Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankieterkaaa

Facet z dużym przebiegiem

Polecane posty

Gość Martunia...
Nicka nie zmienię,a niczego nie kalam;)

Gość trzymam się tego

Gość kombiwalentny
facetów po dużej ilości lasek boją sie kobiety które sa słabe w łóżku i boją się że nie dadzą rady, nie atrakcyjne szare myszki

Gość trzymam się tego
Mogę byc pierwsza albo ostatnia, ale nigdy jedna z wielu.

Gość pilniutko mi trzeba
popieram poprzedniczkę mogę byćpierwsza albo ostatnia. Jak facet miał przede mną tabun, to prawdopodobieństwo, że będę ostatnia jest małe. Wiem, bo sama takiemu zaufałam. Teraz ma chyba 5 po mnie. I nie boję się porównań, nie mam się czego wstydzić. Pyt. do kompatybilnego: wolisz kobietę na żonę która miała tabun przed Tobą czy taką z małym przebiegiem?

Gość kombiwalentny
nie obchodzi mnie ile miała przede mną - obchodzi mnie tylko to czy nie jest kłodą a dziewicy za nic nie wezmę bo na 100% zdradzi zeby zobaczyc jak to jest z innym.

chyba nigdy się nie ma pewności że się będzie ostatnią... mi tam zwisa ta kwestia ważne jest tu i teraz a nie przeszłość jego i moja

Gość pilniutko mi trzeba
a mnie obchodzi papa

Gość kombiwalentny
bo jestes kiepska w łóżku

Gość własnie

Gość Karolinka46728938
przede wzzystkim dlatego wole malo doswiadczonych bo sie szybciej podniecaja i pozniej zosatja impotentami...facet ktory mial wiele partnerek potrzebuje mocniejszych wrazen od partnerki az w koncu szuka nastepnej jak juz tamta musi sie znudzi...a wiec zdecydowanie malo doswiadczeni ...:)))

Gość niooooooo
mój partner miał przede mną tabuny kobiet, nawet był w mieście z tego znany. Ja natomiast zawsze gardziłam ludzmi którzy tak postępowali. Miłość jednak weryfikuje wszystko, jesteśmy razem 5 lat planujemy ślub. J est wierny i bardzo, bardzo dla mnie dobry. Zerwał z toksycznym środowiskiem i przeszłością. Czasem też miałam takie myśli czy te wszystkie dziewczyny które mówą mu cześć sypiały z nim i czuje chwilową niechęć, ale przecież to mnie wybrał i to ze mną jest a nie z żadną z nich, a pewnie nie jedna liczyła na coś więcej bo to cudowny mężczyzna...

Gość syfiarz
ja bym sie trochę bała takeigo - cholera wie co może przywlec. hiv, chlamydia, hpv... to jedne z wielu świństw, którymi mógłby mnie potem "uraczyć" poza tym to by niezbyt dobrze świadczyło o nim - co, chuja na smietniku znalazł, żeby w byle gównie maczać? no i takiemu, co to mial naście czy więcej partnerek to trudno zaufać, ze za żadną cipką już nie poleci jak pies za cieczką. jednym słowem facet z duzym przebiegiem nie dla mnie :o co za dużo, to niezdrowo :P

jesli chodzi o zdrowie, uważam, ze niestety nastały takie czasy, że zadnego nowego partnera bez testu na AIDS i weneryczne świństwa nie mozna do alkowy wpuszczac :(

Gość niooooooo
trudno powiedzieć jeden może robić tak przez całe życie ( np. geny ) a drugi znaleźć tę jedyną isię ustatkować

Gość liudhggh
do paris hilton..............ok kazdy powinien dbac o swoje zdrowie ale zrobienie takiego testu da ci tylko pewnosc na poczatku bo w trakcie zwiazku moze cie zdradzic i przyniesc jakiegos syfa!

