Myrtle Gordon 61 Napisano 6 godzin temu Żałosne a zresztą co będę tracić czas na ochłapy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1154 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Czasami tak wychodzi Magi Lecę już wyśpij się Wyśpij się a jest 2 godzina i za 4 godziny musze wstać ciekawe jak mam to zrobić no to wyspać się mimo to kładę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 14 Napisano 1 godzinę temu Hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 14 Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Myrtle Gordon napisał: Idź płakaj gdzie indziej. Jestem w szampańskim nastroju a nikt taki jak ty mi go nie zepsuje. BABA JĘDZA i do widzenia 6 godzin temu, BabkaBożaRektalna napisał: Jaja ksiedza Polecam - jak ktoś chce zdrowo parsknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 14 Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Myrtle Gordon napisał: Jesteś chory psychicznie. Radzę ci dobrze 5 godzin temu, Myrtle Gordon napisał: Ty jesteś chory psychicznie czy co. Idź miuzikuj. Jesteś chory psychicznie Trzeźwość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 14 Napisano 1 godzinę temu Biedny Makarą swoją drogą - chciał jak zwykle przyrycerzować na biało, a trafił na alkoholiczkę w furii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 284 Napisano 55 minut temu Bardzo fajny temacik na dzień dobry, wyborne teksty trójki bohaterów, polecam tych użytkowników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 504 Napisano 53 minuty temu 6 godzin temu, Myrtle Gordon napisał: Wyzywasz mnie ...? 5 godzin temu, Myrtle Gordon napisał: Długo sie będziesz kompromitował, odpadzie ludzki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 95 Napisano 26 minut temu Dziobaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach