Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana***21

ADOPCJA _ inny kolor skory dziecka...

Polecane posty

Gość zalamana***21
ale jakos takie krotkie wypowiedzi na ten temat typu"ja moge adoptowac" mnie nie zadowalaja.prosze o kontakt na maila

Gość poawaznie
o walsnie a jak jeszcze nie urodzilas wcale nie jest powiedziane ze bedzie to ciemna skora

Gość poawaznie
zalamana ja jeszcze pogadam z mezem i sie odezwe

Gość zalamana***21
ale ja nie powiedzialam,ze chce oddac dziecko poniewaz bedzie mialo inny kolor skory.ja tego niewiem(ale na raczej bedzie mulatem poniewaz ojciec jest z afryki)

Gość potwory z Was
Za granicą kobieta ma wybór: może usunąć albo urodzić, w Polsce ma wybór: urodzić albo oddać do adopcji. Za granicą nikt nie robi problemu z tego, kiedy kobieta usuwa ciążę, a wielu ludzi w Polsce uważa, że to zabójstwo. Czy ona chce zabić to dziecko? Ona chce mu zapewnić lepsze życie!

Gość zalamana***21
dziekuje za zrozumienie...bo to naprawde nie jest dla mnie latwa decyzja oddac wlasne dziecko...

Gość zzzaaa
gdziez ty tego murzyna dorwała? on ci nie pomoze?

Gość Hmmmmmmmmmm-hmmm
To Twoj kolejny PROWOKACYJNY TOPIK w tym roku. Trzeba bylo NIE 1.dawac dupy czarnoskornemu 2.stosowac ogolodostepne srodki antykoncepcyjne 3.odlaczyc sie od netu - dla dzidzi nie ma co jesc a mamusia na internecik ma ? P.S. Uwazaj zebys nie wpadla glupio- czasem glupie prowokacje obracaja sie przeciwko...

Gość ale mnie wkurzylas
Hmmmmmmmmmm-hmmm---> 1. Jesteś rasistką. A gdyby dała d*** białemu, on by ją zostawił, chciałaby oddać dziecko do adopcji, to byłoby ok? 2. Środki antykoncepcyjne czasem zawodzą. 3. Teraz internet można mieć za 20 zł miesięcznie, dziecka za to nie wykarmisz.

Gość ..............xxx
""Hmmmmmmmmmm-hmmm To Twoj kolejny PROWOKACYJNY TOPIK w tym roku. Trzeba bylo NIE 1.dawac d**y czarnoskornemu 2.stosowac ogolodostepne srodki antykoncepcyjne 3.odlaczyc sie od netu - dla dzidzi nie ma co jesc a mamusia na internecik ma ? P.S. Uwazaj zebys nie wpadla glupio- czasem glupie prowokacje obracaja sie przeciwko..." a skad ty mozesz wiedziec co i jak sie zdarzyloz e komentujesz bezmyslnie co?

Gość kurcze...
a wiesz skąd się biorą dzieci??? trzeba było nie uprawiać seksu..i nie miałabys problemu..niby załamana jestes ale chyba z własnej głupoty powinnas no chyba ze masz 13 lat i nie wiedziałas skąd się biora dzieci.

Gość Hmmmmmmmmmm-hmmm
..............xxx Zwyczajnie to kolejny prowokacyjny topik zalamanej- czytalam juz rozne wersje je problemow na tym forum i kazde z nich bylo tak samo prawdopodobne jak przylot ufo do mojego ogroda... Nawet zakladajac,ze to nie sciema - to zwyczajnie wypowiedzi autorki dowodza,ze chyba cos jest nie tak "ciezko oddac dziecko do adopcji,ale chyba nie bede z nim mieszkala sama pod mostem i jadla suchy chleb?dziekuje " Rezygnacja z internetu pewnie starczy na chleb!!! "szukam dla dziecka rodziny ktora chcialaby adoptowac ze wskazaniem,zeby zapewnic mu lepsze zycie" Swietnie,ze sie przejela rola mamuski, ale co myslala dajac dupy i gdzie byly jej zasady. Sex czasami prowadzi do "dziecka" A reasumujac taka troskliwa matka "w zle rece dzidzi nie da.." a na forum szuka potecjalnych rodzicow ? XXX....pomysl chociaz chwilke!

