Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roztropna kobitka

kurs prawa jazdy- pytanie

Polecane posty

Gość Roztropna kobitka

Niedawno zaczełam chodzić na zajęcia teoretyczne które odbywają się 2 razy w tygodniu... czy ktoś mi może powiedzieć ile czasu trwają te zajęcie(teoretycznie 30 godzin lekcyjnych) jak to wyglada w praktyce? Dopiero po skończeniu teori zaczyna się praktyke? Podzielcie sie doświadczeniami:) z góry dzięki

Gość pf
ja w ogóle nie chodzilam na żadne zajęcia, zaczęłam jazdy a w wolnych chwilach wpadałam do instruktora do domu na herbatke i tam mi tłumaczył niektóre rzeczy ale to były raptem 2 spotkania

ja mialam kurs weekendowy w sob i ndz siedzielismy po 5 godzin i tyle, a pozniej jazdy to zlezy od osrodka - kiedy mozna jazdy zaczac - przewaznie po teorii i zdaniu egazminu wewn

Gość hi ha he
JA JUZ 2 MIESIACE NA TEORIE CHODZE I NI CHOLERY NIE KUMAM

Gość first gig
a ja mam dziś egzamin na prawko :/ teorię samą znaczy się

Gość maluna
ja chodziłam najpierw na teorię - przez jakieś 5 spotkan po 2 godziny sie produkował, gdy przerobiliśmy cały materiał, zapisał nas na jazdy. Reszte godzin teorii realizuje się przychodząc do ośrodka i ćwicząc testy. Nie jest łatwo :(

Gość natali01
A ja miałam jeszcze inaczej... Chodziłam na teorię codziennie od poniedz do piątku po trzy godziny i skończyłam teorię po dwóch tygodniach:) później miałam egzamin wewnętrzny z testów i po zdaniu dopiero dopuszczono mnie do jazdy. Teraz mam już wyjeżdzone 16 godzin i ta sama jazda trwa na razie miesiąc. Myślę że w drugiej połowie czerwca skończę jazdy i też czeka mnie jeszcze egzamin wewnętrzny z praktyki:)gdzie po jego zdaniu dopiero pozwolą mi zapisać się na państwowy:)

Gość maluna
no ja już ,,jeżdżę" (jeśli można to tak na nazwać ;) ) ale do zdania egzaminu wewn nawet z teorii jeszcze mi daleko. Wyjeździłam 5 godzin.

Gość a ja po 2 godzinach teorii
miałem juz jazde, teoria wyglada w ten sposob ze ogla sie filmy z kaset

Gość a ja po 2 godzinach teorii
a jak wyglada u was teoria.tez filmy czy raczej instruktor tłumaczy wam?

Gość a co jakis wewnetrzny
egzmin jest? nic nie wiedziałam, na czym on polega? to ten egzamin to z teori czy z jazdy?

Gość Roztropna kobitka
Jak widze kazdy inaczej:) u mnie raczej instruktor tlumaczy nie ma zadnych filmów.. jak narazie....