Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna suknia

krytycznie prosze o tej sukni

Polecane posty

Gość jak plytka to plytka
nie komentuje komentarzy. Ja tak twierdze, na cywila moze byc, na koscielny (z weselem) pasuje cos bardziej strojnego. ale jak ci sie podba to idz w niej, twoj wybor. ja swojej np by, na kafeterii nie pokazala bo po co mam slyszec zlosliwosci.

Gość jak plytka to plytka
sorrki a ktoras tu napisala ze bedzie miec cytuje: "polprzezroczysty gorset, milion falbanek, welon z lamowka i najlepiej jeszcze rekawiczki bez palcow" ??? nie widzialam takiego wpisu.

Za skromna? Za normalna? Buahahaha :) Smieszne okreslenia :) Wlasnie piekna, elegancka, szykowna i z klasa :) Jedna z niewielu prezentowanych tutaj, ktora podkresla walory kobiecosci zamiast nasladowac teatralna kurtyne/ciacho/spotkanie z rotwailerem/itp. Panna Mloda nie powinna tego dnia wygladac, jak choinka czy sen pijanego cukiernika. Czy tymi totalnie kiczowatymi i pozbawionymi gustu i klasy sukienczynami chcecie odwrocic uwage od mankamentow wlasnej urody? A moze uwazacie, ze szokowanie to piekno? Do \"kolejna suknia\": wybralas naprawde piekna suknie. Jest na czym oko zawiesic i nie watpie, ze bedziesz w niej wygladala, jak prawdziwa KOBIETA a nie jak podfruwajka.

Gość a ja mysle ze w takiej
to mozna sie wybrac na imprezke do znajomych a nie na wlasny slub koscielny. Ale to moja subiektywna opinia. Tylko na slub mozna sie ubrac w suknie z szersza spodnica, na inne okazje takiej nie zalozysz.

i znow te smieszne komentarze, ze za skromna, oh gosh!!!!! s uknie piekna, do twojej figury idealna, bo pieknie podkresli jej atuty:) ladna ta koronka pod biustem poza tym, mozna poszalec z fryzura, kwiatami i dodatkami do takiej sukni:P w tym dniu najwazniejsza ma byc Panna Mloda a nie jej odzienie:) suknia nie moze przycmic urody kobiety;) chyba ze ktos nie je zbyt ladny to tedy proponuje beze;) :)

Gość kolejna suknia
polemika to polemika przepraszam jesli kogos urazily moje teksty typu welon z lamowka :) a do znajomych zakladam fajny top i satynowe spodnie suknie z szerszym dolem mozna zalozyc rowniez np na zabawe sylwestrowa a poniewaz slub dla mnie jest powaznym wydarzeniem, bardzo dostojnym, wznioslym, uwazam ze powinno sie przede wszystkim wygladac elegancko i dostojnie kazdy ma prawo do swojego zdania a jesli chodzi o fryzure, postawie na rozpuszczone wlosy/... prawie do pasa, i jakies kwiaty wpiete i oczywiscie nieco strojniejsza wiazanka pozdrawiam