Gość gargamelkaaaaa
ale pierdoly no... co z tego ze ma internet jak podpisala umowe to musi placic prawda??? bo zerwanie grozi wieksza grzywna. dziecka chlebem nie nakarmisz przynajmniej nie niemowlaka a pampersy tez kosztuja zreszta zwykle pieluchy tez...

Gość Hmmmmmmmmmm-hmmm
gargamelkaaaaa - o ile mi wiadomo to dziecko - karmi sie piersia :-) Nigdy tez nie spotkalam sie z troskliwa-mamusia-szukajaca-rodzicow-adopcyjnych-na-forum-kafeteria LOL!!!!!!!!!!! Blagam pomyslcie!!!!!!!!

Gość kurcze...
powiem wprost... moja kolezanka ma 4 letnie dziecko... mieszka kontem u ciotki, nie ma komputera nie wspominajac o internecie. na komórkę jej nigdy się nie dodzwonie bo jak uzupełni karte raz na jakis czas to sukces! a ja jej pomagam finansowo trochę kupuje małemu ubranka prezenty drobne bo mam taka mozliwość... i nigdy nie pomyslała i tym by dziecko oddać!!!!!!!!!!!!owszem maluch nie ma wszystkich zabawek jakie by chciał ale za to ma matkę która go bardzo kocha!...a jesli internet komputer sąWAZNIEJSZE od dziecka to współczuję małego głupiutkiego móżdzku! bo odwiedzajac kolezankę to nie raz widziałam jak brała jakies pozyczki by kupowac rzeczy do malucha...gdy ja odwiedzam to najczesciej czestuje mnie ziemniakami bo szkoda jej na ciastka które daje małemu! teraz powoli sie jej układa... jej nie stac na komputer a Ciebie tak??? puknij się w swój głupi łeb dziewczyno tylko weź sie w garsć! a nie pierdol ze szukasz dobrej mamusi dla dziecka! bo jeszcze zobaczysz po porodzie ze moze sie obudzisz i nie bedziech chciała malucha oddać!

Gość hahahah jasne . . .
brala pozyczki?? teraz zeby wziac pozyczke trzeba miec 1000 zl przynajmniej albo wiecej... samotna matka z dzieckiem niedostanie pozyczki normalnie

ta dziewczyna zrobiła powazny błąd pisząc na tym forum :(:( zbyt wielu tu małolatów i prostaków....koszmarni jestescie a nikt nie pomyslał ze ta dziewczyna ma naprawde problem i chce go rozwiązac w najmniej dla siebie i dziecka szkodliwy sposób....czy to wazne czy ma net czy nie??? a moze pisze z kawiarenki albo od kolezanki?? Wazne ze ma na tyle odwagi aby urodzic i spróbowac uszczesliwic inna rodzinę która byc moze nigdy w zyciu nie bedzie mogła miec dzieci. Ja załamana jestem po Twojej stronie i wiem ze uda ci się wyjsc na prostą

Gość no i co terazzz
A jak kobieta nie chce dziecka, to co ma zrobić? Ma usunąć, zostawi i nie pokochać, czy oddać do adopcji?

Gość kurcze...
gdy dostawała dosc spore alimenty na dziecko to mogła wziac pozyczkę zresztą... nie o to chodzi chodzi o to ze dziewczyna wymysla rózne dziwne przeszkody by dostac usprawiedliwienie i rozgrzeszenie oddania dziecka...gdy moi rodzice byli na bezrobociu gdy byłam mała to powinni mnie oddac do domu dziecka bo przeze mnie nie będą mieli co jeść??????nie wszystkim sie układa ale czasem mozna wpasc na dobre pomysły!teraz jestem dorosła mam dobrą pracę rodzice znalezli po kilku miesiacach pracę potem załozyli firmę i wiedzie im sie bardzo dobrze... potrzeba matką wynalazków! jak pomysli to na pewno znajdzie lepsze wyjscie niz oddanie dziecka.idzie na łatwizne i tyle.

