przey kołnierzyku powinny być raczej do góry. A tak w oogóle to gratuluje zamążpójścia :)

suknia ładna, prosta, bez udziwnień. Tyle, że skoro masz kobiecą figurę, to chyba nie dla ciebie niestety. To suknia raczej dla bardzo szczupłych dziewczyn. Musiałabyś przymierzyć i zobaczyć jak wygląda opięta na biodrach i biuście. Bo niestety na tobie może wyglądać zupełnie inaczej... Zobacz jaki chudzielec z tej modelki

Gość marcysiaaa
Sukienka mi sie nie podoba, za spokojna jak dla mnie. Co z wami kobiety ze nawet na własny slub ubieracie sie jak na codzien. taka spodnice mam i chodze w niej na codzien ... sorry ale to pasuje do wysokiej i szcxzuplej kobiety.... nie podoba mi sie ta moda wszystko przy ciele zero zwiewnosci ... czulabym sie w tym nie jak ksiezniczka a jak salceson. przepraszam to moja ocena.

sukienka super!! Według mnie również z bolerkiem !!! Oczywiście na sali bolerko i tak ściągniesz, bo będzie z ciepło, ale do kościoła super, i potem można na zdjęciach kombinować fajnie z bolerkiem! Myślę, że ecru będzie bardzo O.K. !! Tylko szczęśliwych chwil na Nowej Drodze Życia !!

Gość vghv c
jezeli chodzi o moja figure w podobnym kroju, to zawsze prezentowala sie dobrze fakt, ze jestem niska jest moim zdaniem jedynym problemem, ale poniewaz na codzien noszebuty 8-9cm to sadze ze 170cm jakie osiagne dzieki bucikom bedzie wystarczajacy w kwestii wyjasnia, troszke inaczej pojmuuje zwrot kobiecej figury, mam na mysli raczej wymiary 90-60-90 niz 100 na 100 na 100 zwrocicie uwagejeszczeraz na to zdjecie, na modelce suknia zwlaszcza w okolicy ponizej pasa... moim zdaniem wisi, wyobraznie podsuwa mi pomysl aby na mnie tasuknia nabrala troszke innego ksztaltu... bardziej wcieta w talii i odrobine bardziej opieta na biodrach nie staram sie oczywiscie nikomu narzucac swojego zdania wezme wszystkie uwagi pod uwage :)

Gość ojjjjjjjj niee
a rozmiar swój możesz podać? nie da sie ocenić jakby to wyglądało bez rozmiaru... suknia jest ładna, ale dla szczupłej i wysokiej jak ta na zdjęciu dziewczyny. i w zasadzie nic więcej nie mozna dodac. tyle. poszukaj czegoś myślę bardziej odpowiedniego do swojej figury, bo nadal uważam ze jesteś do tej za niska

Gość ojjjjjjjj niee
ta sukinka tak musi się na brzuchu układać - żeby można było swobodnie się poruszać i siadać - nie może być nawet cm bardziej opięta! pomyśl - jak usiądziesz jak będziesz wbita w taką suknię? nie usiądziesz...

Gość kolejna suknia
nosze rozmiar 38 w salonie przymierzalam suknie o identycznym kroju, jedynie zdobienia byly inne, wygladalam bardzoo apetycznie, nie naleze do osob zapatrzonych w siebie, ale wiem w czym mi dobrze dziekuje za konstruktywna krytyke

Gość sdfs g
fajowa

Gość na cywilny jak najbardziej
..na koscielny za plytka

fajna , na ślub z małym przyjęciem bolerko ok, tu mi nawet pasuje, choć ja nie cierpię bolerek

Gość ladna ta sukienka
prosta i z klasa: bolerko moze byc do kosciola a potem zdejmij: jaki bnosisz rozmiar?? i jak abrdzo kobieca jest wtoja sylwetka???? bo jak jestes bardzo kragla to niestety ale nieladnie bedziesze wygladala

Gość mniam mniam mniaaammm
śliczna, gustowna, z klasą:)

Gość tylko moja moja bedzie
gustowna, sliczna? :D :O

Gość ladna ta sukienka
do tylko moja bedzie: ladna bo bez pior marabuta!!

Gość wyobrażacie sobie
Zgadzam sie z autorka, ze modelka jest troche za chuda do tej sukni i na osobe o pełniejszych biodrach będzie wyglądala lepiej. Jak dla mnie to ładna, ale za skromna, choc to wszystko kwestia gustu.

Gość mniam mniam mniaaammm
no gustowna, gustowna:D I elegancka:), wiem, że nie znasz tych pojęć ani ich znaczenia;)

Gość kolejna suknia
dzieki dziewczyny za opinie moja siostra jest wysoka, super laska w rzmiarze 36,38 i ona zawszejak zalozy spodnice tego typu wyglada na jeszcze wyzsza i chudsza, na mnie natomiast te spodnice wygladaja fajnie, bo sa zawsze lekko opiete na biodbrach, biodrach mam 90cm, a poza tym przy wysokich obcasach mozna w nich wygladac naprawde na wyzsza

Gość kolejna suknia
i choc na ogol nie komentuje komentarzy innych, chyba sobie nie daruje co to znaczy ze na koscielny jest za plytka? tzn ze do kosciola trzeba sie wystroic tak zeby az szczeka opadala? ladna elegnacka suknia bedzie plytka? nie jestem z osob, ktore msze swieta traktuja jak pokaz mody, w mojej szafie nie ma miejsca na specjalne koscielne zakieciki!! ale w moim sercu jest miejsce na nauke jaka wynosze z tego miejsca!!! i wcale nie jestem nawiedzona!! w tym jednym dniu chce wygladac bardzo elegancko, szykownie i dostojnie. chce zeby wszyscy widzieli moja wysoko podniesiona glowe, usmiech, milosc w moich oczach i mojego ukochanego a nie polprzezroczysty gorset, milion falbanek, welon z lamowka i najlepiej jeszcze rekawiczki bez palcow... no chyba ze ja sie nie znam i poprostu to jest elegancjia i do tego na pewno nie bedzie plytko! :/

Gość 25.
ja tez uwazam ze za skromna i "za normalna"