Haris Pilton jak już :D lekko zbaczasz z tematu mówimy o facetach którzy przed związkiem mieli dużo kobiet nie o takich co to bedąc w związkach maczają na lewo i prawo takim się należy tylko kopas w dupas i nic więcej

Gość niooooooo
dla przykładu napiszę wam, że tzw. koleżanki były bardzo przeciwne naszemu związkowi, wręcz obraziły się na mnie, że ja z kimś TAKIM. Dziś jedna z nich sama jest już rozwódką bo jej partner (bez przeszłości bogatej w kobiety lub też o jej braku ) po prostu zdradzał ją po ślubie regularnie. Także dyskusja jest jałowa bo taj kak napisałaś Haris nie ma na to reguły

Gość odpowiedz kariolince123213
Karolinka46728938 przede wzzystkim dlatego wole malo doswiadczonych bo sie szybciej podniecaja i pozniej zosatja impotentami...facet ktory mial wiele partnerek potrzebuje mocniejszych wrazen od partnerki az w koncu szuka nastepnej jak juz tamta musi sie znudzi...a wiec zdecydowanie malo doswiadczeni ... zgadzam sie z tym, rzeczywisice cos w tym jest. Ja sama nie jestem swieta, ale z doswiadczenia wiem ze mniej doswiadczeni na same odsloniecie piersi dostaja erekcji :D hihi

a ja uwazam, ze nie ma znaczenia to ile facet miał kobiet przede mna. Ważna jest miłość i zaufanie. I to co jest teraz. Fakt - fajnie jest mieć doswiadczonego faceta, który wie jak zrobić dobrze, ale przecież sama mozesz go tego nauczyc. I bedzie wiedział jak zrobic dobrze TOBIE a nie w ogóle kobietom... Moj facet mial tylko jedną kobiete - mnie i jestem bardzo zadowolona z Tego powodu. I nie boje sie ze bedzie mnie zdradzał i szukał wrażen zeby sprawdzic jak jest z inna. To czy cie facet zdradza zalezy od jego charakteru a nie od liczby partnerek przed tobą. Takze ja jestem raczej za tymi z małym przebiegiem, ale i tak najwazniejsze jest uczucie. A swoja droga jak facet dupa i to 100 kobiet go nie nauczy... :/

Gość zirytowana iza
taaa jesli nei ma znaczenia ile facet mial partnerek przede mna to wytlumacz mi dlaczego tacy faceci najszybciej w malzenstwie sie Toba nudza i laza gdzies po nocach :(

Gość Bartus taki tam
hehe cos w tym jest. Tez kiedys dostawalem erekcji na sam widok pan na basenie..A dzis ni h..a To byly czasy :D

Gość paulinka taka jedna
zdecydowanie nie wyobrazam sobie faceta ktory mial by wiecej przede mna partnerek niz jedna. Nawet ta jedna stanowila by problem

Gość tancerka milonka
tez wole byc pierwsza :)

Przeszkadzaloby mi to. Po pierwsze balabym sie, ze jestem po prostu kolejna na liscie zdobyczy. Po drugie mam do seksu zupelnie inne podejscie. To dla mnie cos wyjatkowego i intymnego - wyraz milosci, a nie sport z byle kim, byle gdzie. Ale wlasciwie nie jestem w stanie dokladnie okreslic, co dla mnie oznacza \'duzy przebieg\'. Chyba tylko w konkretnej sytuacji moglabym to swierdzic.

Gość ksiezniczka mala
dla mnie to nie mialao duzej roznicy dopoki moj facet mi nie powiedzial ze jestem nudna w lozku :/

Gość gość
a ja uwazam, ze nie ma znaczenia to ile facet miał kobiet przede mna. Ważna jest miłość i zaufanie. I to co jest teraz x tak, tak, nie ma znaczenia a potem latanie po ginekologach bo z c**y cieknie...albo co gorsza rak szyjki macicy bo ci przeniesie HPV...facet z dużym przebiegiem to nie tylko większe prawdopodobieństwo zdrady (bo już sobie wyrobił nawyk bzykania na lewo i prawo) ale i co gorsza większe prawdopodobieństwo problemów zdrowotnych.