Gość kurcze...
kobieta która uprawia seks powinna wiedziec jakie sa konsekwencje uprawiania seksu! i liczyc się z tym ze moze byc ciąza!to tak trudno pomysleć?? no ale madry Polak po szkodzie.

hmmm jak czytam cie kurcze i tak sobie myslę ze musiałas miec koszmarne dziecinstwo czy napewno Twoi rodzice nie zrobili błedu nie oddajac cie na wychowanie innym??? bo tego masz powazny deficyt a pomyslałas moze ze ta dziewczyna własnie doskonale wie ze nie tylko w kwestii materialnej ale tez duchowej moze przyczynic się do stworzenia czegos podobnego do ciebie?? mądralo?

Czytam i oczom nie wierze! Zaklamanie niektorych forumowiczek nie ma sobie rownych:O Gdyby dziwczyna napisala, ze chce usunac ciaze podnioslby sie raban, ze powinna urodzic i oddac do adopcji, a nie zabijac niewinne dziecko. Kiedy chce oddac, juz zlatuja sie sepice, ktore wiedza lepiej, co jest dobre dla dziewczyny i jej dziecka:O

Gość kurcze....
akurat miałam cudowne dziecinstwo i nie czuję ze mi czegoś brakowało.. po prostu uwazam tak jak uważam i tyle cos w tym złego ze myslę bardziej rozsądnie? ze nie godzę sie na seks z facetem bo wole miec dziecko po slubie??zresztą mogłabym wpasc z chłopakiem on bardzo by się cieszył z dziecka pieniedzy nie brakuje...

Gość kurcze....
mozecie mnie obrażać:-) lubie prowokować:-)i słuchac opinii jaka to jestem dojrzała...albo głupia...proszę poprawcie mi humor bo dla mnie dzien bez obrazania mnie jest dla mnie dniem straconym...

Gość halo ha
A jakiej płci jest dziecko-?można wiedziec? Jeśli to oczywiscie nie prowokacja?

Gość kurcze....
czy płec jest ważna??dziecko to dziecko...pewnie bedzie sliczne tylko matka troszkę mało inteligentna..ale teraz chce zapewnic dzieku lepsza przyszłość... mam nadzieje ze maluch nie trafi do gorszej rodziny niz jej matka.. moze macie rację lepsza adopcja niz zycie z nieodpowiedzialną dziewczyną która mysli po a nie przed.

kurcze szkoda ze ty nie myslisz ani po ani przed swoimi mądrościami....a inteligencji tez ci Bóg poskąpił...bo pierwszym objawem jej braku jest okrzykiwanie się inteligentnym.... jestes pusta jak bęben afrykanski .... obys nigdy nie musiała staną przed wyborem jaki ma ta dziewczyna ....

Gość H-o-l-aaaaaaaaaa
OBUDZCIE SIE!!! - Autorka topiku dawno WAS juz olala -rzucila prowokacyjnym temacikiem (notabene podobny byl m-c temu) i znow znalazla rzesze obronczyn! I pewnie teraz smieje sie do rozpuku, bo znow sie znalazly swiete!

Gość kurcze ...
przy moich zarobkach 8 tys zł nie grozi moim przyszłym dzieciom nic...wiatropylna nie jestem wiec chwilowo sytuacja autorki tematu--prowokatorki mi nie grozi... moze jestem głupia? za to kombinuję jak zarabiac kasę a w dzisiejszych czasach przebiegłosc jest wazniejsza niz inteligencja;-) a po drugie prowokatorka wymysliła fajny temat... szukanie rodziny zastepczej przez forum a potem przez maile...ze tez ja nie wymysliłam takiego tematu... ale ja głupia jestem:-)

niewazne czy to prowokacja czy nie wazne ze odrazu widac jak na dłoni kto tutaj przebywa.... myslisz ze 8 tysiącami powaliłas mnie na ziemie??? nadal podtrzymuję masz we łbie pioch i trociny...a słoma z butów wystaje i tyle....zadna ze mnie swietosc ale szanuje ludzi i ich decyzje to nazywa się TOLERANCJA jakby ktos nie wiedział spadam stąd bo do pustaków i tak nic nie dociera